paykopete
Member
Κανενα προβλημα!Ε ήρθαν στα 45 τους και τώρα θα έρθουν ξανα στα 62-63 τους
Θα ειναι ζορικο!Θα προλάβουμε να βγάλουμε εισιτήρια ή θα βγει sold out από το φαν κλάμπ όπως έγινε με τους Coldplay?
Κανενα προβλημα!Ε ήρθαν στα 45 τους και τώρα θα έρθουν ξανα στα 62-63 τους
Θα ειναι ζορικο!Θα προλάβουμε να βγάλουμε εισιτήρια ή θα βγει sold out από το φαν κλάμπ όπως έγινε με τους Coldplay?
Πωωω και με Gojira μαζί. Πολύ δυνατό. Μπορεί να κάνω το ταξίδι για να τους τιμήσω με το κοινό που πρέπει.
Να οργανωθεί ένα travelstorίτικο μεταλλικό σχήμα τότε στην Αρένα του ΟΑΚΑ, χρόνο έχουμε!Μπορεί να κάνω το ταξίδι για να τους τιμήσω με το κοινό που πρέπει.
Μη πιάσουμε απωθημένα που δε προλάβαμε, θα κλάψουμε ομαδικώς. Όχι τίποτε άλλο πλησιάζει και η ιστορική συναυλία των Sabbath...το μοναδικό μου απωθημένο είναι οι Metallica και ο Θεός Dio που δυστυχώς δεν πρόλαβα.
Μόνο για Metallica έχω δώσει 150ε για εισιτήριο
Μεσα!Να οργανωθεί ένα travelstorίτικο μεταλλικό σχήμα τότε στην Αρένα του ΟΑΚΑ, χρόνο έχουμε!![]()
Gojira φετος και του χρονου!!!Αλήθεια θα κάνουν opening οι Gojira? Πωπω μαγεία!
Περίμενα πολλά χρόνια να τους δω, το έχω πει αρκετές φορές, έχω δει δεκάδες συναυλίες, το μοναδικό μου απωθημένο είναι οι Metallica και ο Θεός Dio που δυστυχώς δεν πρόλαβα.
Έχει κι άλλα ωραία μέρη για συναυλίες τους στην Ευρώπη, πιο οικονομικά ίσως σε σχέση με την Αθήνα αλλά...To 11+13/06/26 στη Βουδαπέστη ούτε παραγγελία να το είχα! Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ένα * και + που υπάρχει στις ημερομηνίες... Ξέρεις κανείς τι σημαίνει αυτό;
Δε το γλιτώνουμε το 100ρικο είτε έτσι - είτε αλλιώς, ακόμα και σε πιο οικονομικές χώρες της Ευρώπης. Το είδα και φέτος το καλοκαίρι...κλαψ...
Να σηκώνουμε χέρια να μαζεύουμε συμμετοχές!
Προτείνω και το προηγούμενο βράδυ να πάμε για μπυράκια, γιατί την άλλη μέρα θα χάνει η μάνα το παιδί...Να σηκώνουμε χέρια να μαζεύουμε συμμετοχές!![]()
Όσο πάει γίνεται και καλύτερο...Προτείνω και το προηγούμενο βράδυ να πάμε για μπυράκια
Α μάλιστα, θα το κοιταξω αυτο! ΕυχαριστωΊσως αυτό το αστεράκι να έχει να κάνει με τις πληρότητες, βλέπω στην επίσημη σελίδα ότι η διάθεση εισιτηρίων για 13 ξεκινάει νωρίτερα απ' αυτή για της 11.
Αν καταφέρω και βρω εισιτήρια για Αθήνα και δεν καταφέρω να πάω τελικά θα μου μείνει το εισιτήριο στο χέρι και θα πληρώσω και άλλα ακυρωτικά. Αν κλείσω όμως στη Βουδαπέστη που θα βρισκόμουν ούτως ή άλλως εκεί τριγύρω χωρίς αεροπορικά θα μου μείνει μόνο το εισιτήριο στο χέρι. Λιγότερο το κακό. Επίσης στην επαρχία της Ουγγαρίας η διαμονή θα είναι πολύ φθηνότερη απο οτι στην Αθήνα.Δε το γλιτώνουμε το 100ρικο είτε έτσι - είτε αλλιώς, ακόμα και σε πιο οικονομικές χώρες της Ευρώπης. Το είδα και φέτος το καλοκαίρι...