ggonholidays
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησιά Γκαλαπάγκος
Η περιήγηση συνέχιστηκε στο κοσμοπολίτικο Κάπρι. Κάναμε ατελείωτες βόλτες χαζεύοντας την υπέροχη θέα, τα γραφικά σοκάκια, τις πολυτελείς επαύλεις και τις εντυπωσιακές βιτρίνες των επώνυμων οίκων και απολαύσαμε ένα απεριτίφ στη πλατεία.
Από φαγητό στο Κάπρι επιλέξαμε το Baco di Buca. Ένα μικρό ζεστό εστιατόριο σε ένα δρομάκι. Το φαγητό του όμως ήταν καταπληκτικό και οι τιμές του πολύ λογικές για το Κάπρι που ήταν όλα πανάκριβα.
Το επόμενο πρωί αποχαιρετίσαμε την περιοχή με τις καλύτερες εντυπώσεις!
Από αυτό το ταξίδι εκτός από τις υπέροχες εικόνες μου έμειναν και 2 κιλά τα οποία δεν μετανιώνω γιατί άξιζε και η τελευταία μπουκιά!
Οφείλω να ομολογήσω ότι ξεκίνησα το ταξίδι με χαμηλές προσδοκίες αλλά τελικά με εξέπληξε. Η ακτογραμμή του Αμάλφι είναι εντυπωσιακή και το δε φαγητό στην περιοχή είναι καταπληκτικό. Ήταν ένα ξεκούραστο και χαλαρό ταξίδι (αν εξαιρέσουμε την κατάβαση από το Μοντε Βερτουζο
) και ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν αφού είχαν προηγηθεί πολύ κουραστικοί μήνες. . .Τώρα που το σκέφτομαι . . . στην ίδια φάση είμαι πάλι. . . Λες να την ξενακάνουμε κατά κεί? Εεεεεεε καλέ μου;;;;;;
Από φαγητό στο Κάπρι επιλέξαμε το Baco di Buca. Ένα μικρό ζεστό εστιατόριο σε ένα δρομάκι. Το φαγητό του όμως ήταν καταπληκτικό και οι τιμές του πολύ λογικές για το Κάπρι που ήταν όλα πανάκριβα.
Το επόμενο πρωί αποχαιρετίσαμε την περιοχή με τις καλύτερες εντυπώσεις!
Από αυτό το ταξίδι εκτός από τις υπέροχες εικόνες μου έμειναν και 2 κιλά τα οποία δεν μετανιώνω γιατί άξιζε και η τελευταία μπουκιά!
Οφείλω να ομολογήσω ότι ξεκίνησα το ταξίδι με χαμηλές προσδοκίες αλλά τελικά με εξέπληξε. Η ακτογραμμή του Αμάλφι είναι εντυπωσιακή και το δε φαγητό στην περιοχή είναι καταπληκτικό. Ήταν ένα ξεκούραστο και χαλαρό ταξίδι (αν εξαιρέσουμε την κατάβαση από το Μοντε Βερτουζο
Last edited: