Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

George V

Member
Μηνύματα
82
Likes
31
Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι πολύ καλή και η βαθμολογία στο booking υψηλή. Με αυτά τα κριτήρια κράτησε το. Όμως: Δεν ξέρω ποιο τύπο δωματίου έκλεισες. Αλλά αυτά που είδα είναι πολύ μικρά στο booking. Επίσης δεν περιλαμβάνεται πρωινό στην τιμή, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα. Μπορείτε να έχετε ωραιότατο και οικονομικό πρωινό σε κάποιο καφέ της γύρω περιοχής. Άρα το vfm δεν είναι και το καλύτερο.
Δίκλινο έκλεισα το ξερω ειναι λιγο πολλα αλλα με τα ιδια χρήματα μονο στο termini κοντα βρίσκω και δεν μου αρεσει η περιοχή εκει. Για πρωινό εχω βρει πολύ οικονομικές επιλογές ακριβώς 2 βηματα απο το δωμάτιο !
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.613
Likes
12.436
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Δίκλινο έκλεισα το ξερω ειναι λιγο πολλα αλλα με τα ιδια χρήματα μονο στο termini κοντα βρίσκω και δεν μου αρεσει η περιοχή εκει. Για πρωινό εχω βρει πολύ οικονομικές επιλογές ακριβώς 2 βηματα απο το δωμάτιο !
Κράτα το. Η διαμονή είναι πάντα ακριβή στη Ρώμη.
 

dorita18

Member
Μηνύματα
404
Likes
258
Επόμενο Ταξίδι
Ρόδος!!!
Ταξίδι-Όνειρο
..παντου ειναι ονειρεμενα
Και εγώ μια χαρά το βρίσκω, πρόσφατα πήγαν δυο γνωστοί μου στη Ρώμη για γαμήλιο και μείναν σένα ξενοδοχείο χάλια σκέτη απογοήτευση. Η Ρώμη είναι μία όμορφη "παλιά πόλη" σαν αυτές της παλιές κούκλες που έχουν βγει από άλλη εποχή :rolleyes:, θα σας αρέσει πολύυυ!! Εμείς είχαμε μείνει στο real sistina πολύ ακριβό και τίποτα ιδιαίτερο αλλά μεγάλο πολύ καθαρό και σε τέλεια περιοχή. Γενικώς στη Ρώμη τα δωμάτια είναι μικρά χωρίς τίποτα ιδιαίτερο και ακριβά για την αξία τους.
Να περάσετε τελειάααα!!!:clap:
 

Gyl

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Ταξιδεύω για Ρώμη την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου από Θεσσαλονίκη με Ryanair στις 09.50. Εχω διαβάσει αρκετά για τη Ρώμη από διάφορα sites και τουριστικούς οδηγούς. Θεωρώ ότι έχω τις απαραίτητες γνώσεις για τα αξιοθέατα της πόλης οπότε πιστεύω ότι στις τρεις μέρες θα μπορέσω να επισκευθώ τα πιό σημαντικά. Το πρόβλημά μου είναι στην επιστροφή, διότι πετάω από ciampino την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου στις 06.40 και δεν γνωρίζω από Berberini πως θα φτάσω έγκαιρα στο αεροδρόμιο. Σας παρακαλώ πολύ όποιος έχει τις σχετικές πληροφορίες ας μας τις γνωστοποιήσει. Επίσης αν κάποιος από τα μέλη ή επισκέπες του site ταξιδεύει για Ρώμη την ίδια ημερομηνία και θέλει να συνταξιδέψουμε να με ενημερώσει ώστε να το φιξάρουμε.
 

stellakouz

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
γεια σας ειμαι κι εγω νεο μελος στο φοουμ θα παμε ρωμη 24-29 οκτωβριου 2015 μηπως μπορειτε να μου προτεινετε καποια μερη για φαγητο ?εχω διαβασει κατα καιρους διάφορα που προτεινετε αλλα θα ηθελα αν γινεται μια πιο προσφατη λιστα ευχαριστω εκ των προτερων
 

efipoly

Member
Μηνύματα
104
Likes
38
Επόμενο Ταξίδι
Μαδριτη
Ταξίδι-Όνειρο
Αίγυπτο
καλησπερα σας , εκλεισα εισητηρια για Ρωμη και βρισκω αρκετα ξενοδοχεια και σε τιμες που μπορω να δωσω (περιπου 330-350 ευρω για τρικλινο για 3 νυχτες ) σε πολλες περιοχες που πολυ καλα σχολια εχουν και ολα μιλουν για κεντρο!! Θα ηθελα την εμπειρια σας και τις προτιμησεις σας. Να μεινω κοντα στην piazza di spagna? , κοντα στο Πανθεον ή κοντα στην piazza della repoubblica και piazza barberini?? . Βρισκω και ξενοδοχεια 4αρια κοντα στο Βατικανο με αυτες τις τιμες αλλα διαβασα οτι ειναι προτιμοτερο να ειμαι πιο κεντρο. Εχω να παω στη Ρωμη 14 χρονια και τοτε εμεινα στο Τερμινι και ειπα αυτη τη φορα να αλλαξω. Ακουω συμβουλες και ευχαριστω πολυ

...Σας γραφω και τα ξενοδοχεια που καλοβλεπω για τη γνωμη σας..
https://www.booking.com/hotel/it/co...c;sid=e677005bba4bd4b0fdc7997d920e3c6f;dcid=5
https://www.booking.com/hotel/it/pa...c;sid=e677005bba4bd4b0fdc7997d920e3c6f;dcid=5
https://www.booking.com/hotel/it/de...c;sid=e677005bba4bd4b0fdc7997d920e3c6f;dcid=5
https://www.booking.com/hotel/it/in...7e49e1e5b49072c5bed4f145fb7X1;highlight_room=
ευχαριστω
 
Last edited by a moderator:

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.613
Likes
12.436
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Όλα είναι σε καλή τοποθεσία. Για το Del Corso έχουν μιλήσει κάποια μέλη, και τώρα τελευταία, με καλά λόγια.
 

ulini

Member
Μηνύματα
57
Likes
20
Τα ξενοδοχεία κοντά στο Βατικανό είναι πολύ καλά και φθηνά αλλά δεν το προτείνω γιατί θα χρειάζεται να χρησιμοποιείς μμμ συνέχεια. Το κέντρο είναι η καλύτερη επιλόγη και όλες οι περιοχές που λες είναι μια χαρά. Η Ρώμη είνια μια πόλη που περπατιέται (αν περπατάς φυσικά) . Την τελευταία φορά που πήγα έμεινα στο Modigliani https://www.booking.com/hotel/it/mo...e54c;dcid=4;origin=disamb;srpos=1;disam_hsr=1
Το είχα βρει σε τιμή 75 περίπου το δίκλινο , κοντά στο σταθμό Barberini αλλά είχε μια μικρή ανηφόρα και στο γυρισμό ήταν ένα πρόβλημα (εκεί που σοθ βγαίνει η κούραση)
Όταν έψαχνα είχα βρει και αυτά τα ξενοδοχεία αλλά ήταν ή πολύ ακριβά ή δεν είχαν διαθεσιμότητα
https://www.booking.com/hotel/it/co...&group_rooms=1&sb_price_type=total&type=total& https://www.booking.com/hotel/it/il...&group_rooms=1&sb_price_type=total&type=total&
 

annian

Member
Μηνύματα
11
Likes
3
Εχουμε κλείσει ταξίδι στη Ρώμη για τα μέσα Δεκεμβρίου. Η πρώτη και πολύ σημαντική ερώτηση που έχω να σας κάνω είναι η εξής: Άραγε, τα έργα στην Fontana di Trevi θα έχουν τελειώσει ??
 

ulini

Member
Μηνύματα
57
Likes
20
Λίγο που το έψαξα είδα ότι λένε για αρχές του 2016!!! Πήγα πέρσι αρχές Δεκεμβρίου και ήταν ήδη πολλούς μήνες σε συντήρηση. Το καλό είναι ότι έχεις τόσα άλλα να δεις και θα έχεις μια διακαιολογία να ξαναπάς.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.902
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom