Συζήτηση για το νέο κοροναϊο

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GTS

Member
Μηνύματα
6.804
Likes
18.747
Ειπε ο προφεσορ ιοανιντις, που εγινε περιγελος αυτος και η ομαδα του με κινεζικα τεστ μηδαμινης αξιοπιστιας και δειγματοληψια για γελια. Τα χουμε πει, ο επιστημονικός διαλογος πρεπει να γινεται μέσα στα σωστα κανάλια αλλιως κατανταει η σημαια του καθε ψεκασμενου που δε καταλαβαινει παρα μονο οτι του προστάζει η ιδεοληψια ή η ηλιθιοτητα του.
Στο μεταξυ, η σοβαρη επιστημονική κοινοτητα ψαχνει λυσεις που μονο ευκολες δεν ειναι, αλλα με εντιμότητα και επιστημονική υπευθυνοτητα.
Τι στο διαολο, τι τους ψεκαζουν, δε πετανε και τα ψεκαστικα πια, πεντακαθαροι ειναι οι ουρανοι απο chemtrails.
 

drDorothy

Member
Μηνύματα
121
Likes
1.031
Οι εκατομμύρια θάνατοι βρίσκονται στο μυαλό σας, είναι το παραμύθι που λέει ο μπαμπάς Τσιόδρας στα παιδάκια για να κοιμηθούν. Ο Ιωαννίδης εξήγησε ότι αυτή η πανδημία δεν ακολουθεί εκθετική αύξηση αλλά συμπεριφέρεται όπως οι συναρτήσεις Gombertz που έχουν εφαρμογή στην ανθρωπολογία και τη βιολογία.

https://en.wikipedia.org/wiki/Gompertz_function
Μιλάμε για παράλληλο συμπαν, δεν εξηγειται αλλιως.

1587475016854.png


https://www.nytimes.com/interactive/2020/04/10/upshot/coronavirus-deaths-new-york-city.html
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.094
Likes
41.338
Εδω απο Ευρωπη, σημερινο απο New York Times. Δηλαδη πρεπει να ειναι πανχαζος ο Ιωαννιδης, αλλα επειδη δεν ειναι, εικαζονται πολιτικα κινητρα.

https://www.nytimes.com/interactive...f5B74-rKcOgQV6EtEvGKq8nG0IHVmTap6q0dVDZOYrA0Y
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.888
Likes
26.865
https://www.sdna.gr/politiko-deltio...stoys-120-oi-nekroi-katelixe-gynaika-101-eton
Πρόκειται για το τρίτο θύμα κορωνοϊού στη χώρα τις τελευταίες 24 ώρες. Το τελευταίο θύμα είναι μια γυναίκα 101 ετών η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία. Οι γυναίκα είχε υποκείμενα νοσήματα, αρρυθμία, κολπική μαρμαρυγή και άνοια.
Εδώ που τα λέμε δεν είναι είδηση αυτό.Λύτρωση είναι.
 

chris7

Member
Μηνύματα
3.108
Likes
24.097
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Last edited by a moderator:

Samion

Member
Μηνύματα
10.372
Likes
9.300
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
δεν στην βγαίνω, το ότι πάτησα απάντηση, το γράφω σαν συνέχεια του μηνύματος σου.
Dont worry, δεν το σκεφτηκα ποτε, συμφωνουμε. Ισως δεν ημουν σαφης αρκετα. Ανοσια αγελης δεν νομιζω να δουμε πριν το εμβολιο. Μαλλον καραντινα θα ξαναδουμε..
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.372
Likes
9.300
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Οι εκατομμύρια θάνατοι βρίσκονται στο μυαλό σας,
Σχολιασε αντιθετα τη διαφορα των χιλιαδων θανατων παραπανω μονο στην Ιταλια του ποστ 3845. Ακομα περιμενω. Αλλα ηταν της Εθνικης Στατιστικης Υπηρεσιας. Γνωστης ως υπηρεσιας των ερπετομορφων, σωστα?

https://en.wikipedia.org/wiki/Reptilian_conspiracy_theory
 

North66

Member
Μηνύματα
4.306
Likes
5.054
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Σχολιασε αντιθετα τη διαφορα των χιλιαδων θανατων παραπανω μονο στην Ιταλια του ποστ 3845. Ακομα περιμενω.
Εννοείται ότι θα σχολιαστεί.

Απλά για αρχή, κοίτα πώς αυτός ο ύπουλος και αόρατος εχθρός που θα σκότωνε εκατομμύρια αν δεν παίρναμε καραντίνες, μεταδόθηκε σε 151 άτομα που δεν τήρησαν καμιά καραντίνα (θα μπορούσες να το πεις και ελεύθερη διάδοση σε ένα γκρουπ ατόμων) και κανένας τους όχι μόνο δε χρειάστηκε να νοσηλευτεί αλλά δεν είχε καν συμπτώματα. Αν έχεις λοιπόν τόσο μεγάλα ποσοστά ανθρώπων που κολλάνε και δεν έχουν καν συμπτώματα, πώς ακριβώς θα προκύψουν τα εκατομμύρια νεκροί; Να γιατί οι γιατροί-ειδικοί τύπου Τσιόδρα δε βγαίνουν έξω να κάνουν τυχαίες δειγματοληψίες στον πληθυσμό. Γιατί φοβούνται ότι θα βρουν τόσους πολλούς ασυμπτωματικούς που υποχρεωτικά θα τους αναγκάσει να άρουν τα μέτρα της καραντίνας και να παραδεχτούν ότι το ποσοστό θανάτων λόγω ιού είναι πολύ μικρότερο των τιμών που ανακοινώνονται στον πληθυσμό αυτή τη στιγμή.


Υ.Γ. Βρίσκονται τόσοι υπεύθυνοι έξω από δομή με 151 κρούσματα και δεν τηρούν ούτε καν μέτρα ασφαλείας, απόστασης, γαντιών, μασκών κτλ. Από εκεί θα καταλάβεις πόσο επικίνδυνος δεν είναι πραγματικά ο ιός. Γιατί αν ήταν πραγματικά επικίνδυνος όπως λέτε και η διάδοσή του απειλούσε εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές, να είσαι σίγουρος ότι δε θα υπήρχε κανένας εκεί όχι δειγματοληψία να κάνει αλλά ούτε δηλώσεις.
 
Last edited:

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.149
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
O Γιωργος Παππας, που εχει καταθεσει με την ομαδα του προταση, εχει κανει ενα καλο σχεδιο:
Οι νομοι που δεν ειχαν κανενα κρουσμα η 1-2 μπορουν να ανοιξουν σημερα κιολας ολες τις δραστηριοτητες τους υπο την προυποθεση οτι δεν θα επιτρεπεται η κυκλοφορια μεταξυ των νομων (πλην της τροφοδοσιας υπο ελεγχο). Και γενικα η προταση ειναι να μεινουν περιχαρακωμενοι οι νομοι μεταξυ τους, ωστε να μη μολυνθουν οι "καθαροι" νομοι. Ετσι αν γινει καποιο σφαλμα, να ληφθουν μετρα μονο στους νομους που εχουν μολυσμενους.
Ακουγεται πολυ καλο σχεδιο, κατα τη γνωμη μου.

Μεταφερω εδω την προσφατη γνωμη του
"
Το μέλλον της πανδημίας σε 11 Ελληνικά σενάρια.
1. Ο ιος εξαφανίζεται. Παγκοσμίως σταδιακά. Γιατί; Κι ο SARS έτσι δεν έκανε; Όμως ο SARS ήταν από την φύση του αυτοπεριοριζόμενος γιατί σκότωνε σε μεγάλο ποσοστό τον φορέα του, αυτόν που θα έπρεπε (στην λογική του ιου) να τον μεταδίδει σε άλλους ώστε να αυξάνεται ο ιος. Δεν είχε ο SARS ασυμπτωματικούς ή ολιγοσυμπτωματικούς να διασπείρουν τη νόσο. Και όσοι νοσούσαν χρειάζονταν γρήγορα ιατρική φροντίδα, άρα έμπαινε άμεσα η διάγνωση και η απομόνωση και η διακοπή της μετάδοσης. Πιθανότητα 0,01%

2. Ο ιος εξαφανίζεται σύντομα. Στην Ελλάδα. Αλλά στον υπόλοιπο κόσμο παραμένει, σε άλλοτε άλλα ποσοστά, περιλαμβανομένης της Δυτικής Ευρώπης και της Τουρκίας. Γιατί; επειδή εμείς καταφέραμε να περιορίσουμε την διασπορά δραστικά και δεν είχαμε νέες εισροές, και ανοίξαμε από τα περιοριστικά μέτρα αργά και επιτυχημένα. Και κάποια στιγμή πρέπει να ανοίξουμε στον υπόλοιπο κόσμο. Είτε για λόγους οικονομικούς προφανέστερα, βλέπε τουρισμό, ή για λόγους ατυχήματος, όπως για παράδειγμα σε είσοδο μεταναστών από την υπερενδημική γείτονα. Οπότε ο ιος επιστρέφει στην Ελλάδα. Γιατί δεν θα είναι δυνατό να κάνεις πλήρη έλεγχο στην είσοδο κάθε πολίτη από το εξωτερικό, ούτε να βάλεις σε καραντίνα έναν τουρίστα. Δύο υποσενάρια εδώ:
2α: πολλαπλά κρούσματα σε διάφορες τουριστικές τοποθεσίες απορρυθμίζουν πλήρως το σύστημα υγείας και εν γένει την χώρα, διότι πόσα μέσα θα διαθέσεις για να μεταφέρεις τον κάθε ασθενή από το νησάκι όπου βρέθηκε, και ποια θαλασσοταραχή απρόοπτη θα καθυστερήσει μια διακομιδή και θα καταλήξει κάποιος ξένος σε νησί με ανεπαρκείς δομές υγείας, και πόση πίεση θα δεχθείς από το εξωτερικό για την ενδεχόμενη αποτυχία σου να το χειριστείς. Αλλά και πόσοι ασυνείδητοι ντόπιοι του τουριστικού θα κάνουν τα στραβά μάτια σε κρούσματα και ανάγκη καραντίνας, για οικονομικούς λόγους (και μην πει κανείς πως δεν υπάρχουν ασυνείδητοι του ευτελούς κέρδους στον τουρισμό, παντού υπάρχουν, και στην ιατρική και στο μανάβικο της γειτονιάς, και...). Απευκταίο σενάριο. Ζητούμενο να προτετοιμαστούμε να την εκμηδενίσουμε, όμως πιθανότητα 9%.
2β: πολλαπλά κρούσματα σε διάφορες τουριστικές περιοχές μεν, αλλά επειδή έχει αναπτυχθεί μηχανισμός άμεσης ανταπόκρισης και ανώδυνης διευθέτησης των πολλαπλών προεκτάσεων ακόμη και ενός κρούσματος, δεν διαταράσσεται σε μεγάλο βαθμό η καθημερινότητα της χώρας, επιστρέφουν όμως κάποιοι περιορισμοί (που θα απαιτήσουν περισσότερη εγρήγορση για την πιστή εφαρμογή τους). Υπάρχει σαφής επιβάρυνση του συστήματος υγείας, ίσως και περισσότερη (και σαφώς πιο εκτεταμένη γεωγραφικά της τωρινής). Ζούμε ένα αντίστοιχο του τωρινού 2ο κύμα. Σταδιακά, λόγω καιρού και παγκόσμιου φόβου για ταξίδια (το σενάριο των κρουσμάτων σε τουρίστες θα είναι παγκόσμιας κατανομής προφανώς), υποχωρούν οι εισροές και ξαναρχίζουμε αργά και σταδιακά την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων μέσα στο φθινόπωρο. Θα ήταν πολύ μικρότερη, αλλά προσμετράται η αποτελεσματικότητα της αντιμετώπισης της παρούσας κρίσης, οπότε πιθανότητα 6%.

3. Ο ιος δεν εξαφανίζεται, ούτε στην Ελλάδα, μήτε στο εξωτερικό. Η χαλάρωση των μέτρων παγκοσμίως έχει διαφορετική επιτυχία (εξαρτώμενη όχι μόνο από τον σχεδιασμό αλλά και από απρόοπτα και ενδεχόμενες, ανεξερεύνητες ακόμη, γενετικές προδιαθέσεις μεταξύ λαών). Τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες, ενδέχεται το άνοιγμα να ακολουθηθεί σύντομα από νέο lockdown, και νέα απόπειρα ανοίγματος. Τα διαδικαστικά του ανοίγματος τα έχουμε αναλύσει τις 6/4. Τέσσερα τα υποσενάρια εδώ, μετά από ένα επιτυχημένο σχετικά τελικό άνοιγμα, ανάλογα με τις επιστημονικές εξελίξεις:
3α. Έχουμε γρήγορα διαγνωστικά τεστ, αλλά δεν έχουμε επαρκείς θεραπείες: Αυτό σημαίνει ότι εντοπίζομε γρήγορα τα κρούσματα, αλλά απαιτούνται εκτεταμένες δομές απομόνωσης των ασθενών (ή σε μονάδες υγείας ή με αυστηρή παρακολούθηση κατ' οίκον). Μπαίνει διάγνωση σε πολλαπλάσια κρούσματα, οπότε αναγκαστικά πολύ περισσότεροι αυτοπεριορίζονται, και ακόμη και σε ήπια νόσο διακόπτουν την φυσιολογική τους ζωή. Συσσωρευμένες τέτοιες διακοπές της καθημερινότητας σε μια περιοχή, απορρυθμίζουν, μέσω φόβου ή δυσχερειών στην κοινοτική επαφή (κοινωνική ή εργασιακή), την φυσιολογική ζωή ΚΑΙ των μη προσβεβλημένων. Πιθανότητα 5%.
3β. Έχουμε επαρκείς θεραπείες, αλλά δεν έχουμε γρήγορα διαγνωστικά τεστ: Όσο κι αν αναπτυχθεί το δίκτυο της μοριακής διάγνωσης, και λαμβάνοντας υπόψη ότι σε διενέργεια πολλών τέτοιων τεστ θα έχεις και ψευδώς θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα, η στρατηγική σου βασίζεται στην αγωγή. Θα δοθεί σε όλους προληπτικά; Θα δοθεί σε επαγγελματίες υγείας μόνο προληπτικά; Θα δοθεί σε ευπαθείς ομάδες και ηλικιωμένους προληπτικά; Θα δοθεί μόνο σε όσους έχουν δυνητικά εκτεθεί σε κάποιο από τα, λίγα σε σχέση με τα πραγματικά, διαπιστωμένα κρούσματα; Θα μπορούν να την λάβουν όλοι, κι αν όχι τι θα λαμβάνουν όσοι έχουν αντενδείξεις; Θα δοθεί πάντως ευρέως κάποια αγωγή για να μην έχουμε πάλι lockdown. Και θα αρχίσει έντονη διαφωνία στην επιστημονική κοινότητα και την κοινωνία για την χορήγησή της. Αν δοθεί σε όλους θα υπάρχει κίνημα αντιρρησιών με σημαία τις παρενέργειες. Αν δε δοθεί σε όλους θα υπάρχει κίνημα υπέρ της χορήγησης σε όλους (πιθανώς από τους ίδιους αντιρρησίες, άλλη υπόθεση αυτό). Τουλάχιστον θα τσακωνόμαστε υπό έλεγχο της πανδημίας. Πιθανότητα 20%.
3γ. Δεν έχουμε επαρκείς θεραπείες, ούτε γρήγορα διαγνωστικά τεστ: Αναπόφευκτα θα επανέλθουμε σε lockdown, είτε νομών ή όλης της χώρας, με ποικίλουσα, ανάλογη της κυκλοφορίας της νόσου, βαρύτητα. Αλλιώς θα γίνουμε καθυστερημένα Ιταλία. Το οικονομικό και το ψυχολογικό βάρος ενός τέτοιου παρατεταμένου ή υποτροπιάζοντος lockdown θα γίνει τότε πολύ πιο αισθητό. Ουσιαστικά θα εισέλθουμε σε έναν προσωρινό νέο κόσμο, μέχρι να αναστραφούν αυτά τα δεδομένα (ή να πετύχουμε ανοσία αγέλης παγκοσμίως, σενάριο όμως το οποίο, ό,τι κι αν λένε διάφοροι υψηλόβαθμοι, θα προϋποθέτει την κατάλυση κάθε έννοιας πολιτισμού). Πιθανότητα 1,89%.
3δ. Έχουμε επαρκείς θεραπείες και γρήγορα διαγνωστικά τεστ: Επιστρέφουμε στην κανονική μας ζωή σχεδόν, με μια επιπρόσθετη εγρήγορση, πιθανώς και με τα διλήμματα του 3β. Η διασπορά περιορίζεται (εφόσον κάθε κρούσμα με την θεραπεία επιστρέφει από την απομόνωση νωρίτερα), το σύστημα υγείας δεν φορτίζεται (με προαπαιτούμενη την ανάπτυξη ικανού δικτύου πρωτοβάθμιας φροντίδας). Με την τοποθέτηση τέτοιων εμποδίων στην ελεύθερη διασπορά του ιου, σταδιακά υποχωρεί και η δυναμική του στην κοινότητα. Πιθανότητα 15%.

4. ο ιος αποδεικνύεται θερμοευαίσθητος (λιγότερο ή περισσότερο): Σε μεγάλο ποσοστό η μεταδοτικότητά του υποχωρεί στην Ελλάδα, την Μεσόγειο, την Ευρώπη, την Βόρειο Αμερική. Αλλά ετοιμάζεται να επιστρέψει το Φθινόπωρο. Πώς το ξέρουμε; παρατηρούμε τι συμβαίνει στο Νότιο ημισφαίριο, όπως άλλωστε κάνουμε και με την γρίπη κάθε χρόνο. Πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση: ότι μόνο στην Αυστραλία θα μπορούμε να βασιστούμε για στοιχεία συνεχιζόμενης συμπεριφοράς του ιου (θα μπορούσε να συνεισφέρει και η Λατινική Αμερική, όμως ακόμη δεν έχουν παγιωθεί οι ιδιαιτερότητες της επιδημίας σε κάθε χώρα). Εως τότε: ακόμη και στα χειρότερα από τα προαναφερθέντα σενάρια (δεν είμαστε έτοιμοι δομικά να δεχτούμε τουρίστες, δεν έχουμε θεραπείες ή γρήγορη διάγνωση), η επιβάρυνση της κοινωνίας είναι μικρότερη έως ανεκτή το καλοκαίρι. Δυνητικά δε, λόγω ακριβώς θερμοευαισθησίας του ιου, ενδέχεται να υπάρξει απρόσμενα ικανοποιητική ροή Βορειοευρωπαίων (με αντίστοιχο όμως κίνδυνο να εκτεθεί η όποια ανεπάρκεια του συστήματος υγείας). Οι περισσότεροι λιαζόμαστε, οι επιστήμονες τρέχουν. Υποπεριπτώσεις:
4α. Έχουμε θεραπεία και γρήγορη διάγνωση. Πιθανότητα 30%.
4β. Έχουμε μόνο ένα από τα δύο (και υπάρχει δυσχέρεια στην πρόοδο εδώ πλέον, με λιγότερους διαθέσιμους ασθενείς για να γίνουν καλές κλινικές μελέτες). Πιθανότητα 10%.
4γ. Να μην έχουμε τίποτε από τα δύο. Τότε το επιστημονικό βάρος οφείλει να πέσει στα υποψήφια εμβόλια που θα έχουν την δυνατότητα μαζκής παραγωγής: αν πχ η Curevac, με αναφερόμενη δυνατότητα μαζικής παραγωγής (χρησιμοποιείται ως παράδειγμα λόγω πιθανότερης κάλυψης της Ελλάδας), έχει έως τότε αποδεδειγμένα ασφαλές εμβόλιο, ας δοκιμάσει την άγνωστη αποτελεσματικότητά του μαζικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση που την χρηματοδότησε (αφήνουμε την ηθική συζήτηση για άλλη ημέρα). Πιθανότητα 3%.
4δ. Να μην έχουμε ούτε πειραματικό εμβόλιο, οπότε πάλι lockdown και καταστάσεις παρόμοιες του 3γ. Πιθανότητα 0,1%.

Συμπέρασμα: ετοιμαζόμαστε, σε πολλαπλά επίπεδα, κατά προτίμηση για το χειρότερο σενάριο. Επανεκτιμούμε κάθε μέρα, με κάθε νέα επιστημονική πληροφορία, σκεφτείτε πόσο αδαείς ήμαστε τις 20/3 πχ. Έως τότε, κατανοούμε την αξία κάθε ανθρώπινης ζωής, αναλώσιμοι δεν υπάρχουν.
( τα ποσοστά είναι προσωπικής εκτίμησης, με τα τρέχοντα δεδομένα σε επιστημονικές εξελίξεις (θεραπείας και διάγνωσης και βιωσιμότητας περιβαλλοντικής του ιου), με βάση και παλαιότερα σχήματα πιθανοτήτων (από αντίστοιχα επιδημικά σενάρια). Είναι περισσότερο ενδεικτικά του τι θεωρώ πιθανότερο και τι λίγότερο πιθανό.)"
Πως το σκεφτεται να γινει αυτο με τους νομους που δεν εχουν κρουσματα; Χαλκιδικη (εξαιρωντας το Αγιο Ορος) ας πουμε ειχε ενα μοναδικό κρουσμα που κατεληξε σε θανατο. Ο ανθρωπος κολλησε στο νοσοκομειο απο μοναχο του Αγιου Ορους. Ο νόμος λοιπον δεν καποιο ενεργο διαπιστωμενο κρουσμα. Παρολαυτα ειναι ενας νομος που ζει και βρισκεται σε αρρηκτη συνδεση με τη Θεσσαλονικη. Υπαρχουν λιγοι ιδιωτες γιατροι, ελαχιστα εως καθολου διαγνωστηκα κεντρα. Απουσια αθλητικων εγκαταστασεων π.χ. δεν υπαρχει κολυμβητηριο. Πολλα παιδια πηγαινουν σε ιδιωτικα σχολεια και φροντιστηρια της Θεσσαλονικης. Ενω δημοσιοι και ιδιωτικοι οργανισμοι και επιχειρησεις εξυπηρετουν τη Χαλκιδικη απο την εδρα τους στη Θεσσαλινικη (δεν εχουν παραρτημα στο νομο). Πως θα δουλεψει η Χαλκιδικη αν απομονωθει απο τη Θεσσαλονικη; Πως το εχει σκεφτει ο συντακτης του σχεδιου;
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.094
Likes
41.338
Στο βιντεακι αυτο βλεπουμε τον Ιοαννιντες να "τιμα την Ελλαδα" ευλογωντας επι 6λεπτου τα γενια του, αποκαλωντας τους Ελληνες ιθαγενεις εμπορους ναρκωτικων, πεταει κακιουλες απο πικρα για την αναγνωριση του Νανοπουλου ως τη θεση του προεδρου της Ακαδημιας Αθηνων και αλλα συμπλεγματικα πραγματακια που τον χαρακτηριζουν. Ισως ειναι μια ερμηνεια γιατι θυμηθηκε παλι τους ιθαγενεις και εμφανιζεται ασταματητα ως μαιντανος μεχρι και σε περιφερειακα καναλια (Κρητη tv) μπας και γλειψει κανενα κοκαλακι σε θεση ληψης αποφασεων. Αλλα φευ.
 

thalia tsif

Member
Μηνύματα
592
Likes
2.100
Διαβάζω τόση ώρα για καμπύλες κ σχεδιαγράμματα...τι νοιάζουν εμάς τον απλό μέσο άνθρωπο αυτά? Μας ζήτησαν χρόνο με την καραντίνα κ τους τον δώσαμε..από 13/3 μέχρι τουλάχιστον 27)4 που έχουν ισχύ τα μέτρα..μην ακούω για ψεκασμενους κ αμυαλους...δώσαμε τον χρόνο μας όλοι μας..αλλιώς ο τσιοδρας δεν θα ανακοίνωνε. 10 κρουσματα αλλά 150..λοιπόν το θέμα ήταν να δωθεί χρόνος ώστε να λειτουργήσει το σύστημα υγείας κ να κόψουμε την μετάδοση. Λοιπόν κύριοι τον πήραν τον χρόνο τους...όμως ούτε γιατροί προσλήφθηκαν ,ούτε επιπλέον κρεβάτια ΜΕΘ έγιναν,ούτε αναπνευστηρες κατασκευάστηκαν...κάνεις από όλους εμάς τους μισθωτούς δεν μπορεί να δώσει άλλο χρόνο κ να θέσει σε κίνδυνο είτε την ψυχική υγεία της οικογένειας του είτε την οικονομική ευημερία του σπιτιού του..δεν μπορεί να λειτουργήσει άλλο όλη αυτή η καραντίνα γιατί σύντομα θα αναγκαστούν να ανοίξουν κ τότε πάλι τα ίδια θα έχουμε..η καραντίνα δεν μπορεί να κρατήσει μέχρι κ αν βρεθεί εμβόλιο η θεραπεία! Επίσης @Samion πώς μπορείς κ αξιόλογεις την έρευνα του κάθε επιστημονικού κέντρου κ ξέρεις μέχρι κ τι τεστ χρησιμοποίησε με ξεπερνάει!!!ενώ ο τσιοδρας που έχει κάνει τεστ μόνο σε όσους ταξίδεψαν η νοσούν από πνευμονία είναι η σωστή για σένα τακτική!!!!!έχουμε κάνει τα λιγότερα τεστ από όλα τα κράτη της ε.ε. αλλά έχουμε αποτέλεσμα πανηγυρίζουν!εμένα προσωπικά, πείτε με κυνική η ότι άλλο θέλετε, δεν με νοιάζουν ούτε οι καμπύλες ,ούτε τα σχεδιαγράμματα..με νοιάζει αύριο να ανοίξει η επιχείρηση μου κ να έχω δουλειά..και να πληρώνομαι όπως πριν την καραντίνα κ όχι -50%..
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.254
Μηνύματα
885.044
Μέλη
38.933
Νεότερο μέλος
athgouletas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom