Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
90 ευρω και κεντρικο και 3 μερες πριν φυγουν.......... Καραχλωμο.....
Ανεβασε το μπατζετ ....Εξαλλου γαμηλιο ειναι , δεν κανουμε τσιγγουνιες
 

kounelaki

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Και ναι το ταξίδι που λέγαμε να κάνουμε εδω και καιρό είναι γεγονός!! Ο μικρός μου μεγάλωσε λίγο και ψιλομιλάει οπότε είμαστε νομίζω αρκετά έτοιμοι για ένα 2ωρο ταξίδι μέχρι τη Ρωμη. Θέλω τη βοήθεια σας αρχικά για την διαμονή. Οτι δωμάτιο εχω κλείσει για εξωτερικό το έκανα μέσω booking. Δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλο site. Οπότε οποιαδήποτε πρόταση απο τσεκαρισμένο site δεκτή. Είμαστε 3 ενήλικες (άρα τρίκλινο) και το παιδί που δεν πληρώνει πουθενα φαντάζομαι μιας και είναι κατω απο 2 και κοιμάται μαζί μας στο ίδιο κρεββάτι. Αρχίζει να μου μπαίνει και η ιδέα της ενοικίασης διαμερίσματος αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ μου και δεν ξέρω που και πως να το κλείσω (είδα 2 site που προτείνατε μεσα στο forum). Τέλος θέλω να μου πείτε σε ποια περιοχή είναι καλύτερα να κοιτάξω για να είναι ασφαλής και να μπορούμε το βράδυ να πηγαίνουμε καμια βόλτα χαλαρά με το καρότσι χωρις να χρειαστούμε να πάρουμε μετρό. Να σας πώ ότι θα πάμε τέλος Οκτώβρη και για 4 νύχτες. Σας ευχαριστώ πολυ και θα έρθω και με άλλες ερωτήσεις;)
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Navona, Spagna, Trevi και Pantheon θεωρουνται απ'τις καλυτερες περιοχες.
Για διαμερισμα που λες εγω ειχα κλεισει απο'δω: SleepingRome - Appartamenti per vacanze a Roma - Bed and breakfast a Roma κι ολα πηγαν μια χαρα. Μου αρεσε πολυ που εμεινα σε διαμερισμα αλλα αν θελετε μια μεγαλυτερη ανεση, πρωινο κτλ καλυτερα να κοιταξετε ξενοδοχειο, αλλωστε δεν ειναι και πολλες οι μερες.
 

nikos23patra

Member
Μηνύματα
31
Likes
7
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα
Πως το πετύχατε τόσο άδειο το μαγαζί??? Τι ώρα πήγατε? Εγώ 5 μέρες που ήμουν εκεί είχα περάσει τουλάχιστον 6-7 φορές σε διαφορετικές ώρες και οι ουρές ήταν ατελείωτες!!! Δεν είχα την υπομονή να περιμένω και γιαυτό το έχω αφήσει εκκρεμότητα για την επόμενη φορά :D
Δεν θελω να το πενευτω αλλα εγω την εκανα αλλα ελληνικα ειδα κ'αλλους που το εκαναν γ'αυτο δεν υπηρχε περιπτωση να φυγω χωρις να φαω απο κει παγωτο.
 
Last edited by a moderator:

ggonholidays

Member
Μηνύματα
577
Likes
1.165
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Οι περιοχές που λέει η manelaki είναι οι ιδανικότερες! Πριν από μερικές μέρες έμεινα εδώ Augusto Imperatore Rooms | Rooms. Είναι πολύ κοντά στη Πιατσα ντι Πόπολο και στη Πιατσα ντι Σπάνια. Πολύ καθαρό και καλές τιμές. Για πρωινό πηγαίναμε σε δύο καφε δίπλα ακριβώς.
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.922
Να αλλάξει παρακαλώ ο τίτλος και να γραφεί "Ρώμη ΜΕ το παιδί"...

Μόλις γίνει αυτό ΤΟ ΠΑΙΔΙ, σαν ειδικό στη Ρώμη, θα απαντήσει σε όλες τις απορίες των ενδιαφερομένων...
 

kounelaki

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Το Augusto Imperatore Rooms | Rooms δεν εχει διαθεσιμα δωματια για 29/10 με 2/11 που θελουμε εμεις :( Απο τις περιοχες που προτεινες manelaki καταλήξαμε στις Spagna και Trevi. Jimmad4 δεν έχουμε πολυ περπάτημα αλλά όσο αντέξω καθότι είμαι και εγκυμονούσα!! Traveller και να θέλω να αλλάξω τον τίτλο είμαι τόσο ασχετη που απλά δεν μπορώ!!:lol:
 
Last edited by a moderator:

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.437
Likes
2.215
Μερικές ακόμη ερωτήσεις για Ρώμη και αν μπορείτε σας παρακαλώ απαντήστε μου.

1.Αν ταξιδεύω προς μια κατεύθυνση με το metro και αλλάξω γραμμή στο termini για να συνεχίσω την πορεία μου(Πχ.ξεκινάω από piazza di spagna και κατεβαίνω στο termini για να πάρω την άλλη γραμμή του metro και να πάω στο κολοσαίο)πρέπει να βγάλω αλλά εισιτήριο;
Το γράφει και εδώ πέρα ATAC S.p.A. | Azienda per la mobilit? αλλά δεν μπορώ να καταλάβω με σιγουριά...

2.Το λεωφορείο της Atral που σε πηγαίνει από το αεροδρόμιο στην στάση του metro δεν είναι πιο γρήγορη λύση την στιγμή που από ένα σημείο και μετά θα κινηθείς με το metro και θα γλιτώσεις έτσι την κίνηση που θα συναντούσε το λεωφορείο μέσα στο κέντρο ειδικά σε ώρες αιχμής που θέλω να το πάρω εγώ(15:00-16:00);
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.322
Μηνύματα
887.966
Μέλη
38.987
Νεότερο μέλος
Georg777

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom