Ολλανδία Στο Αμστελόδαμο όταν ανθίζουν οι τουλίπες!

Elena2508

Member
Μηνύματα
660
Likes
1.641
Επόμενο Ταξίδι
Γερμανία
Ονειρεμένο Ταξίδι
N. Υόρκη
Ρε συ Γιάννη και πάνω που είπαμε να πάμε Άμστερνταμ τον Γενάρη να χαλάσουμε τα πρώτα μας μίλια μέσω Aegean, διαβάσαμε την ιστορία σου και κάπως μας χάλασες. Και όχι γι αυτά που λες, αλλά γιατί είναι σαν έβλεπα τον εαυτό μου να γράφει. Λέω στην γυναίκα μου πριν λίγο: Τι παραπάνω θα μας προσφέρει το Αμστερνταμ σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις που έχουμε πάει?

Από την άλλη άμα δεν του δώσεις μια ευκαιρία πως θα αποκτήσεις και την δική σου προσωπική άποψη?

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θέλουμε να πεθάνουμε στο περπάτημα όπως είπες. Αυτή την φορά θέλουμε κάτι ποιο χαλαρό και να βολτάρουμε χαλαρά χωρίς άγχος.
Μην το αδικούμε τόσο το Άμστερνταμ. Είναι διαφορετική πόλη από τις υπόλοιπες ευρωπαικές πρωτεύσουσες που έχεις δει. Εχει σημεία πάρα πολύ όμορφα και δύο εξαιρετικά μουσεία!!
Δεν χρειάζεται να πεθάνεις στο περπάτημα για να την γνωρίσεις. Μπορείς να αξιοποιήσεις το ημερήσιο εισιτήριο και να χρησιμοποιήσεις το τραμ. Είναι μαζεμένα τα σημαντικότερα αξιοθέατα σε 2 περιοχές. Μία η περιοχή των μουσείων που θα πας με το τραμ και μία το ιστορικό κέντρο που περπατιέται πολύ εύκολα. Δεν είναι απαραίτητο να δεις και όλα τα κανάλια του Άμστερνταμ... Αυτά που προτείνει ο Γιάννης είναι τα καλύτερα! Εξάλλου, μέσα στο Γενάρη δεν νομίζω να θέλεις να κάνεις χιλιόμετρα.
Νομίζω ότι το Άμστερνταμ είναι η πόλη που περπατήσαμε λιγότερα χιλιόμετρα σε σχέση με Παρίσι, Ρώμη κλπ
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
30.887
Μηνύματα
743.890
Μέλη
35.576
Νεότερο μέλος
Anthoula Soulintz

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom