Πακιστάν Στη Γη των Αγνών

dbalats

Member
Μηνύματα
125
Likes
1.240
Τι ιστορία! Και τι να πρωτογράψω..
Το θέμα που είναι σπανιότατο και τόσο ενδιαφέρον.
Το γεγονός ότι την ιστορία την τελείωσες σε εύλογο χρόνο..
Τις άφθονες και ψαγμένες πληροφορίες..
Τη στρωτή και επιμελημένη καταγραφή..
Πρόκειται για σπουδαία δημοσίευση, όσο για το φωτογραφικό υλικό με μάγεψε και εμένα...

Εγώ πήγα στο Πακιστάν το 1999. Μου κάνει δε εντύπωση ότι το Β. Πακ. παραμένει εξωτικό και με φιλικό κόσμο πράγμα που άλλα μέρη το έχουν χάσει. (Παράδειγμα στη Δυτική Αφρική που πήγα πρόσφατα δύσκολα σε άφηναν να βγάλεις φωτογραφίες).

Και με την άλλη Hydronettaπρόταση συντάσσομαι. Αν δεν έχεις πάει στο Παμίρ, θα βρεις εκεί κάτι που θυμίζει το Βόρειο Πακιστάν.
Συγχαρητήρια και ευχαριστίες για την ιστορία.
Σε ευχαριστώ για το λεπτομερές σου σχόλιο με τις πληροφορίες και για τα καλά σου λόγια. Το Βόρειο Πακιστάν είναι εκπληκτικό, αξίζει να ξαναπάει κανείς. Ο κόσμος είναι εξαιρετικά φιλόξενος. Δεν έχω πάει στο Παμίρ. Για κάποιους λόγους (οικογενειακούς και όχι προσωπικούς) απόφευγα τα μεγάλα υψόμετρα (μετά το Περού-Βολιβία-Εκουαντόρ, κάπου 30 χρόνια πριν). Ξανάρχισα πριν δύο χρόνια με το Θιβέτ, πέρυσι είχα το Βόρειο Πακιστάν, εφέτος είχα προγραμματίσει το Λαντάκ-Κασμίρ, και του χρόνου το Παμίρ. Δυστυχώς, όπως ήρθαν τα πράγματα με τον κορωνοϊό, τα δύο τελευταία πάνε για του χρόνου.

Απόλαυσα και εγώ την ιστορία σου για την Δυτική Αφρική. Τώρα γράφω για την Αιθιοπία και μόλις το τελειώσω θα γράψω και την δική μου ιστορία, η Αφρική είναι μαγεία. Τι να κάνουμε, αντί για ταξιδιώτες, εφέτος γίναμε συγγραφείς.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.772
Μέλη
38.882
Νεότερο μέλος
aggelostzava

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom