Ρώμη με 99Ε και Αλιτάλια...

Samion

Member
Μηνύματα
10.370
Likes
9.296
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ακατανόμαστε μιλάμε οτι έχεις δίκιο εταιρία σαν της ΑΖ δεν υπάρχει... οι τύποι ξεπέρασαν τον εαυτό τους... έπιασαν τελική... αν η μαλ.... ήταν εργόχειρο θα έκαναν την προίκα τους...

Μπαίνεις ωραία και καλά στο site τους... μιλάμε για το επίσημο site της Alitalia... βλέπεις κάτι τιμούλες στα 51? την Ρώμη... λες εδώ είμαστε... μπαίνεις και κλείνεις... σου χρεώνετε κανονικά η πιστωτική σου και σου βγάζει κανονικότατα confirmation number... αντι για email επιβεβαίωσης σου στέλνουν ένα email και σου λένε ότι λόγω τεχνικού προβλήματος πάρτε στα γραφεία μας δώστε το confirmation number και θα σας δώσουμε το νούμερο του εισιτηρίου σου... πραγματικά παίρνεις τηλέφωνο τους λες το conf.number και μένεις κάγκελο... η κράτηση σας δεν υπάρχει σου λένε... έγινε τεχνικό λάθος... μα ψελλίζεις με χρεώσατε κανονικά... φαίνετε στην πιστωτική μου κάρτα... έγινε λάθος ξαναλένε θα σας επιστραφούν τα χρήματά σας σε μία βδομάδα...

Οι τύποι ρε ακατανόμαστε είναι άπαιχτοι... δεν έχει ξαναγίνει στα παγκόσμια χρονικά τέτοιο πράγμα... λάθη γίνονται αλλά οι σοβαρές εταιρίες τα αναγνωρίζουν... με πιο επιχείρημα τώρα θα πείσουν τον κόσμο να αγοράζει εισιτήρια από το site τους? Αυτοί είναι τόσο νούμερα που μπορεί να πουν το μετανιώσαμε και οι τιμές της προσφοράς μας δεν ισχύουν... πραγματικά είμαι σίγουρος ότι μπορεί να το κάνουν... τελικά δεν είναι για κλάματα η εταιρία, είναι για γέλια πολλά γέλια...

Υ.Γ. Με τις επιλογές που έχεις για Ρώμη ή Μιλάνο η πιθανότητα να διαλέξεις συνειδητά την ΑΖ αγγίζει τα όρια όχι της τρέλλας ή του μαζοχισμού αλλά του αυνανισμού...
υπερβολές. σε όλα τα σάιτ γίνονται αυτά. επαναλαμβάνω ότι δεν εκδόθηκε κανένα εισιτήριο σε κανένα. το λάθος έγινε στις κρατήσεις και αποκαταστάθηκε άμεσα. για τις φρούδες ελπίδες δεν προβλέπεται αποζημίωση. ημέρήσιο Ρώμη με 50 Ε δεν..ούτε ΝΥ με 60Ε business..
η εταιρεία, ακομα σε φάση ανάπτυξης το 2009, είναι στην 5η θέση γενικά και στη 2η των "εθνικών" μεταφορέων, μετά την απίστευτη ΤΗΥ, σε όλη την Ευρώπη-μελη της ΑΕΑ. πραγματικά με τις τόσες πτήσεις της ΑΖ, τις βολικές ανταποκρίσεις δεν βλέπω μετά τα 99Ε ποιος θα επιλέξει αρπακτικά κ.α.
 

black hawk

Member
Μηνύματα
11
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
ρωμη
Ταξίδι-Όνειρο
με το αυτ/νητο γυρο ευρωπ
δεν γνωριζα την σελιδα πιο μπροστα και εκλισα αερ/κα μεσω μιας σελιδας στο ιντερνετ τα εκλισα πολυ ακριβα στη σελιδα :( μα΄ι΄ ελλας .κομ :mad: πανακριβα ειναι για ρωμη
 
Last edited by a moderator:

CakeNet

Member
Μηνύματα
2.065
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
-
μου θυμίζεις τον CakeNet πέρισυ..άπληστοι ε άπληστοι! 99Ε, 5 πτήσεις την ημέρα (+ Θεσσαλονίκη) και περιμένετε κι άλλη προσφορά?:haha::haha:
Παιδί μου...σε πείραξαν τα μποφόρ του 3ημέρου; Πότε έγινε αυτό που λες και δεν το θυμάμαι;

Εγώ πέρυσι δεν έκλεισα όχι επειδή περίμενα καλύτερη προσφορά, αλλά επειδή αγόραζα σπίτι και ήμουν στα έξοδα!

Άσε κι αυτές τις προσφορές που είμαι κλεισμένος...και πες στους Αλιταλιανούς να κανονίσουν καμιά προσφορά για το καλοκαίρι...αντίστοιχη με την περσινή τους, ε; :clap::clap::clap:
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.370
Likes
9.296
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Παιδί μου...σε πείραξαν τα μποφόρ του 3ημέρου; Πότε έγινε αυτό που λες και δεν το θυμάμαι;
το θυμάμαι που είχε βγει σούπερ προσφορα κι ελεγες να περιμένουμε κι αλλο λιγο..όταν εχω χρόνο θα σου βρω και το ποστ σου..:haha::haha:
τωρα με 99 τι να περιμενουμε? κλεισε...
 

CakeNet

Member
Μηνύματα
2.065
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
-
Σε είπα...σε βάρεσαν τα μποφόρ! :bleh:

Εγώ περίμενα απλά κάποια επόμενη προσφορά τους, όχι μια καλύτερη προσφορά τους. Όπως θα κάνω και τώρα...δεν με παίρνει χρονικά, είμαι κλεισμένος μέχρι τότε, οπότε οι επόμενες προσφορές που θα με αφορούν (αν ελεήσει η Alitalia ή οποιοσδήποτε άλλος) θα είναι οι καλοκαιρινές! :roll:
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.498
αλάνι αλάνι για πάντα στο λιμάνι !!!!!!!!!!!!

άκου τον samion ξερει αυτός ....ειναι και μεγαλομέτοχος της ΑΖ.
όποτε κανει λαλακία η ΑΖ ...πληρώνει αυτος για λογαριασμό της :haha::haha:

κλεισε και αν δεν πετάξεις η χασεις την βαλίτσα σου ..θαυμα θα ειναι
 

payton

Member
Μηνύματα
53
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
...
ε δεν είχε γίνει το ίδιο γιατι η ΑΖ δεν έδωσε κανένα αριθμό εισιτηρίου σε κανένα. άρα κανείς ουσιαστικά δεν αγόρασε εισιτήριο.η χρέωση της κάρτας λογικό παρατράγουδο που θα διορθωθεί.
λένε ότι το προβλημα (που ακόμα διερευνάται..πιθανολογείται επίθεση από χάκερ αντιΑΖ..) ήταν στην χρέωση του εισιτηρίου χωρίς φόρους που ήταν 0Ε. αληθεύει? εμφανιζόταν η τιμή 0?
Εβγαζε σχεδον σε ολες τους προορισμους και σε οποιαδηποτε ημερομηνια την τιμη του εισητηριου 0ε πληρωνες μονο τους φορους και δεν υπηρχε economy μονο Business class οπου για μαδριτη και βαρκελωνη εβγαινε 48.41ε για ρωμη 30ε κτλ...εκει αρχισε να βρωμαει η υποθεση αλλα εγω εκλεισα μηπως και...αλλα τιποτα
 

nioa

Member
Μηνύματα
18
Likes
10
Επόμενο Ταξίδι
αγνωστο..
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολύνησία
ALITALIA

Καλές οι τιμές για Μαϊο, αλλά η easy δίνει 140 Ευρώ για 14- 17 Μαϊου
2 άτομα.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.370
Likes
9.296
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Καλές οι τιμές για Μαϊο, αλλά η easy δίνει 140 Ευρώ για 14- 17 Μαϊου
2 άτομα.
μήπως να είμαστε πιο ακριβείς? αν και το θέμα δεν αφορά σύγκριση (ασύγκριτων ...) εταιρειών, τις ημερομηνίες που λες έχει 152 χωρίς αποσκευές. με αποσκευές στα 200 όπως η ΑΖ που έχει πολλά δρομολόγια.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.061
Μέλη
38.910
Νεότερο μέλος
giota789

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom