panlek30
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Σκανδιναβία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Υπάρχει καμια πρόταση για φαγητο; (οχι νεφρο). Για να μη τη βγάλουμε με burger king?
Καλές επιλογές για διαμονή και οι δύο, περπατήσιμες αποστάσεις ή μόλις μια-δυο στάσεις με το μετρό για το κέντρο. Αν θέλεις και λίγη περισσότερη νυχτερινή ζωή προτίμησε αυτό του Södermalm.Εχω 2 μερες γεμάτες στη Στοκχολμη. Εχω βρει 2 καταλύματα. Τα επισημένω στο χάρτη με κόκκινες κουκκίδες. Ποιο μου προτείνετε να διαλέξω;
Οκ θενκς! Εχω δυσκολευτεί να καταλαβω πιο είναι το καρακέντρο που λέμε. Όλες οι γειτονιές κεντρικές μου μοιάζουν. Εντωμεταξύ είδα οτι η περιοχή Καταρίνα ειναι εργοτάξιο για την ώρα.Καλές επιλογές για διαμονή και οι δύο, περπατήσιμες αποστάσεις ή μόλις μια-δυο στάσεις με το μετρό για το κέντρο. Αν θέλεις και λίγη περισσότερη νυχτερινή ζωή προτίμησε αυτό του Södermalm.
Το κλασσικό όμορφο ιστορικό κέντρο είναι αυτό που βλέπεις στο χάρτη ως Gamla Stan, ωστόσο και το υπόλοιπο πάνω και κάτω μέρος του κέντρου αφορά.Οκ θενκς! Εχω δυσκολευτεί να καταλαβω πιο είναι το καρακέντρο που λέμε. Όλες οι γειτονιές κεντρικές μου μοιάζουν. Εντωμεταξύ είδα οτι η περιοχή Καταρίνα ειναι εργοτάξιο για την ώρα.
Το Βασα οπωσδηποτε. Κατα τα αλλα βολτες.Κατι ακόμα πλιζ...Υπάρχει κάτι άχαστο; Δυσκολεύομαι να βρω κάτι που να με συγκινεί η αλήθεια είναι. Λέω να βάλω ένα Βάσα στο πρόγραμμα. Η παλια πόλη με το δημαρχείο εννοείται. Αντε και το Mariaberget για τη θέα. Υπάρχει κάτι άλλο; (σ.σ πληττω με τα παλάτια)
Δες την πρόταση μου στην ανάρτηση #283Υπάρχει κάτι άλλο; (σ.σ πληττω με τα παλάτια)
Σε περίπτωση που δεν το έχεις δει, στο δημαρχείο γίνεται η εκδήλωση για τα βραβεία nobel. Έχουν ξενάγηση που σου δείχνουν την αίθουσα (την μεταμορφωνουν, δεν έχει καμία σχέση με τις φώτο που θα δεις) και σου δείχνουν και την παλιότερη αίθουσα που είναι καταπληκτική. Όχι ότι το θεωρώ αχαστο απλά το αναφέρω σαν επιλογή.Κατι ακόμα πλιζ...Υπάρχει κάτι άχαστο; Δυσκολεύομαι να βρω κάτι που να με συγκινεί η αλήθεια είναι. Λέω να βάλω ένα Βάσα στο πρόγραμμα. Η παλια πόλη με το δημαρχείο εννοείται. Αντε και το Mariaberget για τη θέα. Υπάρχει κάτι άλλο; (σ.σ πληττω με τα παλάτια)
Τελεια προταση απλα επειδη στη συγκεκριμενη φαση η Στοκχολη ειναι stop over και ακολουθει 2 βδομαδο στη φυση της Νορβηγιας νομιζω οτι απο φυση ειμαι κομπλε αυτη τη φορα.Δες την πρόταση μου στην ανάρτηση #283
Blå dörren, Tokyo Ramen, Allé Kök & Bar για φαγητόΥπάρχει καμια πρόταση για φαγητο; (οχι νεφρο). Για να μη τη βγάλουμε με burger king?
Και τα 2 πολυ καλά σημεία, μάλλον θα προτιμούσα το νότιο.Εχω 2 μερες γεμάτες στη Στοκχολμη. Εχω βρει 2 καταλύματα. Τα επισημαινω στο χάρτη με κόκκινες κουκκίδες. Ποιο μου προτείνετε να διαλέξω; View attachment 498704