romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
Εδώ να κάνω μιά παρένθεση για τα κορίτσια της παρέας που ξέρω ότι με...διαβάζουν(τέσσερεις γυναίκες και καταφέραμε να μή μαλώσουμε
),είμασταν μια αχτύπητη παρέα!κορίτσια σας ευχαριστώ για όσα περάσαμε!η κολλητή και η ψιλοάσχετη στόμα είχαν και μιλιά δεν είχαν, κάθε τόσο μας λέγαν...πηγαίνετε μας ό..που θέλετε...,απλά ψιλοκοντραριζόμασταν εγώ με την επί της..αγοράς η οποία κάθε τόσο μου τις παρέσερνε πρός τις βιτρίνες...ο πειρασμός μεγάλος..όταν μια γυναίκα έχει να επιλέξει μεταξύ ενός αξιοθέατου και μιας βιτρίνας και μάλιστα ιταλικής:roll:η βιτρίνα θα κερδίσει...,αλλά δε χαλάμε καρδιές,τις άφηνα ελεύθερες καί ουκ ολίγες φορές έπαιρνα των ομματιών μου και συνέχιζα μόνη μου,δε θα ξεχάσω το γέλιο που ρίξαμε ένα βράδυ στο λόμπυ του ξενοδοχείου όταν εγώ άπλωσα τους χάρτες μου στο τραπέζι και κατέστρωσα σχέδιο δράσης για την επόμενη για να με καρφώσει η επί της αγοράς και να με ρωτήσει..."να πάμε εκεί για να δούμε τί;
",....την κύτταξα αποσβολωμένη...και αντί απάντησης οι άσχετες αρχίζουν να γελάν καθώς παρακολουθούσαν τον αχτύπητο αυτό διάλογο και σε λίγο ξεσπάσαμε όλες σε νευρικό γέλιο με δάκρυα στα μάτια...στο λόμπυ του ξενοδ!
,δεν πειράζει μεσογειακοί και οι ιταλοί...είμαι σίγουρη ότι θα ...πιάσαν τον παλμό μας.
Δεν σας μίλησα μέχρι τώρα για το ποτάμι της Ρώμης ,τον Τίβερη...λοιπόν συμβουλή περπατήστε προς το ποτάμι!μην το φοβάστε,δεν δαγκώνει
και το λέω αυτό γιατί ναι μεν δεν έχει την επιβλητικότητα και την ζωντάνια που έχουν ποτάμια σε άλλες ευρωπαικές πρωτεύουσες,το "μέτωπο''αυτό της πόλης δεν το έχουν εκμεταλλευτεί όπως αλλού,αλλά δεν παύει να έχει τη γοητεία του,περπατώντας κατά μήκος του ποταμού,στην Λουγκοτέβερε βλέπεις το άλλο πρόσωπο της Ρώμης το ήσυχο το ειδυλιακό,το ρομαντικό,γέφυρες λιτές ,απλές,προς τα κάτω χαμηλά πόντε Φαμπρίσιο,μια γέφυρα που στη μέση της έχει ένα νησάκι!!την Τιβερίνα!το οποίο το διασχίζεις ουσιαστικά και περνάς τσούπ απέναντι στο Τραστέβερε,προς τα πάνω πάλι του ποταμού επιβάλλεται να δείτε τις δύο διακοσμημένες και πιο ...πλούσιες γέφυρες πόντε Βιτόριο Εμμανουέλε και πόντε Σέντ Αντζελο!!μάλλον το ωραιότερο γεφύρι με τα 10 αγάλματα αγγέλων δια χειρός πάλι Μπερνίνι!!

Δεν σας μίλησα μέχρι τώρα για το ποτάμι της Ρώμης ,τον Τίβερη...λοιπόν συμβουλή περπατήστε προς το ποτάμι!μην το φοβάστε,δεν δαγκώνει

Attachments
-
18,8 KB Προβολές: 276