panlek30
Member
- Μηνύματα
- 1.739
- Likes
- 4.492
- Επόμενο Ταξίδι
- Σκανδιναβία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Υπάρχει καμια πρόταση για φαγητο; (οχι νεφρο). Για να μη τη βγάλουμε με burger king?
Καλές επιλογές για διαμονή και οι δύο, περπατήσιμες αποστάσεις ή μόλις μια-δυο στάσεις με το μετρό για το κέντρο. Αν θέλεις και λίγη περισσότερη νυχτερινή ζωή προτίμησε αυτό του Södermalm.Εχω 2 μερες γεμάτες στη Στοκχολμη. Εχω βρει 2 καταλύματα. Τα επισημένω στο χάρτη με κόκκινες κουκκίδες. Ποιο μου προτείνετε να διαλέξω;
Οκ θενκς! Εχω δυσκολευτεί να καταλαβω πιο είναι το καρακέντρο που λέμε. Όλες οι γειτονιές κεντρικές μου μοιάζουν. Εντωμεταξύ είδα οτι η περιοχή Καταρίνα ειναι εργοτάξιο για την ώρα.Καλές επιλογές για διαμονή και οι δύο, περπατήσιμες αποστάσεις ή μόλις μια-δυο στάσεις με το μετρό για το κέντρο. Αν θέλεις και λίγη περισσότερη νυχτερινή ζωή προτίμησε αυτό του Södermalm.
Το κλασσικό όμορφο ιστορικό κέντρο είναι αυτό που βλέπεις στο χάρτη ως Gamla Stan, ωστόσο και το υπόλοιπο πάνω και κάτω μέρος του κέντρου αφορά.Οκ θενκς! Εχω δυσκολευτεί να καταλαβω πιο είναι το καρακέντρο που λέμε. Όλες οι γειτονιές κεντρικές μου μοιάζουν. Εντωμεταξύ είδα οτι η περιοχή Καταρίνα ειναι εργοτάξιο για την ώρα.