Σουηδία Στοκχολμη-πληροφοριες

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Υπάρχει καμια πρόταση για φαγητο; (οχι νεφρο). Για να μη τη βγάλουμε με burger king?

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Εχω 2 μερες γεμάτες στη Στοκχολμη. Εχω βρει 2 καταλύματα. Τα επισημαινω στο χάρτη με κόκκινες κουκκίδες. Ποιο μου προτείνετε να διαλέξω;
Untitled.jpg

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εχω 2 μερες γεμάτες στη Στοκχολμη. Εχω βρει 2 καταλύματα. Τα επισημένω στο χάρτη με κόκκινες κουκκίδες. Ποιο μου προτείνετε να διαλέξω;
Καλές επιλογές για διαμονή και οι δύο, περπατήσιμες αποστάσεις ή μόλις μια-δυο στάσεις με το μετρό για το κέντρο. Αν θέλεις και λίγη περισσότερη νυχτερινή ζωή προτίμησε αυτό του Södermalm.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Καλές επιλογές για διαμονή και οι δύο, περπατήσιμες αποστάσεις ή μόλις μια-δυο στάσεις με το μετρό για το κέντρο. Αν θέλεις και λίγη περισσότερη νυχτερινή ζωή προτίμησε αυτό του Södermalm.
Οκ θενκς! Εχω δυσκολευτεί να καταλαβω πιο είναι το καρακέντρο που λέμε. Όλες οι γειτονιές κεντρικές μου μοιάζουν. Εντωμεταξύ είδα οτι η περιοχή Καταρίνα ειναι εργοτάξιο για την ώρα.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Οκ θενκς! Εχω δυσκολευτεί να καταλαβω πιο είναι το καρακέντρο που λέμε. Όλες οι γειτονιές κεντρικές μου μοιάζουν. Εντωμεταξύ είδα οτι η περιοχή Καταρίνα ειναι εργοτάξιο για την ώρα.
Το κλασσικό όμορφο ιστορικό κέντρο είναι αυτό που βλέπεις στο χάρτη ως Gamla Stan, ωστόσο και το υπόλοιπο πάνω και κάτω μέρος του κέντρου αφορά. ;)

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Κατι ακόμα πλιζ...Υπάρχει κάτι άχαστο; Δυσκολεύομαι να βρω κάτι που να με συγκινεί η αλήθεια είναι. Λέω να βάλω ένα Βάσα στο πρόγραμμα. Η παλια πόλη με το δημαρχείο εννοείται. Αντε και το Mariaberget για τη θέα. Υπάρχει κάτι άλλο; (σ.σ πληττω με τα παλάτια)

paefstra

Member
Κατι ακόμα πλιζ...Υπάρχει κάτι άχαστο; Δυσκολεύομαι να βρω κάτι που να με συγκινεί η αλήθεια είναι. Λέω να βάλω ένα Βάσα στο πρόγραμμα. Η παλια πόλη με το δημαρχείο εννοείται. Αντε και το Mariaberget για τη θέα. Υπάρχει κάτι άλλο; (σ.σ πληττω με τα παλάτια)
Το Βασα οπωσδηποτε. Κατα τα αλλα βολτες.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Σε περίπτωση που δεν το έχεις δει, στο δημαρχείο γίνεται η εκδήλωση για τα βραβεία nobel. Έχουν ξενάγηση που σου δείχνουν την αίθουσα (την μεταμορφωνουν, δεν έχει καμία σχέση με τις φώτο που θα δεις) και σου δείχνουν και την παλιότερη αίθουσα που είναι καταπληκτική. Όχι ότι το θεωρώ αχαστο απλά το αναφέρω σαν επιλογή.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Δες την πρόταση μου στην ανάρτηση #283
Τελεια προταση απλα επειδη στη συγκεκριμενη φαση η Στοκχολη ειναι stop over και ακολουθει 2 βδομαδο στη φυση της Νορβηγιας νομιζω οτι απο φυση ειμαι κομπλε αυτη τη φορα.

Billouk

Member
Υπάρχει καμια πρόταση για φαγητο; (οχι νεφρο). Για να μη τη βγάλουμε με burger king?
Blå dörren, Tokyo Ramen, Allé Kök & Bar για φαγητό
Cafe Pascale για καφέ και σφιολιάτες/γλυκά
Hernö Gin Bar για ποτό.

Εχω 2 μερες γεμάτες στη Στοκχολμη. Εχω βρει 2 καταλύματα. Τα επισημαινω στο χάρτη με κόκκινες κουκκίδες. Ποιο μου προτείνετε να διαλέξω; View attachment 498704
Και τα 2 πολυ καλά σημεία, μάλλον θα προτιμούσα το νότιο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.041
Μέλη
39.755
Νεότερο μέλος
Sophie P

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα