Σας έχουν κλέψει ποτέ;

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Είδα ότι σας έλειψα εχθές το βράδυ, αλλά καθάρισε ο harilander (του οποίου ήταν και το αρχικό θέμα με τις κλεψιές).

Τα θέματα συγχωνεύθηκαν. ;)
 

traveladdict

Member
Μηνύματα
1.380
Likes
1.341
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Οδηγώντας στο Ρίο, 2 η ώρα το μεσημέρι, στα φανάρια ήρθε ένας με πιστόλι και μου πήρε το πορτοφόλι.
Στο τρένο έξω από τα Σκόπια - ακόμα ήταν Γιουγκοσλαβία τότε - ελεγκτής, αστυνομικός και ένας τσιγγάνος, λήστεψαν όλο το βαγόνι με απειλή όπλου. Πήραν τσάντες κα ιπορτοφόλια με λεφτά και εισιτήρια μέσα. Ευτυχώς δεν πήραν διαβατήρια. Φτάνοντας στην Ειδομένη, οι ελεγκτές του ΟΣΕ απαίτησαν εισιτήρια και θα μας κατέβαζαν μέσα στην ερημιά, αλλά έκαναν έρανο Τούρκοι μετανάστες από το διπλανό βαγόνι και αγοράσαμε καινούργια.
Στο Σούκρε της Βολιβίας, κάποιος μου πήρε το σακιδιάκι (με όλα τα χρήματα, κάρτες, διαβατήριο) την ώρα που ήμουν στο εστιατόριο. Τον κυνήγησα έξω στο δρόμο, και πλακωθήκαμε και το πήρα πίσω. Απώλειες: Έφαγα μια γροθιά στα μούτρα, αλλά έφαγε και κείνος μπόλικες.
Στο Νεπάλ, σε τρεκ στο Αναπούρνα, ολομόναχος, έρχεται από πίσω μου ένας μικροκαμωμένος νεπαλέζος και μου βγάζει μαχαίρι. Αρχίζω κάτι αγριοφωνάρες, αρπάζω πέτρες και τον κυνηγάω πετροβολώντας τον, έγινε καπνός, δεν περίμενε τέτοια αντίδραση.
 

a_nikos

Member
Μηνύματα
907
Likes
226
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Ευτυχως μεχρι τωρα ποτε, καλα ενταξει στην Γερμανια δεν ανησυχουσα, αλλα και εδω παροτι χρησιμοποιω σχεδον καθημερινα τα αθηναικα τρενα και λεωφορεια δεν μου εχει συμβει το παραμικρο. Βεβαια στοιχειωδης προσοχη χρειαζεται, αν μπεις στη Γραμμη 1, ειναι πιτα κι εχεις πορτοφολι στην κωλοτσεπη, πας γυρευοντας. Ή στις 12 τη νυχτα ειναι καλυτερα να αλλαζεις Αττικη αντι για Ομονοια
 

Lara Croft!

Member
Μηνύματα
32
Likes
5
Επόμενο Ταξίδι
ΜΟΣΧΑ Ιουλιος 2013
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική & ΗΠΑ
traveladdict εχεις περασει πολλα... να φανταστω οτι ολα αυτα τα ταξιδια ηταν ατομικα?

_____

Oσο για την ηδη υπαρχουσα ενοτητα, αφενος ειναι απο το 2011 οποτε ηταν θαμμενη καπου, αφετερου πριν ανοιξω νεα ενοτητα εκανα αναζητηση για παρομοια. Χθες δεν ειχα κανενα αποτελεσμα, σημερα ειχα, δεν καταλαβαινω.
Το θεμα τακτοποιηθηκε, οποτε μια χαρα κι εγω στο εξης θα κανω πιο εκτεταμενες αναζητησεις.
 

ggonholidays

Member
Μηνύματα
574
Likes
1.164
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
1. 2 φορές το πορτοφόλι στην Αθήνα στο κέντρο άγνωστο ακριβώς που αφού είμαι φοβερα αφηρημένη και το έπαιρνα χαμπάρι την επόμενη. Την 3η φορά που το επιχείρησαν την έπιασα, μια μικροκαμομενη κοπελιά ήταν, με το χέρι στη τσάντα μου.

2) Μας έσπασαν το τζαμί του αυτοκίνητου και πήραν βαλίτσες και χαρτοφύλακα. Από τότε δεν αφήνω να φαίνεται ούτε σακούλα σούπερ μάρκετ.

3) 4-5 φορές το σπίτι στο χωριό( εχω χάσει το μέτρημα). Δεν βρίσκουν τίποτα σπουδαίο, περισσότερο είναι η ταλαιπωρία από τη ζημία για να μπουν.
 
Μηνύματα
23
Likes
2
Καλησπερα!!μια καλη προταση αν και δεν την βλεπω τωρα τελευταια στα μαγαζια με ειδη ταξιδιου..ειναι η ζωνη..αλλα κανονικη ζωνη..απο την μεσα μερια εχει φερμουαρ..κρατας 100 ευρω πανω σου και μολις μενεις πας τουαλετα και βγαζεις και αλλα..γεναρη πηγα σιγκαπουρη και οταν μου ζητησαν στο αεροδρομιο να βγαλω ζωνη και νομιζα οτι θα μου πουν που πας με τοσα κρυμενα λεφτα τυλιγμενα και περιμενα μην μπερδεψει και την παρει αλλος!!
 
Μηνύματα
23
Likes
2
Και μια φορα στο παρισι..εκανα μακακια και αφησα την γυναικα μου στο ξενοδοχειο για μια ωρα υπνο..πηγα σε ενα "εξωτικου χορου" μαγαζι και παραγγειλα ποτο..μετα απο 20 ζητησα λογαριασμο και μου φερνουν καταλογο οτι κανει 240 ευρω το ποτο..τους λεω οτι δεν πληρωνω και ερχονται δυο διμετροι ο ενας μαχαιρι...ο γατος ομως(εγω) πριν μπει στο μαγαζι με την ακρη του ματιου μου εναν αστυνομικο οποτε αφου τους καθυσηχασα οτι τελικα θα πληρωσω..και χαλαρωσανε εριξα ενα τρεξιμο τρελο..πηγα στον αστυνομικο και με τον ασυρματο σε 1 λεπτο αλλοι 10!!μπηκαμε μεσα και τους μαζεψανε και πηρανε και τον καταλογο για αποδεικτικα στοιχεια...με την ευκαιρια μαζεψα τα γαντια μου και το σκουφο που παρατησα...
 

Lara Croft!

Member
Μηνύματα
32
Likes
5
Επόμενο Ταξίδι
ΜΟΣΧΑ Ιουλιος 2013
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική & ΗΠΑ
240 το ποτο? Ουτε η Nicole Kidman στο Μoulin Rouge δεν το χρεωνε τοσο. Μα καλα κι εσυ, μια ωρα κοιμηθηκε η δολια η γυναικα σου κι εσυ μη χασεις. Tης το ειπες μετα?
 
Μηνύματα
23
Likes
2
Ε ναι της το ειπα σιγα μωρε για ενα απογευματινο ποτακι πεταχτηκα!!για γελιο μπηκα..σε κλαμα κατεληξε...κοπελα μου ηταν..εγινε οταν ημουν 21 τωρα στα 36 μου τα ψιλοβαριεμαι τα απογευματινα αυτα ποτακια...παω για βραδυνα(πλακα κανω με βαραινει η βερα ισως)
 

pierikos

Member
Μηνύματα
27
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Το ψάχνω
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
Το 1996 ήμουν στο Clacton On Sea της Αγγλίας με ένα πρόγραμμα διακοπών όπου μάθαινες τη γλώσσα κτλ κτλ.
Ήμουν στο Λούνα Παρκ της πόλης κι έπαιζα (ηλεκτρονικά και εκείνο το τζογαδόρικο παιχνίδι όπου έριχνες από μια σχισμή το κέρμα, αυτό έπεφτε μέσα και υπήρχαν δύο επίπεδα που κουνιόντουσαν παράλληλα, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα ακριανά κέρματα από το 1ο στο 2ο επίπεδο και αυτά του 2ου επιπέδου στο ταμείο κτλ) κι εμφανίζεται ένας τυπάκος στην ηλικία μου (15), ξυρισμένο κεφάλι, με καμπαρντίνα, βλέπει ότι είχα στο χέρι κέρματα 10 πενών. Μου ζητάει να του δώσω ένα, εγώ του λέω όχι, και πάει να μου ανοίξει το χέρι. Αντιστέκομαι εγώ, και τότε ο τσόγλανος με το ένα χέρι του τραβάει μια χρυσή αλυσίδα που είχα στο χέρι και με απειλούσε ότι θα την έκοβε αν δεν του έδινα 10 πένες. Εγώ δε θυμάμαι γιατί (ίσως ήμουν κότα!), αλλά δε μπορούσα να χρησιμοποιήσω του άλλο χέρι. Ευτυχώς εμφανίστηκε ένας φίλος ο οποίος έπιασε από τον γιακά τον Εγγλέζο κι αυτός την έκανε.

Μια άλλη φορά, στη Θεσσαλονίκη, στο αστικό νο 14 (Άνω Τούμπα-Ν. Σ. Σ.) μου βούτηξαν το πορτοφόλι από τη μπανάνα. Ήταν στάνταρ Βουλγάρες. Είχα μέσα κάρτες, ταυτότητα, πάσο αλλά ευτυχώς μόνο 6 ευρώ. Παίζει όμως να είχα ξεχάσει ανοιχτό το τσαντάκι και να έκανα το έργο τους πιο εύκολο.

Μια άλλη φορά, μετά από μερικούς μήνες, πάλι στο ίδιο αστικό, βλέπω μια περίεργη σκατόφατσα δίπλα μου. Ενστικτωδώς βάζω το χέρι στο τσαντάκι και βλέπω ότι είναι ανοιχτό! Μέσα είχα ψηφιακή μηχανή την οποία δε βλέπω! Λέω στον τύπο: Μου έκλεψαν τη μηχανή. Σόρυ φίλε αλλά θα σε ψάξω. Δεν την έκλεψα εγώ, δε ξέρω τι λες λέει αυτός. Τον ψάχνω κανονικά (αν και θα μπορούσε ήδη να την είχε δώσει σε συνεργό του), δεν τη βρίσκω και λέει και ο άλλος ψάξε κι εμένα δεν έχουμε τίποτε. Τελικά η μηχανή είχε χωθεί πιο βαθιά στο τσαντάκι και απλά δεν την είδα εγώ (και πιθανόν και οι κλέφτες που έβαλαν χέρι). Στο τέλος τους ζήτησα συγγνώμη λέγοντας τους ότι έχω υπάρξει θύμα και κατέβηκα.

Τέλος, μια φορά στο μετρό της Αθήνας, γυρίζοντας από Μαδρίτη, ένας τύπος προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει με τις βαλίτσες και ένιωσα κάτι να κινείται στη μπροστινή μου τσέπη. Βάζω το χέρι και τον αποτρέπω τελευταία στιγμή, είχα γύρω στα 250 ευρώ μαζί μου.

Από άλλα περιστατικά, την αδελφή της κοπέλας μου της είχαν κλέψει το πορτοφόλι στην Πράγα, είχε όμως μόλις 50 κορώνες μέσα και δεν είχε έγγραφα ενώ τον πατέρα μου του είχαν κλέψει λεφτά, ταυτότητα, διαβατήριο στο τραίνο από Βελιγράδι για Θεσσαλονίκη. Το αντιλήφθηκε στα σύνορα, νομίζω Σκοπίων-Ελλάδας, έφαγε μια περιποιημένη καθυστέρηση και μετά από τις απαραίτητες διατυπώσεις γύρισε.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.412
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom