Συμπεριφορά επιβατών στο αεροπλάνο

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Για τους κλανιαρηδες δεν έχει τιποτε; Γι αυτούς που βάζουν τραπ τόσο δυνατά που τους ακούω 4 σειρές μπροστα; Και τέλος υπάρχουν και οι ΓΙΟΥΦΤΟΙ που βγάζουν τα παπούτσια τους και βάζουν τα γόνατα τους στην πλάτη του μπροστινού τους για όλη την πτηση (ουπς, αυτός είμαι εγω).

maria91

Member
Δε δικαιολογείται, βέβαια σ' αυτό φταίνε και οι εταιρείες, ειδικά στην επιβίβαση μέσω φυσούνας θα έπρεπε να ξεκινούν από το πίσω μέρος του αεροσκάφους προς τα μπροστά όπως γίνεται σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο.
Ααα ναι γιατι οταν γινεται με λεωφορειακι η επιβιβαση ο κοσμος μπαινει σωστα κ μοιραζεται!!γι αυτο καθε φορα τσακωνομαι με τον καθε ασχετο που καθεται στη θεση 30 αλλα μπαινει απο μπροστα και εχει κ απαιτηση εγω που μπαινω απο την πισω μερια του αεροπλανου κ καθομαι στην 26 να κανω ακρη για να περασει γιατι ειναι κ βιαστικουληδες!!ξαναλεω η λογικη του παω με κτελ μπαινω οπως να ναι κ φορτωνω τον χωρο με ολη την προικα μου δε προκειται να φυγει ποτε απο τον Ελληναρα...

varioAthens

Member

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ααα ναι γιατι οταν γινεται με λεωφορειακι η επιβιβαση ο κοσμος μπαινει σωστα κ μοιραζεται!!γι αυτο καθε φορα τσακωνομαι με τον καθε ασχετο που καθεται στη θεση 30 αλλα μπαινει απο μπροστα και εχει κ απαιτηση εγω που μπαινω απο την πισω μερια του αεροπλανου κ καθομαι στην 26 να κανω ακρη για να περασει γιατι ειναι κ βιαστικουληδες!!ξαναλεω η λογικη του παω με κτελ μπαινω οπως να ναι κ φορτωνω τον χωρο με ολη την προικα μου δε προκειται να φυγει ποτε απο τον Ελληναρα...
Σαφώς τίθεται και θέμα παιδείας ακόμα και σ' αυτή τη δευτερεύουσα περίπτωση, όπως όλα στην Ελλάδα άλλωστε, δε το συζητάω αυτό.
Με τ' αφτιά μου άκουσα σε πρόσφατη πτήση της Ryanair δύο τυπάδες που είχαν κάθισμα 27+ να λένε κατά την επιβίβαση «έλα μωρέ, πάμε από μπροστά και τι έγινε;».
Ακριβώς δηλαδή το παράδειγμα που αναφέρεις, όπου για να αλλάξει αυτό ως νοοτροπία χρειάζεται κανόνες εκ μέρους των εταιρειών. Ακόμα και η προτεραιότητα ή μη αυτών των εταιρειών καταντάει πολλές φορές ανέκδοτο!

duty_free

Member
Και φυσικά το πρόστιμο δεν θα τιθεται αυτοστιγμεί για την αποφυγη χαβαλέ, μαγκιάς κτρ.

Καμερα ασφαλείας θα σκανάρει το μπάσα ένα (πλέον πιστοποιείται ο καθείς πολύ πολύ ευκολα) θα τον εγγράφει, θα σταμπάρει οτι εκεινος ο ξυπνητζής σηκώθηκε, ανοιξε ντουλάπι, εβγαλε τσαντούλα και περιμένει ορθος. Το προστιμο θα στέλνεται μεσω ΔΟΥ π.χ. , μέσω δημοσιων υπηρεσιών κλπ κλπ κάτι σαν τροχαία παράβαση σε καποιο πουθενοχώρι της ιταλίας οπότε η παράβασις, βεβαιούται στην χωρα του υπηκοου.

Και φυσικά όλα τούτα θα επικοινωνούνται στους βησιγοτθους (δεν γενικεύουμε, αναφερόμεθα αποκλειστικώς στους καράμπαμπες) της πτήσεως, κατα την εισοδο.

Ομοια φαση στο φαναρι ποσειδώνος αγιου δημητριου. Πενηντα καμερες δινουν τεκμήρια μη δυνάμενα αμφισβητείν και η κλήση που ερχεται μουσαφιροειδώς μετα απο χι μερες ειναι σπάϊσυ. Τον νου σας φίλοι οδηγοί των ΝΠ.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Οπως καταλαβατε βρεθηκε το πιο ξινο -διαχρονικα- μελος!!! Βαλτε με σε vip πτηση να μην μιλαω με κανεναν να τελειωνουμε :haha:
Να ρθω κι εγώ; Θα κάτσω στην άλλη μεριά όμως. Να μην βλεπόμαστε. Οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους :bleh:

chrisbd

Member
Ηρεμηστε λιγο ..ναι εκνευριζομαστε μεν αλλα δεν θα δειρουμε ουτε θα μαστιγωσουμε κανενα...

Ακομα και χωρις φυσουνα δηλαδη με λεωφορειο σηκωνονται και περιμενουν...δεν καταλαβαινουν "οτι οι τελευταιοι εσσονται πρωτοι" αφου μπαινοντας τελευταιος στην πορτα του λεωφορειου βγαινεις πρωτος μετα..

Aπεχουμε ακομη πολυ απο αυτο ...

- YouTube

Last edited:

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
καλα τα λεμε ολα αυτα και προφανως ειναι εκνευριστικο που ΟΛΟΙ σηκωνονται λες και θα κατεβουν απο τα παραθυρα! μηπως ομως οι αεροπορικες να αρχισουν τακτικη αποβιβασης ανά σειρές?
Στα περιπου 30 ταξιδια που εχω κανει , μια φορα εχει συμβει την αποβιβαση να την κανονιζουν οι αεροσυνοδοι.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Ηρεμηστε λιγο ..ναι εκνευριζομαστε μεν αλλα δεν θα δειρουμε ουτε θα μαστιγωσουμε κανενα...

Ακομα και χωρις φυσουνα δηλαδη με λεωφορειο σηκωνονται και περιμενουν...δεν καταλαβαινουν "οτι οι τελευταιοι εσσονται πρωτοι" αφου μπαινοντας τελευταιος στην πορτα του λεωφορειου βγαινεις πρωτος μετα..

Aπεχουμε ακομη πολυ απο αυτο ...

- YouTube
Τους Ιάπωνες δεν θα τους πιάσει ποτέ κανεις λαός σε αυτά τα θέματα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.049
Μέλη
39.770
Νεότερο μέλος
iliokamenos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom