Σουηδία Στοκχολμη-πληροφοριες

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Υπάρχει καμια πρόταση για φαγητο; (οχι νεφρο). Για να μη τη βγάλουμε με burger king?

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Εχω 2 μερες γεμάτες στη Στοκχολμη. Εχω βρει 2 καταλύματα. Τα επισημαινω στο χάρτη με κόκκινες κουκκίδες. Ποιο μου προτείνετε να διαλέξω;
Untitled.jpg

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εχω 2 μερες γεμάτες στη Στοκχολμη. Εχω βρει 2 καταλύματα. Τα επισημένω στο χάρτη με κόκκινες κουκκίδες. Ποιο μου προτείνετε να διαλέξω;
Καλές επιλογές για διαμονή και οι δύο, περπατήσιμες αποστάσεις ή μόλις μια-δυο στάσεις με το μετρό για το κέντρο. Αν θέλεις και λίγη περισσότερη νυχτερινή ζωή προτίμησε αυτό του Södermalm.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Καλές επιλογές για διαμονή και οι δύο, περπατήσιμες αποστάσεις ή μόλις μια-δυο στάσεις με το μετρό για το κέντρο. Αν θέλεις και λίγη περισσότερη νυχτερινή ζωή προτίμησε αυτό του Södermalm.
Οκ θενκς! Εχω δυσκολευτεί να καταλαβω πιο είναι το καρακέντρο που λέμε. Όλες οι γειτονιές κεντρικές μου μοιάζουν. Εντωμεταξύ είδα οτι η περιοχή Καταρίνα ειναι εργοτάξιο για την ώρα.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Οκ θενκς! Εχω δυσκολευτεί να καταλαβω πιο είναι το καρακέντρο που λέμε. Όλες οι γειτονιές κεντρικές μου μοιάζουν. Εντωμεταξύ είδα οτι η περιοχή Καταρίνα ειναι εργοτάξιο για την ώρα.
Το κλασσικό όμορφο ιστορικό κέντρο είναι αυτό που βλέπεις στο χάρτη ως Gamla Stan, ωστόσο και το υπόλοιπο πάνω και κάτω μέρος του κέντρου αφορά. ;)

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Κατι ακόμα πλιζ...Υπάρχει κάτι άχαστο; Δυσκολεύομαι να βρω κάτι που να με συγκινεί η αλήθεια είναι. Λέω να βάλω ένα Βάσα στο πρόγραμμα. Η παλια πόλη με το δημαρχείο εννοείται. Αντε και το Mariaberget για τη θέα. Υπάρχει κάτι άλλο; (σ.σ πληττω με τα παλάτια)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.039
Μέλη
39.754
Νεότερο μέλος
iChristos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom