Κένυα Τανζανία Σαφάρι. Κένυα - Τανζανία

Μηνύματα
245
Likes
892
Φίλτατε,
Πού προγραμματίζετε να μείνετε? Σε ποιούς "καταυλισμούς"? Πώς σκοπεύετε να κάνετε τίς διαδρομές στη σαβάνα? Θα νοικιάζετε αυτοκίνητο? Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ ένα ταξίδι ανοργάνωτο από Ελλάδα. Μπορείτε να πάρετε πληροφορίες από κάποιο αξιοπιστο Ταξιδιωτικό Γραφείο. ΄Ισως χρειαστεί επίσης να πάρετε και κινίνα διότι κουνούπια μπορεί να βρείτε σέ κάποια μέρη. Πρέπει να έχετε το νού σας στα ζώα. Κανένα δεν είναι όσο ακίνδυνο μπορεί να φαίνεται. Να περιηγείστε πολύ πρωί -ξημερώματα- και κανα-δυό ώρες πρίν δύσει ό ήλιος, διότι η ζέστη το μεσημερι είναι αφόρητη.
Δεν ξέρω τί άλλο να σάς πώ, εκτός από
Καλό ταξίδι
Δεν θα το μετανοιώσετε. Αλλά να προσέχετε τα ΠΑΝΤΑ. Οι κίνδυνοι ελλοχεύουν παντού, στην ξηρά, στο νερό, στο αυτοκίνητο. Αν είστε μόνοι σας, και κάτι χαλάσει στο όχημα, πρέπει να ξέρετε, εκ τών προτέρων πώς θα το αντιμετωπίσετε.
 

skoumpi

Member
Μηνύματα
1.206
Likes
1.101
Καλησπέρα και απο μένα. Μόλις διάβασα την ιστορία σου και ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!!!!!!

Υ.Γ και φυσικά συγχαρητήρια για το συγγραφικό ταλέντο! Με έκανες να θέλω να πάω στην Αφρική ΤΩΡΑ!!!!
 
Μηνύματα
245
Likes
892
Βεβαίως και να πάς, Σκουμπί μου,
΄Αλλωστε, γι αυτό γράφω τα ταξίδια μου. Γιά να σάς δίνω ιδέες! Και η Αφρική, για μένα, είναι η ωραιότερη ήπειρος...Και τί δεν έχει! Τυχεροί όσοι αποφασίζουν να την επισκεφθούν. Κι εγω νοιώθω ευλογημένη που βρέθηκα εκεί, 4 φορές!!!
Και φυσικά σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πίστεψέ με ότι καμμιά πέννα δεν μπορεί να περιγράψει, αυτό που βλέπουν τα μάτια....Αν λοιπον, η έστω και ωχρή περιγραφή μου, σε ενθουσιάζει, εγώ είμαι ευτυχής...Και δικαιωμένη!
Να είσαι καλά και να ταξιδεύεις, όπου επιθυμεί η καρδιά σου...
Φιλικότατα,
Στέλλα
 

GAI KATERINA

New Member
Μηνύματα
3
Likes
3
Σε παρακαλώ μήπως μπορείς να μου πεις τι εποχή έκανες το σαφάρι στην Τανζανία και Κενυα το 1990

Επειδή πηγές πολλές φορές και η περιγραφή σου με μάγεψε σε παρακαλώ βοήθησε με να πάω την πιο σωστή εποχή επειδή υπάρχει και μετανάστευση των ζώων Σ ευχαριστω
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.180
Μηνύματα
883.103
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom