Συναυλιες και ταξιδια

jimp

Member
Ακριβώς αυτό, γράφτηκα στο Fan club που ευτυχώς ήταν δωρεάν (ακόμα κλαίω το ανούσιο 25άρι στους Rammstein), αν και ξαναλέω δε βρήκα για αρένα αλλά έχει δίκιο ο @jimp θα βγουν επιπλέον. Μπορούσα να κλείσω για όλες τις κερκίδες αλλά δε ψήθηκα, εδώ δε μπορώ να μείνω καθιστός ούτε σε μπαρ όχι να δω συναυλία και μάλιστα Metallica.
Γενικώς έχω ξενερώσει με αυτές τις άπληστες τιμές, δε ξέρω τι θα κάνω.

Χώρια που έσκασε και μια φήμη σήμερα για πέρασμα των Maiden από την Ελλάδα το ΄26. :cool: :heart:
Καλα μην νομίζεις πως και στις κερκίδες θα είμαστε καθιστοί 😉

Γνώμη μου κλείσε αυτό που φτάνει η τσέπη σου και απόλαυσε το. Έτσι κάναμε και εμείς, το μπουμπουνισαμε, μακαρι να είμαστε καλά και είμαι σίγουρος πως θα το ευχαριστηθουμε

Irouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Εγώ να κάνω μια χαζή ερώτηση. Στις κερκίδες σε ορισμένα εισιτήρια γράφει limited view. Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις περιορισμένη ορατότητα προς την σκηνή;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εγώ να κάνω μια χαζή ερώτηση. Στις κερκίδες σε ορισμένα εισιτήρια γράφει limited view. Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις περιορισμένη ορατότητα προς την σκηνή;
Καλά το πας. Ορισμένες φορές δε βλέπεις και τίποτε.

paykopete

Member
Ακριβώς αυτό, γράφτηκα στο Fan club που ευτυχώς ήταν δωρεάν (ακόμα κλαίω το ανούσιο 25άρι στους Rammstein), αν και ξαναλέω δε βρήκα για αρένα αλλά έχει δίκιο ο @jimp θα βγουν επιπλέον. Μπορούσα να κλείσω για όλες τις κερκίδες αλλά δε ψήθηκα, εδώ δε μπορώ να μείνω καθιστός ούτε σε μπαρ όχι να δω συναυλία και μάλιστα Metallica.
Γενικώς έχω ξενερώσει με αυτές τις άπληστες τιμές, δε ξέρω τι θα κάνω.

Χώρια που έσκασε και μια φήμη σήμερα για πέρασμα των Maiden από την Ελλάδα το ΄26. :cool: :heart:
Ε τι καλυτερο απο maiden και metallica το ιδιο καλοκαιρι??!!! :xalara:

Καλο συναυλιακο καλοκαιρι εν τω μεταξυ! Την αλλη βδομαδα ξεκιναμε Ιουνιο με Avenged Sevenfold και Opeth!

jimp

Member
Ναι, ίσως έχει κάποιο κάγκελο κάτι τέτοιο που σε εμποδίζει να έχεις καθαρή εικόνα

alvadi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Εγώ θα κατέβω με εκδρομή την ίδια μέρα αλλά λογικά θα μείνω Αθήνα, οπότε θα κανονίσουμε μπυρίτσες μετά τη συναυλία!
ω ναι θα κατεβει και μια φιλη μου από Θεσσαλονικη που δεν ειναι travelstoritissa αλλα καιρός της να γίνει.. θα τη φέρω στις μπύρες..

κι εμεις κερκίδα, εγώ μπήκα σχετικα νωρίς αλλα έκανα μια πατάτα και με πέταξε και μετα ξανα να περιμενω 150 ωρες..

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Η συγκεκριμένη σκηνή είναι ότι χειρότερο θα μπορούσε να σκεφτεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Ένα δαχτυλίδι που αν είσαι μέσα τους βλέπεις καλά κι αν είσαι στη γενική αρένα τους βλέπεις μόνο όταν περνάνε από μπροστά σου.

Έχει κάτι μεγάλες κολώνες με τις γιγαντοοθονες που ανάλογα που κάθεσαι σου μπλοκάρουν λίγο την θέα προς την σκηνή. Αυτό υποθέτω εννοεί στα εισιτήρια που είδες.

metallicam72stagenov2023_638.jpg

Πολύ πολύ κακή διάταξη.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Σήμερα το πρώτο live της περιοδείας εν τω μεταξύ. Θα μάθουμε σετλιστ! Εύχομαι να δω afraid to shoot strangers!
Τελικά δεν εισακούστηκε η ευχή σου, έμεινε έξω το Afraid με την setlist να περιλαμβάνει σίγουρα και εκπλήξεις, δεν άντεξα να μη τη μάθω τελικά... :haha:
Βέβαια όταν μιλάμε για Iron Maiden πάντα θα λέμε ότι υπήρχαν άλλα τόσα κι άλλα τόσα που μπορούσαν αλλά τελικά δε μπήκαν!

Attachments

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Τελικά δεν εισακούστηκε η ευχή σου, έμεινε έξω το Afraid με την setlist να περιλαμβάνει σίγουρα και εκπλήξεις, δεν άντεξα να μη τη μάθω τελικά... :haha:
Βέβαια όταν μιλάμε για Iron Maiden πάντα θα λέμε ότι υπήρχαν άλλα τόσα κι άλλα τόσα που μπορούσαν αλλά τελικά δε μπήκαν!
Αυτό μου έλεγαν φίλοι, δεν πρόκειται να δούμε σετλιστ και τελικά ήταν το πρώτο πράγμα που έκαναν όταν ξύπνησαν😂

Για μένα που δεν τους έχω ξαναδεί το σετλιστ είναι φανταστικό. Το afraid λείπει βέβαια. Πίστευω αν άκουγα live αυτή τη ριφαρα θα με στοιχειωνε για πάντα!

Θα τα ξαναπούμε όταν τους δούμε λοιπόν!

jimp

Member
Η συγκεκριμένη σκηνή είναι ότι χειρότερο θα μπορούσε να σκεφτεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Ένα δαχτυλίδι που αν είσαι μέσα τους βλέπεις καλά κι αν είσαι στη γενική αρένα τους βλέπεις μόνο όταν περνάνε από μπροστά σου.

Έχει κάτι μεγάλες κολώνες με τις γιγαντοοθονες που ανάλογα που κάθεσαι σου μπλοκάρουν λίγο την θέα προς την σκηνή. Αυτό υποθέτω εννοεί στα εισιτήρια που είδες.

View attachment 499413

Πολύ πολύ κακή διάταξη.
Η περιορισμένη ορατότητα δεν έχει να κάνει με το θέμα της σκηνής αλλά με θέματα του χώρου, κάποιο κάγκελο, ίσως το στέγαστρο σε εκείνη την θέση να εμποδίζει την ορατότητα κτλ κτλ

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.047
Μέλη
39.767
Νεότερο μέλος
KaterinaVr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom