psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Ααα ναι γιατι οταν γινεται με λεωφορειακι η επιβιβαση ο κοσμος μπαινει σωστα κ μοιραζεται!!γι αυτο καθε φορα τσακωνομαι με τον καθε ασχετο που καθεται στη θεση 30 αλλα μπαινει απο μπροστα και εχει κ απαιτηση εγω που μπαινω απο την πισω μερια του αεροπλανου κ καθομαι στην 26 να κανω ακρη για να περασει γιατι ειναι κ βιαστικουληδες!!ξαναλεω η λογικη του παω με κτελ μπαινω οπως να ναι κ φορτωνω τον χωρο με ολη την προικα μου δε προκειται να φυγει ποτε απο τον Ελληναρα...Δε δικαιολογείται, βέβαια σ' αυτό φταίνε και οι εταιρείες, ειδικά στην επιβίβαση μέσω φυσούνας θα έπρεπε να ξεκινούν από το πίσω μέρος του αεροσκάφους προς τα μπροστά όπως γίνεται σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο.
Οπως καταλαβατε βρεθηκε το πιο ξινο -διαχρονικα- μελος!!! Βαλτε με σε vip πτηση να μην μιλαω με κανεναν να τελειωνουμε
Οπως καταλαβατε βρεθηκε το πιο ξινο -διαχρονικα- μελος!!! Βαλτε με σε vip πτηση να μην μιλαω με κανεναν να τελειωνουμε![]()
Σαφώς τίθεται και θέμα παιδείας ακόμα και σ' αυτή τη δευτερεύουσα περίπτωση, όπως όλα στην Ελλάδα άλλωστε, δε το συζητάω αυτό.Ααα ναι γιατι οταν γινεται με λεωφορειακι η επιβιβαση ο κοσμος μπαινει σωστα κ μοιραζεται!!γι αυτο καθε φορα τσακωνομαι με τον καθε ασχετο που καθεται στη θεση 30 αλλα μπαινει απο μπροστα και εχει κ απαιτηση εγω που μπαινω απο την πισω μερια του αεροπλανου κ καθομαι στην 26 να κανω ακρη για να περασει γιατι ειναι κ βιαστικουληδες!!ξαναλεω η λογικη του παω με κτελ μπαινω οπως να ναι κ φορτωνω τον χωρο με ολη την προικα μου δε προκειται να φυγει ποτε απο τον Ελληναρα...
Να ρθω κι εγώ; Θα κάτσω στην άλλη μεριά όμως. Να μην βλεπόμαστε. Οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλουςΟπως καταλαβατε βρεθηκε το πιο ξινο -διαχρονικα- μελος!!! Βαλτε με σε vip πτηση να μην μιλαω με κανεναν να τελειωνουμε![]()
Τους Ιάπωνες δεν θα τους πιάσει ποτέ κανεις λαός σε αυτά τα θέματα...Ηρεμηστε λιγο ..ναι εκνευριζομαστε μεν αλλα δεν θα δειρουμε ουτε θα μαστιγωσουμε κανενα...
Ακομα και χωρις φυσουνα δηλαδη με λεωφορειο σηκωνονται και περιμενουν...δεν καταλαβαινουν "οτι οι τελευταιοι εσσονται πρωτοι" αφου μπαινοντας τελευταιος στην πορτα του λεωφορειου βγαινεις πρωτος μετα..
Aπεχουμε ακομη πολυ απο αυτο ...
- YouTube