Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

Μηνύματα
37
Likes
5
καλησπερα παιδια.συμφερει πιο πολυ η roma pass με την εννοια πως ναι μεν ειναι πιο ακριβη και για λιγοτερες μερες αλλα ειναι δωρεαν τα 2 πρωτα μουσεια και εχουμε εκπτωση στα υπολοιπα?η συμφερει να παρω καποιο απο τα παρακατω?
ΒΙΤ (απλό):Ισχύει για 75 λεπτά μετά από τη στιγμή της ακύρωσής του και μπορείτε να μετεπιβιβαστείτε σε όσα μεταφορικά μέσα θέλατε ή προλαβαίνετε. Κοστίζει 1 ευρώ.
BIG (ημερήσιο):Ισχύει από τη στιγμή της ακύρωσής του μέχρι τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας. Το πλήθος των επιτρεπόμενων μετακινήσεων είναι απεριόριστο. Κοστίζει 4 ευρώ.
ΒΤΙ (3ήμερο):Ισχύει για 3 ημέρες, με έναρξη την ημερομηνία ακύρωσης για απεριόριστες διαδρομές. Κοστίζει 11 ευρώ.
CIS (εβδομαδιαίο):Ακριβώς όπως το BTI, με διάρκεια 7 ημερών και κόστος 16 ευρώ.
και οταν λετε πως ισχυει για ολα τα μεσα εννοουμε μετρο λεωφορειο.φανταζομαι πως οχι για τραινο ετσι?
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.368
Likes
9.290
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αν θελεις να επισκεφθεις τα μουσεια που περιλαμβανει φυσικα και συμφερει ασυζητητι. Την καρτα δεν την παιρνεις για τα ΜΜΜ αλλα για τα μουσεια. Οι τιμες και τα εισητηρια που παρεθεσες ειναι απο παλιο λινκ προφανως, ολα λαθος. Να επισκεφθεις το σαιτ της ATAC για ενημερωση.
 

fonzareli

Member
Μηνύματα
25
Likes
2
Συγνώμη για το άσχετο της ερώτησης,αλλα μπορείται να μου πείτε πως παω απο Ciampino στο Barberini?? η' εστω Termini?
 

billvar

Member
Μηνύματα
132
Likes
166
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη

Dafni

Member
Μηνύματα
984
Likes
598
Παιδιά καλησπέρα! Έκλεισα για Ρώμη 27Δεκ-2 Ιαν (2 άτομα) αλλά τα λεφτά μας είναι περιορισμένα. Πιστεύετε ότι υπάρχει κανένα αξιοπρεπές κατάλυμα στα 40-50 ετρώ τη βραδιά (δίκλινο). Παρακαλώ σώστε μας γιατί έχουμε απογοητευτεί...:(

Επείδή είμαστε και άσχετοι κάτι τέτοιο είναι απαγορευτικό (στην άλλη άκρη του κόσμου)?????
(HOtel Villa Maria Regina)
http://el.hotels.com/hotel/details.html?children[0]=0&previousDateful=false&reviewOrder=date_newest_first&dd=02/01/2015&rl=CITY:712491:UNKNOWN:UNKNOWN&roomno=1&pa=40&did=712491&rooms[0].numberOfAdults=2&tab=description&dn=Ρώμη, Ιταλία&hotelId=228644&cd=27/12/2014

(Salesianum)
http://el.hotels.com/hotel/details.html?children[0]=0&previousDateful=false&reviewOrder=date_newest_first&dd=02/01/2015&rl=CITY:712491:UNKNOWN:UNKNOWN&roomno=1&pa=10&did=712491&rooms[0].numberOfAdults=2&tab=description&dn=Ρώμη, Ιταλία&hotelId=441857&cd=27/12/2014

Τα ξενοδοχεια αυτα είναι πολύ πολύ ,μακρια απο το κέντρο ....δες και το βοoking οπου περιγράφεται η περιοχή που βρίσκονται τα ξενοδοχεια και ο τροπος και χρονος προσβασης στο κέντρο(ανημερα πρωτοχρονιά δεν ξέρω αν υπαρχουν τροποποιησεις στη λειτουργία των μέσων μεταφοράς)

http://www.booking.com/hotel/it/salesianum.el.html#availability
http://www.booking.com/hotel/it/villa-maria-regina.el.html#availability
Δυστυχώς στο κέντρο της πολης ,δικλινο σε αυτη την τιμη και μαλιστα στις ημερομηνιες που θελεις δεν υπάρχει...(ούτε καν με κοινοχρηστο μπανιο!)
 
Μηνύματα
252
Likes
383
Επόμενο Ταξίδι
καλοκαιρινές διακοπές!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Εγω ειμαι υπερ της Roma Pass γενικα...δεν ειναι μονο τα Μέσα Μαζικής Μεταφορας που ειναι δωρεαν για αυτες τις ώρες...αλλα στα 2 πρωτα μουσεια-ιστορικους χωρους που μπαινεις δωρεαν δεν χρειαζεται να περιμένεις στις ουρες αναμονης...μπαινεις απο αλλη εισοδο και ετσι κερδίζεις και χρόνο.Εμεις είχαμε επιλέξει το Κολοσσαίο σαν πρωτη επίσκεψη που δεν ανηκει στην κατηγορια των οικονομικών αξιοθεατων και συνηθως περιμένει αρκετος κοσμος για να βγαλει εισιτήρια οποτε και εχει και αρκετη αναμονη!
Επισης εμας στην Ρώμη μας άρεσε να χρησιμοποιούμε το λεωφορειο...μιας και δεν συναντησαμε ιδιαιτερη κινηση στους δρομους και μας άρεσε να βλέπουμε απ'έξω...μαζεύεις υπέροχες εικονες!
 

Epinefelos

New Member
Μηνύματα
4
Likes
2
Χαιρέτω την παρέα.
Θα πάμε Ρώμη οικογενειακός τα Χριστούγεννα.
Ξέρει κανείς αν τα παιδία πληρώνουν εισιτήριο στα ΜΜΜ?
Τι γίνεται με τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους ( για τα παιδία)
Αν έχω καταλάβει η Roma Pass δεν εκδίδεται για άτομο κάτω των 18, σωστά?
Ευχαριστώ πολύ
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.878
Μέλη
38.905
Νεότερο μέλος
ntsironis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom