Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

Evapar

Member
Μηνύματα
87
Likes
103
Επόμενο Ταξίδι
Αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία/Πολυνησία
Βρίσκομαι στη Ρώμη και μένω στο ξενοδοχέιο IQ. Βρίσκεται στη via Firenze 8 και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Δεν μέσω τι τιμή θα σου δώσει για Ιούλιο, εγώ πάντως το έκλεισα με 356? το δίκλινο για 3 νύχτες. Η τιμή δεν περιλαμβάνει το δημοτικό φόρο 3? το άτομο τη βραδιά και το πρωινό. Το πρωινό είναι πλούσιο και χρεώνεται 10? το άτομο. Η τοποθεσίας του είναι εξαιρετικά βολική. Μπορείς να φτάσεις σε 6-7λεπτά στο termini και σε 3 λεπτά στο μετρό της πλατείας Republica. Με 20 λεπτά περπάτημα φτάνεις στο Κολοσέο. Με τα πόδια μπορείς να πας στη Φοντάνα ντι Τρέβι ή ακόμη και στην piazza Venezia. To ξενοδοχέιο είναι πεντακάθαρο, καινούριο, παρέχει wifi στο δωμάτιο δωρεάν και η εξυπηρέτηση είναι πολύ καλή. Δεν παρέχει room service και δεν έχει κοινόχρηστους χώρους όπως άλλα ξενοδοχεία (bar, σαλόνια, εστιατόριο), αλλά προσωπικά με μου έλειψαν καθόλου. Επίσης έχει σε κάθε όροφο αυτόματους πωλητές με σνακς, ποτά, νερό, βασικά είδη υγιεινής, καφέδες και όλα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Το νερό έχει 50 λεπτά. Ασαφαλώς δε γνωρίζω τις προτιμήσεις σου ή τις προδιαγραφές που θες να πληρεί το ξενοδοχείο, αλλά σε διαβεβαιώ ότι είναι ?ενα αξιοπρεπέστατο ξενοδοχείο σε εξαιρετική θέση.
 

varosiotis 72

Member
Μηνύματα
29
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. εξαιρετικό μου φαίνεται το ξενοδοχείο που μένεις αλλά δυστυχώς μου το δίνει 1250 ευρώ για 4 βράδυα (θέλω 2 δωματια). τα τεράκλινα που έχει είναι κρατημένα. αυτά που βρήκα είναι μέχρι 740 ευρώ.
το dorica που σκέφτομαι να κλείσω είναι μόλις 2 λεπτά απο το iq (piazza viminale) άρα οι υπόλοιπες πληροφορίες σου είναι πολύ χρήσιμες. τι λέει γενικά η περιοχή? (εστιατόρια, cafe)
καλά να περνάς!
 

bananaki

Member
Μηνύματα
19
Likes
1
σοσ ερωτηση...παω ρωμη 21 φεβρουαριου γενικα επικρατει κακικαιρια..κυριωσ στη ρωμη..απο οτι εχω δει σε ειδησεισ..πεταω με ryanair ξερετε τι γινεται αν ακυρωθει η πτηση???υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να γινει???χανω τα λεφτα??η θα επεταξω αλλη μερα???
 

nikolakis12

Member
Μηνύματα
148
Likes
283
Επόμενο Ταξίδι
κως
μεχρι της 21 φλεβαρη θαχουμε καλοκαιρι....μην ανχωνεσαι απο τωρα χωρις λογο.....
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Aυτα;;; Booking.com: Hotel Bolivar, Ρώμη, Ιταλία - 617 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!

Booking.com: Hotel De Petris, Ρώμη, Ιταλία - 1093 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!

Απο θεμα τοποθεσιας νομιζω ειναι καλυτερα. Απο τα παραπανω μαλλον θα επελεγα καποιο απ'τα τρια πρωτα, οποιο ειναι πιο χαμηλα στη via del corso.
 

marquis

Member
Μηνύματα
1.284
Likes
898
Manellaki έχεις μείνει σε κάποιο απο τα 2 Γιατί δεν είδα και πολυ καλές κριτικες
Πάντως μην αγχώνεστε τόσο πολύ για τις κριτικές. Για οποιοδήποτε ξενοδοχείο θα δείτε και καλές και κακές κριτικές, καθώς η αξιολόγηση είναι κάτι που γίνεται υποκειμενικά. Εντάξει αν δείτε φωτογραφίες από βρώμικα ή κακοσυντηρημένα δωμάτια, τότε όντως να έχετε κάποιους ενδοιασμούς. Δεν υπάρχει το τέλειο ξενοδοχείο, και μπορεί για κάποιο που μπορώ να πω ότι ήταν καλό άλλος να βρεθεί και να πει ότι δεν του άρεσε.
Από τα ξενοδοχεία που προτείνετε, κι εγώ θα πρότεινα ένα χαμηλά της via del corso. Στη Ρώμη τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει πολλά b&b, που διευκολύνουν πολύ σε κάποιον να μείνει οικονομικά στο κέντρο, οπότε δύσκολο να έχει μείνει κάποιος σε κάποιο από αυτά. Για το De Petris πάντως απ' όσο νομίζω υπάρχουν κριτικές από μέλη του forum, κι αν κάνετε μια αναζήτηση θα τις βρείτε.
 

MariaPico

Member
Μηνύματα
102
Likes
1
Αφού ακυρώθηκε η πτήση της alitalia πριν καιρό για Παρίσι πήρα πίσω τα λεφτά από το ξενοδοχείο που έκλεισα μόνη μου αλλά τα λεφτά για τα αεροπορικά που τα έκλεισα σε ταξιδιωτικό γραφείο και συγγενικού προσώπου έβγαλαν φτερά. Πάνε τα 350 ευρουλάκια ακόμα μου τα δίνουν:mad::mad::mad:
Κλείνουμε λοιπόν για Ρώμη και πετάμε αυτό το Σάββατο 11 του μηνός αν και δεν το βλέπω με τέτοιο καιρό(από αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης). Και θέλω να μάθω τα εξής.Φτάνουμε στο ciampino αν το γράφω σωστά και το ξενοδοχείο μου είναι στο termini ποιος ειναι ο πιο οικονομικός τρόπος να πάω μέχρι εκεί;

Όσον αφορά τη Roma pass αξίζει έτσι?απ'ότι είδα είναι 30 ευρώ το άτομο για τρεις μέρες.Ήθελα να την έχω μαζί μου όταν πάω αλλά απ'ότι είδα μόνο να την πληρώσεις μπορείς online,σου δίνουν μια επιβεβαίωση και πας και την παίρνεις από κάποιο stand στη Ρώμη.Είναι δωρεάν όλες οι μετακινήσεις;για τις μετακινήσεις ενδιαφέρομαι πιο πολύ παρά για τα μουσεία

Τρίτο θέμα...υπάρχει κάτι στο οποίο να μπορούμε να μπούμε δωρεάν με την επίδειξη ταυτότητας;όπως ηταν στο Παρίσι αν ήσουν μέχρι 25:rolleyes:

Τέταρτο...να πάρω το πάσο μου μαζι;θα χρησιμεύσει πουθενά;

και κάτι τελευταίο...θέλω να δω τι γραφτηκε στο forum για το φαγητο στη Ρώμη που μπορείς να φας και τα λοιπά...άμα πατήσω πά΄νω στην αναζήτηση και μετά στην γενικη αναζήτηση βάλω ρωμη μου βγαζει κατι ασχετα...έγραψα και ρωμη φαγητο παλι τζιφος!τι κανω λαθος?:shock:
 

MariaPico

Member
Μηνύματα
102
Likes
1
Ciampino airport <-> Rome - Bus Terravision

είναι ο πιο οικονομικος τροπος μεταφορας ή έτσι μου φαινεται?:)

θελω να την αγορασω απο το ιντερνετ αλλα πρεπει αναγκαστικα να βαλω και ωρα βρε παιδια?και αν καθυστερησει η πτηση ή ακυρωθει?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.676
Μέλη
38.900
Νεότερο μέλος
Arte_miss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom