Μαλαισία Σιγκαπούρη Σιγκαπούρη-Κουάλα Λουμπούρ

Viewmaster

Member
Μηνύματα
80
Likes
316
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί-Μαλδίβες
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Ζηλανδία

5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΠΡΩΙ

Σήμερα το πρόγραμμα έλεγε επίσκεψη σε 2 πραγματικά highlights και must της πόλης που οπωςδήποτε κάποιος πρέπει να περάσει από αυτά αν ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη: α) Singapore Botanic Gardens και β) Gardens by the Bay-Flower Dome-Cloud Forest-Supertree Grove-Ocbc Skyway με το φαντασμαγορικό Rhapsody of Lights Show!
Οι βοτανικοί κήποι της Σιγκαπούρης ανήκουν στην UNESCO Heritage Site και είναι πραγματικά εκπληκτικοί. Δε το περίμενα-αν και είχα διαβάσει αρκετά πράγματα- ότι θα με εντυπωσιάσουν τόσο πολύ.Καθήσαμε γύρω στις 5 ώρες εκεί και πραγματικά δεν ήθελα να φύγω από την τόση ομορφιά που έβλεπα τριγύρω μου. Ενα από τα highlight των κήπων είναι ο φυσικά και ο κήπος με τις σπάνιες ορχιδέες όπου είναι το μοναδικό σημείο που πληρώνεις(γύρω στα 3 ευρώ),κατά τ'αλλα η επίσκεψη εδώ είναι και αυτή δωρεάν!Κατά τη γνώμη μου και είσοδο να είχε θα πληρωναμε ευχαρίστως,τόσο πολύ μας άρεσαν. Δεν ξέραμε τι να πρωτοφωτογραφήσουμε οπότε θα αφήσω τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους...Να πω εδώ ότι με το που φτάσαμε με το μετρό στους κήπους,ξεκίνησε μια πολύ δυνατή τροπική καταιγίδα η οποία κράτησε γύρω στα 35 λεπτά,όμως βρήκαμε καταφύγιο σε ένα εξαιρετικό καφέ που υπήρχε στην περιοχή όπου ήπιαμε μια φανταστική ζεστή σοκολάτα.

Aφού τσιμπήσαμε κατιτίς, επόμενός μας προορισμός το Gardens By The Bay! Χωρίς υπερβολή,το κορυφαίο μέρος για μένα στη Σιγκαπούρη,και οι εντυπωσιακότεροι κήποι που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Στην ουσία είναι ένα τεράστιο πάρκο,άκρως οικολογικό,αφού ότι ρεύμα χρειάζεται για να δώσει ζωή στο χώρο,παράγεται εδώ χωρίς καμία επιβάρυνση του δημόσιου ρεύματος,και αποτελείται από δύο τεράστιους θόλους-θερμοκήπια,το Cloud Forest και Flower Dome(απίστευτοι και οι δύο), τα πανύψηλα Supertrees όπου μόλις βραδιάσει φωτίζονται ολοκληρα δημιουργώντας ένα σκηνικό ανεπανάληπτου παραμυθιού-νομίζεις ότι είσαι πρωταγωνιστής στην ταινία Avatar- όπου αυτά τα δέντρα ενώνονται μεταξύ τους με μία φωτιζόμενη γέφυρα που ονομάζεται Ocbc Skyway και κάθε βράδυ στις 19:45 και 20:45,για ένα τέταρτο περίπου υπάρχει ένα καταπληκτικό σόου όπου τα πανύψηλα αυτά δέντρα αποκτούν ζωή με τους υπέροχους φωτισμούς και τις μουσικές που συνοδεύουν αυτό το παιχνίδι των φώτων, και 2 πανέμορφες τεράστις λίμνες,την Dragonfly Lake και την Kingfisher Lake !Το συγκεκριμένο σημείο έχει πάρα πολύ κόσμο,αλλά ποτέ δε νιώθεις αυτή την πολυκοσμία διότι οι χώροι είναι τεράστιοι,και οπουδήποτε να καθήσεις μπορείς να δεις το σόου πεντακάθαρα! Η είσοδος και σε αυτούς τους κήπους είναι δωρεάν εκτός αν αποφασίσεις να μπεις μέσα στους 2 θόλους(συνίστανται ανεπιφύλακτα) όπου η τιμή είναι 16 και 12 δολάρια Σιγκαπούρης αντίστοιχα!Φυσικά υπάρχουν δεκάδες ακόμα εξωτερικοί κήποι όπου θέλεις μία μέρα για να τους γυρίσεις όλους. Φτάσαμε εκεί γύρω στις 15:00 το μεσημέρι και φύγαμε αργά γύρω στις 23:00 το βράδυ!! Απίστευτο μέρος πραγματικά.Αξίζει το ταξίδι στη Σιγκαπούρη μόνο και μόνο για αυτό το μέρος!Εννοείται ότι ξαναπήγαμε και δεύτερη φορά!Αξιοθέατο απαράμιλλης ομορφιάς,καταλήξαμε να τραβήξουμε κοντά στις 700 φωτογραφίες! Ενδεικτικά θα ανεβάσω κάποιες για να πάρετε μια γεύση,που όμως ακόμα και αυτές ωχριούν μπροστά στο να είσαι εκεί και να τα βλέπεις από κοντά.



 
Last edited:

Viewmaster

Member
Μηνύματα
80
Likes
316
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί-Μαλδίβες
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Ζηλανδία
3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΠΡΩΙ

Ωρα 04:30 ξημερώματα και το αεροπλάνο ξεκινάει την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης το οποίο δηλώνω ότι είναι το ωραιότερο με διαφορά αεροδρόμιο που έχω δει ποτέ στη ζωή μου,κάτι σαν προπομπός των υπέροχων πραγμάτων που θα συναντούσα σε αυτή την υπέροχη χώρα. Η διακόσμηση,το design,η εξυπηρέτηση ήταν χιλιόμετρα μακρυά από οτιδήποτε άλλο είχα δει μέχρι τότε.

IMG_20180109_100922.jpg




IMG_20180109_101403.jpg

IMG_20180109_102427.jpg


Μοναδικός μου εχθρός το jet lag και ένας έντονος πονοκέφαλος σα να ζύγισε το κεφάλι μου ένα τόνο.Βρήκα αμέσως ταξί το οποίο σε 20 λεπτά με πήγε στο ξενοδοχείο μου στην παραδοσιακή περιοχή Little India της Σιγκαπούρης,το Hilton Garden Inn.Ένα πολύ καλό ξενοδοχείο,πολύ καθαρό και με εξαιρετικό wifi,γύρω στα 45 ευρώ το άτομο σε δίκλινο στο οποίο θα έμενα 5 νύχτες. Ο φίλος μου ερχόταν την επόμενη μέρα το απογευματόβραδο.Γρήγορο check in και γύρω στις 06:00 ήμουν στο δωμάτιο...ο πονοκέφαλος όμως και η ζαλάδα δεν έλεγε να περάσει. Αφού τακτοποιήθηκα γρήγορα γρήγορα,ήμουν σε ένα δίλημμα,να πέσω να κοιμηθώ ή ένα ντουζ και βουρ για βόλτα?Σκεφτόμουν,στη Σιγκαπούρη είμαι,που το είχα όνειρο από μικρός,και θα κοιμηθώ?? Ένα θαυματουργό χαπάκι algofren και ένα μπανάκι ήταν αρκετά ώστε να μου δώσουν την ενέργεια αλλά και να διώξουν τον πονοκέφαλο.Καπελάκι,αντιηλιακό,κάμερα και γύρω στις 7 και κάτι περιπλανιόμουν στους δρόμους της Μικρής Ινδίας.

Η Μικρή Ινδία είναι μια παραδοσιακή,πανέμορφη και αυθεντική γειτονιά της Σιγκαπούρης όπου ως επί το πλείστον κυκλοφορούν Ινδοί με ναούς, αναρίθμητα πολύχρωμα σπιτάκια και μαγαζιά γεμάτο αρώματα και μυρωδιές που ένιωθες λες και ξαφνικά βρισκόσουν στην Ινδία, στην πεντακάθαρη όμως της version. :bleh: Είχε μια αυθεντικότητα και μια ενέργεια η οποία δε σταματούσε παρά μόνο πολύ αργά το βράδυ.Αγαπημένο μέρος και καθόλου δε το μετάνιωσα που επέλεξα να μείνω στη συγκεκριμένη περιοχή μιας και η πρόσβαση από το μετρό ήταν πανεύκολη για οποιοδήποτε μέρος της Σιγκαπούρης επέλεγες να επισκεφτείς! Βασικά της αξιοθέατα οι 4 Ινδουιστικοί ναοί 1)Sri Veeramakaliamman Temple 2)Sri Srinivasa Perumal Temple και 3)Sree Lakshminarayan temple, και 4) ο κορυφαίος Temple of 1000 Lights, το Mustafa Centre,ένα mall που έχει κυριολεκτικά τα πάντα σε φοβερές τιμές και είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο,η Little India Arcade με το μεγάλο της υπαίθριο παζάρι,το Tekka Centre με πάρα πολλά μαγαζάκια για να φας αλλά και να ψωνίσεις ψάρια,κρέατα λαχανικά κτλ και το πολύχρωμο House of Tan Teng Niah.Από παντού να ακούγονται μουσικές αλά Bollywood,οι οποίες προσωπικά με γέμιζαν ακόμα περισσότερη ενέργεια:clap:

GOPR1298.jpg

P1040478.JPG

P1050699.JPG

P1050688.JPG

GOPR0930.JPG

GOPR1293.JPG

IMG_20180107_085441.jpg
IMG_20180107_090122.jpg
IMG_20180107_085948.jpg



Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειώσω ότι εκτός ότι υπάρχουν άπειρες νοστιμότατες επιλογές για φαγητό στη συγκεκριμένη περιοχή οι τιμές κυμαίνονται σε 4-10 ευρώ για ένα πλήρες χορταστικό γεύμα!Γενικά, ενώ η Σιγκαπούρη θεωρείται ακριβή,πραγματικά μπορείς να τη γυρίσεις έχοντας και πολύ μικρό budget στη διάθεσή σου,χωρίς να σου λείψει απολύτως τίποτα:clap: Η πρώτη γνωριμία λοιπόν με τη Σιγκαπούρη άκρως θετική τα καλύτερα όμως θα ερχόντουσαν τις επόμενες μέρες(την αγαπώ αυτή την πόλη)!
 

Viewmaster

Member
Μηνύματα
80
Likes
316
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί-Μαλδίβες
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Ζηλανδία
3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Αμέσως μετά την πολύωρη βόλτα μου στη Μικρή Ινδία,είχα διαβάσει πολλά θετικά σχόλια για το Jurong Bird Park της Σιγκαπούρης οπότε ξεκίνησα για εκεί. Εβγαλα το εισιτήριο γύρω στα 17 ευρώ,λίγο τσιμπήμένο αλλά άξιζε τον κόπο.Εγώ βέβαια έκλεισα με 78 δολάρια Σιγκαπούρης ένα μεγάλο εισιτήριο που περιλάμβανε το Jurong Bird Park,Singapore Zoo,River Safari,Night Safari! Τοποθετημένο σε ένα υπέροχο μέρος,τεράστιο,και με εκπληκτική βλάστηση, έβλεπες ότι πουλί μπορούσες να φανταστείς από φλαμίνγκο όλων των ειδών,γύπες,αετούς,πελαργούς,πελεκάνους,παπαγάλους,παγώνια κι άλλα πολλά.Παρακολούθησα και ένα πολύ αστείο σόου με τον Αμίγκο,ενός πανέμορφου παπαγάλου που μιλούσε σε 3 γλώσσες.Ημουν τυχερός από άποψη καιρού,μιας και ο Γενάρης είναι ο πιο "ψυχρός" μήνας στη Σιγκαπούρη με τη θερμοκρασία να είναι κοντά στους 26 βαθμούς αλλά με υψηλά επίπεδα υγρασίας.Πολύ υποφερτός και έτσι ήταν όλες τις μέρες που κάθησα στην πόλη. Τριγυρνούσα στο πάρκο για πάνω από 3 ώρες σίγουρα και ακόμα φυσικά δεν το είχα δει ολόκληρο με πολλά highlights όπως πχ το σημείο με τους σπάνιους παπαγάλους,το πέρασμα με τα πουλιά lory τα οποία μπορούσες να τα ταίσεις όντας ελεύθερα αλλά και ένα εξαιρετικό waterfall aviary και με παρέα σε τακτά διαστήματα διαφόρων ειδών σαύρες,κάποιες πραγματικά τεράστιες που δεν είχα ξαναδεί μέχρι σήμερα,να ξεπετάγονται από διάφορα σημεία του πάρκου.Ένα πάρκο σε εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον όπου τα πουλιά φαίνονταν καλομεταχειρισμένα,καλοταισμένα και γενικότερα χαρούμενα.Οποιος έρθει στη Σιγκαπούρη αξίζει πραγματικά η επίσκεψη σε αυτό.Η ώρα είχε πάει 17:00 το απόγευμα και ξαφνικά άρχισα να αισθάνομαι μια ζαλάδα,μια κόπωση και αντιλήφθηκα ότι είχα συμπληρώσει πάνω από 35 ώρες άυπνος:haha:. Με μισή καρδιά άφησα το υπόλοιπο πάρκο για μελλοντική επίσκεψη όπου και γύρισα στο ξενοδοχείο με σκοπό να κοιμηθώ κάνα τρίωρο τουλάχιστον ώστε να μη χάσω τη βραδινή μου βόλτα στο κέντρο της πόλης
IMG_20180103_105210.jpg
IMG_20180103_105431.jpg
GOPR0811.JPG
GOPR0814.JPG
GOPR0818.JPG
GOPR0822.JPG
GOPR0824.JPG
GOPR0825.JPG
GOPR0828.JPG
GOPR0829.JPG
GOPR0836.JPG
GOPR0844.JPG
GOPR0903.JPG
GOPR0910.JPG
GOPR0911.JPG
GOPR0916.JPG
 
Last edited:

ποπινο

Member
Μηνύματα
205
Likes
198
Επόμενο Ταξίδι
ΝΑΠΟΛΗ -ΑΜΑΛΦΙ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Αμέσως μετά την πολύωρη βόλτα μου στη Μικρή Ινδία,είχα διαβάσει πολλά θετικά σχόλια για το Jurong Bird Park της Σιγκαπούρης οπότε ξεκίνησα για εκεί. Εβγαλα το εισιτήριο γύρω στα 17 ευρώ,λίγο τσιμπήμένο αλλά άξιζε τον κόπο. Τοποθετημένο σε ένα υπέροχο μέρος,τεράστιο,και με εκπληκτική βλάστηση, έβλεπες ότι πουλί μπορούσες να φανταστείς από φλαμίνγκο όλων των ειδών,γύπες,αετούς,πελαργούς,πελεκάνους,παπαγάλους,παγώνια κι άλλα πολλά.Παρακολούθησα και ένα πολύ αστείο σόου με τον Αμίγκο,ενός πανέμορφου παπαγάλου που μιλούσε σε 3 γλώσσες.Ημουν τυχερός από άποψη καιρού,μιας και ο Γενάρης είναι ο πιο "ψυχρός" μήνας στη Σιγκαπούρη με τη θερμοκρασία να είναι κοντά στους 26 βαθμούς αλλά με υψηλά επίπεδα υγρασίας.Πολύ υποφερτός και έτσι ήταν όλες τις μέρες που κάθησα στην πόλη. Τριγυρνούσα στο πάρκο για πάνω από 3 ώρες σίγουρα και ακόμα φυσικά δεν το είχα δει ολόκληρο με πολλά highlights όπως πχ το σημείο με τους σπάνιους παπαγάλους,το πέρασμα με τα πουλιά lory τα οποία μπορούσες να τα ταίσεις όντας ελεύθερα αλλά και ένα εξαιρετικό waterfall aviary και με παρέα σε τακτά διαστήματα διαφόρων ειδών σαύρες,κάποιες πραγματικά τεράστιες που δεν είχα ξαναδεί μέχρι σήμερα,να ξεπετάγονται από διάφορα σημεία του πάρκου.Ένα πάρκο σε εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον όπου τα πουλιά φαίνονταν καλομεταχειρισμένα,καλοταισμένα και γενικότερα χαρούμενα.Οποιος έρθει στη Σιγκαπούρη αξίζει πραγματικά η επίσκεψη σε αυτό.Η ώρα είχε πάει 17:00 το απόγευμα και ξαφνικά άρχισα να αισθάνομαι μια ζαλάδα,μια κόπωση και αντιλήφθηκα ότι είχα συμπληρώσει πάνω από 35 ώρες άυπνος:haha:. Με μισή καρδιά άφησα το υπόλοιπο πάρκο για μελλοντική επίσκεψη όπου και γύρισα στο ξενοδοχείο με σκοπό να κοιμηθώ κάνα τρίωρο τουλάχιστον ώστε να μη χάσω τη βραδινή μου βόλτα στο κέντρο της πόλης View attachment 228801 View attachment 228802 View attachment 228803 View attachment 228804 View attachment 228805 View attachment 228806 View attachment 228807 View attachment 228808 View attachment 228809 View attachment 228810 View attachment 228811 View attachment 228812 View attachment 228813 View attachment 228814 View attachment 228815 View attachment 228816
Μπράβο σου.Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια της ιστορίας σου.
Θέλω πολύ να κάνω κι εγώ αυτό το ταξίδι μέσα στο 2018.
 

Viewmaster

Member
Μηνύματα
80
Likes
316
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί-Μαλδίβες
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Ζηλανδία
Σε προτρέπω να το κάνεις με κλειστά μάτια και οτιδήποτε χρειαστείς μπορώ να σε βοηθήσω!:)
 

ποπινο

Member
Μηνύματα
205
Likes
198
Επόμενο Ταξίδι
ΝΑΠΟΛΗ -ΑΜΑΛΦΙ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
Σε προτρέπω να το κάνεις με κλειστά μάτια και οτιδήποτε χρειαστείς μπορώ να σε βοηθήσω!:)
Ευχαριστώ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά,αν μπορέσω θα το προγραμματίσω για τέλος Σεπτεμβρίου.
Το σιγουρο είναι ότι θα σε ζαλίσω με τις αποριες και τις ερωτησεις μου.
 

Viewmaster

Member
Μηνύματα
80
Likes
316
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί-Μαλδίβες
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Ζηλανδία
Θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσω να σου λύσω όλες τις απορίες με μεγάλη μου ευχαρίστηση!
 

ποπινο

Member
Μηνύματα
205
Likes
198
Επόμενο Ταξίδι
ΝΑΠΟΛΗ -ΑΜΑΛΦΙ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
Θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσω να σου λύσω όλες τις απορίες με μεγάλη μου ευχαρίστηση!
Για να ''βγάλω'' την υποχρέωση εγώ θα προσπαθήσω να σου δώσω πληροφορίες για το ονειρεμένο ( για μένα) ταξίδι στις Μαλδίβες που βλέπω ότι θέλεις να κάνεις.
 

Viewmaster

Member
Μηνύματα
80
Likes
316
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί-Μαλδίβες
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Ζηλανδία
3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΒΡΑΔΥ

Είπα λοιπόν και γω να κοιμηθώ, αλλά μετά από μια ώρα,γύρω στις 19:00 το μάτι άνοιξε!Ετοιμάστηκα σε ένα δεκάλεπτο και ξεκίνησα για την πρώτη μου γνωριμία με το κέντρο της πόλης! Πήρα το μετρό και σε μόλις 2 ή 3 στάσεις έφτασα στο πασίγνωστο Clarke Quay στον ποταμό της Σιγκαπούρης! Tι κοσμοπολίτικο,καλαίσθητο,κλασάτο μέρος ήταν αυτό.Πολύχρωμο με εξαιρετικούς πεζόδρομους,μοναδικούς φωτισμούς, γεμάτο cosy μπαράκια και εστιατόρια,όλα με πολύ υψηλό δείκτη αισθητικής.Πολύχρωμα παράθυρα και μπαλκόνια πάνω από κάθε μαγαζί,αναρωτιόμουν αν έμενε κόσμος εκεί,δε το έμαθα ποτέ βέβαια διότι ήμουν τόσο μαγεμένος από την ομορφιά και την τάξη που επικρατούσε παντού που δε μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω:bleh:. Συνέχισα τη βόλτα μου κατά μήκος του ποταμού,συναντώντας καταπληκτικές ρομαντικές φωτιζόμενες γέφυρες, η καθεμιά σε διαφορετικό χρώμα για να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή που βρίσκεσαι και πολλά μαγαζιά με ζωντανή μουσική.Συνέχισα προς Boat Quay όπου πέρασα την Cavenaugh Bridge για να φτάσω σε έναν από τους διασημότερους δρόμους της Σιγκαπούρης, "One Fullerton Road".Και κάπου εκεί άρχισε η πραγματική μαγεία της πόλης όπου στα δεξιά έβλεπες την πασίγνωστη Financial District με τους θεόρατους και πάμπολλους ουρανοξύστες οι οποίοι ήταν κολλητά ο ένας με τον άλλο,στο κέντρο και απέναντι το φανταστικό ξενοδοχείο Marina Bay Sands(είχαμε κλείσει την τελευταία μας διανυκτέρευση εκεί:xalara:) και αριστερά το Merlion Park με το διάσημο λιοντάρι της Σιγκαπούρης-σύμβολο της πόλης και ένα από τα πιο πολύφωτογραφισμένα σημεία στον κόσμο.Σύμμαχος ο καιρός με ένα δροσερό αεράκι και χωρίς ιδιαίτερη υγρασία έκαναν τον περίπατό μου μοναδικό. Συνέχισα προς τα Esplanade Theatres, δύο πολύ εντυπωσιακά δίδυμα κτίρια όπου το ένα ήταν η όπερα της Σιγκαπούρης και το δεύτερο το στέγαζε όλες τις θεατρικές παραστάσεις που λάμβαναν χώρα στην πόλη.Εν συνεχεία,διέσχισα την διάσημη Helix Bridge,μια φουτουριστική εντυπωσιακή γέφυρα η οποία θυμίζει αρκετά το ανθρώπινο DNA ως concept,φωτισμένη φυσικά και αυτή με μια εναλλαγή μωβ και μπλε led χρωμάτων, και δίπλα ένα επίσης φουτουριστικό κτίριο το Art and Science Museum που έμοιαζε πολύ με άνθος λουλουδιού στην κατασκευή του,περιττό να πω ότι και αυτό ήταν εξαιρετικά φωτισμένο με ένα λουλακί led χρώμα.Η συγκεκριμένη εξαιρετική βόλτα ήταν διάρκειας γύρω στη μιάμιση ώρα, που κατέληξε ακριβώς μπροστά από το Marina Bay Sands, όπου στις 21:00 θα είχε ένα σόου με φώτα και συντριβάνια.Διαφορετικό από αυτό του Ντουμπάι,λιγότερο ίσως εντυπωσιακό ΑΛΛΑ περισσότερο ρομαντικό και καλαίσθητο με εκπληκτικές μουσικές επιλογές διάρκειας 15 λεπτών και σε ένα φανταστικό σκηνικό με ανεπανάληπτη θέα! Μία από τις κορυφαίες διαδρομές που μπορεί να κάνει κάποιος στην πόλη!(Την ξανάκανα άλλη μία φορά το επόμενο βράδυ που ήρθε ο φίλος μου)Αφού συνέχισα την περιπλάνηση μου στον κόλπο της Μαρίνας η κούραση πλέον είχε χτυπήσει κόκκινο,οπότε αποφάσισα να επιστρέψω πίσω στο ξενοδοχείο για ύπνο οριστικά και αμετάκλητα(μην πεθάνω και από την πρώτη μέρα:innocent:)
P1040504.JPG
P1040514.JPG
P1040523.JPG
P1040535.JPG
P1040580.JPG
P1040589.JPG
P1040603.JPG
P1040613.JPG
P1040619.JPG
P1040653.JPG
P1040661.JPG
P1040671.JPG
IMG_20180103_200247.jpg
IMG_20180103_200639.jpg
IMG_20180103_202153.jpg
IMG_20180103_202715.jpg
IMG_20180103_205405.jpg
IMG_20180103_205753.jpg
IMG_20180103_205813.jpg
IMG_20180103_210021.jpg
 

Viewmaster

Member
Μηνύματα
80
Likes
316
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί-Μαλδίβες
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Ζηλανδία
Για να ''βγάλω'' την υποχρέωση εγώ θα προσπαθήσω να σου δώσω πληροφορίες για το ονειρεμένο ( για μένα) ταξίδι στις Μαλδίβες που βλέπω ότι θέλεις να κάνεις.
Τέλεια! Τον Αυγουστο σκέφτομαι να το κανονίσω οπότε κάθε πληροφορία θα είναι πολύτιμη:clap:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.661
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom