Συναυλιες και ταξιδια

paykopete

Member

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Χαμός θα γίνει, θα είναι ιστορικό γεγονός η επιστροφή τους στην Ελλάδα.
Εισιτήριο με το που ανοίξει η προπώληση για σιγουριά, αν δε πέσει το ΟΑΚΑ μέχρι του χρόνου όλοι θα χωρέσουμε!

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Πωωω και με Gojira μαζί. Πολύ δυνατό. Μπορεί να κάνω το ταξίδι για να τους τιμήσω με το κοινό που πρέπει.

Μόνο για Metallica έχω δώσει 150ε για εισιτήριο και τα ξαναδινα εύκολα. Δεν έχω δει τίποτα ανάλογο σε επίπεδο παραγωγής, ποιότητας ήχου και απόδοσης μπάντας. Είναι ένα επίπεδο πάνω από όλους τους υπόλοιπους.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Μπορεί να κάνω το ταξίδι για να τους τιμήσω με το κοινό που πρέπει.
Να οργανωθεί ένα travelstorίτικο μεταλλικό σχήμα τότε στην Αρένα του ΟΑΚΑ, χρόνο έχουμε! :cool:

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Αλήθεια θα κάνουν opening οι Gojira? Πωπω μαγεία!
Περίμενα πολλά χρόνια να τους δω, το έχω πει αρκετές φορές, έχω δει δεκάδες συναυλίες, το μοναδικό μου απωθημένο είναι οι Metallica και ο Θεός Dio που δυστυχώς δεν πρόλαβα.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
το μοναδικό μου απωθημένο είναι οι Metallica και ο Θεός Dio που δυστυχώς δεν πρόλαβα.
Μη πιάσουμε απωθημένα που δε προλάβαμε, θα κλάψουμε ομαδικώς. Όχι τίποτε άλλο πλησιάζει και η ιστορική συναυλία των Sabbath...

Γεγονός είναι πάντως πως μια ολόκληρη γενιά θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την πολύ σπουδαία αυτή μπάντα, 26 χρόνια μετά!

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
To 11+13/06/26 στη Βουδαπέστη ούτε παραγγελία να το είχα! Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ένα * και + που υπάρχει στις ημερομηνίες... Ξέρεις κανείς τι σημαίνει αυτό;

Μόνο για Metallica έχω δώσει 150ε για εισιτήριο
:shock: κλαψ...

paykopete

Member
Να οργανωθεί ένα travelstorίτικο μεταλλικό σχήμα τότε στην Αρένα του ΟΑΚΑ, χρόνο έχουμε! :cool:
Μεσα!

Αλήθεια θα κάνουν opening οι Gojira? Πωπω μαγεία!
Περίμενα πολλά χρόνια να τους δω, το έχω πει αρκετές φορές, έχω δει δεκάδες συναυλίες, το μοναδικό μου απωθημένο είναι οι Metallica και ο Θεός Dio που δυστυχώς δεν πρόλαβα.
Gojira φετος και του χρονου!!!
Η συναυλια ειναι και Σαββατο! Οσο παει γινεται και καλυτερο!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
To 11+13/06/26 στη Βουδαπέστη ούτε παραγγελία να το είχα! Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ένα * και + που υπάρχει στις ημερομηνίες... Ξέρεις κανείς τι σημαίνει αυτό;
Έχει κι άλλα ωραία μέρη για συναυλίες τους στην Ευρώπη, πιο οικονομικά ίσως σε σχέση με την Αθήνα αλλά...
Ίσως αυτό το αστεράκι να έχει να κάνει με τις πληρότητες, βλέπω στην επίσημη σελίδα ότι η διάθεση εισιτηρίων για 13 ξεκινάει νωρίτερα απ' αυτή για της 11.

Δε το γλιτώνουμε το 100ρικο είτε έτσι - είτε αλλιώς, ακόμα και σε πιο οικονομικές χώρες της Ευρώπης. Το είδα και φέτος το καλοκαίρι...

Να σηκώνουμε χέρια να μαζεύουμε συμμετοχές! :cool:🤘

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ίσως αυτό το αστεράκι να έχει να κάνει με τις πληρότητες, βλέπω στην επίσημη σελίδα ότι η διάθεση εισιτηρίων για 13 ξεκινάει νωρίτερα απ' αυτή για της 11.
Α μάλιστα, θα το κοιταξω αυτο! Ευχαριστω

Δε το γλιτώνουμε το 100ρικο είτε έτσι - είτε αλλιώς, ακόμα και σε πιο οικονομικές χώρες της Ευρώπης. Το είδα και φέτος το καλοκαίρι...
Αν καταφέρω και βρω εισιτήρια για Αθήνα και δεν καταφέρω να πάω τελικά θα μου μείνει το εισιτήριο στο χέρι και θα πληρώσω και άλλα ακυρωτικά. Αν κλείσω όμως στη Βουδαπέστη που θα βρισκόμουν ούτως ή άλλως εκεί τριγύρω χωρίς αεροπορικά θα μου μείνει μόνο το εισιτήριο στο χέρι. Λιγότερο το κακό. Επίσης στην επαρχία της Ουγγαρίας η διαμονή θα είναι πολύ φθηνότερη απο οτι στην Αθήνα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.040
Μέλη
39.757
Νεότερο μέλος
Bandit7

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom