Σύλληψη Ελληνα φωτογραφου στο λονδινο

thanosth

Member
Μηνύματα
3.370
Likes
6.861
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
μισό λεπτό,
είμαι στο Στέφανσντομ με εκατοντάδες κόσμο η σε ένα βαγόνι του μετρό με 20 άτομα και τραβάω μια φωτογραφία με ευρυγώνιο φακό.
Καποιος ενοχλείται, δέχομαι την ενόχλησή του, σβήνω παρουσία του εκείνη την στιγμή ολες τις φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται και ζητάει την δίωξή μου;

τι να πω!:roll:
 

Dorotija

Member
Μηνύματα
1.297
Likes
701
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Καλα ενταξει, ειναι οντως τραβηγμενο!

Τι μου θυμισατε τωρα...

Λιγο πριν τις τελευταιες δημοτικες εκλογες οι παραταξεις κυκλοφορουσαν τα φυλλαδια τους. Μια παραταξη λοιπον ειχε μια φωτο απο παιδια που παιζουν στις κουνιες στο παρκο, κουνιες και παρκο που ειχαν δημιουργηθει οταν η εν λογω παραταξη ηταν δημοτικη αρχη. Μια μαμα λοιπον, εκανε απιστευτη φασαρια γιατι ενα απο τα παιδακια που παιζανε (τα οποια δεν πολυφαινοντουσαν κιολας..) ηταν το δικο της, ενω εκεινη ηταν με... τους αλλους! :haha::haha::haha: Ανεκδοτο σκετο λεμε!
 

turms

Member
Μηνύματα
2.070
Likes
2.831
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
η ελληνικη πρεσβεια εκει τι εκανε;
βοηθησε καθολου;
 

CakeNet

Member
Μηνύματα
2.065
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
-
Όντως...απαράδεκτη και υπερβολική συμπεριφορά. Είναι δυνατόν για ένα τέτοιο λόγο να του συμπεριφέρονται σαν τρομοκράτη; Πάλι καλά δηλαδή που δεν κάλεσαν τον Στάθη Θεοχάρη να αναλάβει δράση....
 

varsa

Member
Μηνύματα
1.291
Likes
128
Ταξίδι-Όνειρο
far away
εχει ακουσει κανεις κατι νεότερο? μου ηρθε ενα μηνυμα στο facebook :"Πανηγυρική αθώωση του Περικλή Αντωνίου!!!Λεπτομέρειες σε επόμενο μήνυμα." , απο μια ομαδα υποστηριξης του, αλλα ακομα περιμενω το επομενο μηνυμα...
 
Μηνύματα
2.487
Likes
3.195
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
επειδή τυχαίνει ο καλύτερος μου φιλος να είναι επαγγελματίας φωτογράφος με σπουδές στην Ελλάδα και μεταπτυχιακό στο Λονδίνο και συζητήσαμε το θέμα (για το συγκεκριμένο συμβαν δεν γνωρίζω και δεν παίρνω θέση),μου ειπε ότι στη σχολή τους επισήμαναν ,και παντα το τηρεί, ότι για τη φωτογράφηση προσωπων πρεπει οχι απλά να εχουν τη συγκατάθεση του προσωπου προφορικά αλλα και γραπτά!επίσης ο σχετικός νόμος που προστατεύει τα προσωπα ενω στη χώρα μας δεν είναι και πολύ αυστηρός.....,στην Αγγλία καθως και σε καποιες άλλες χώρες τηρείται κατά γράμμα.
Προσωπικά μουτυχε πέρσι,σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής οπου ειχα παει για σαβατοκύριακο,να ειναι ενας επαγγελματίας φωτογράφος απο Γερμανία ο οποιος στα πλαισια μιας διαφημιστικής καμπανιας επαιρνε πλάνα απο τους χώρους του ξενοδοχείου,και ρεσεψιον, και επειδή ήθελε να βαλει και πελάτες,με ρωτησε(ετυχε εκεινη την ωρα να ειμαι εκει),μου εδωσε μια φόρμα ,ενα κείμενο,οπου ελεγε σταγγλικά οτι γνωριζω το λόγο και αποδεχομαι να φωτογραφηθω και μπλα ,μπλα και υπεγραψα.
 

astral

Member
Μηνύματα
776
Likes
139
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Ωραία! Τώρα θα φοβόμαστε να βγάζουμε και φωτογραφίες!!
Όπως ανέφερε κι ο thanosth υπάρχουν μέρη με εκατοντάδες κόσμο. Τι θα πρέπει να κάνουμε τότε? Στη Βενετία π.χ. που υπήρχε λαοθάλασσα κι έχω τραβήξει άπειρες φωτογραφίες, θα έπρεπε να πάρω τη συγκατάθεση καθενός από αυτούς...??? :shock:
Έλεος πια!!! Έχουμε καταντήσει (γιατί κατάντια το θεωρώ πλέον) να φοβόμαστε και τη σκιά μας...:roll:
 

xenos

Member
Μηνύματα
2.414
Likes
804
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Εχω φωτογραφηση πολλα πιτσιρικια σε Ελλαδα Ταιλανδη και Συρια.
Στη Συρια εμπεναν μπροστα απο το φακο της μηχανης οσο πιο πολλα μπορουσαν,και κανανε απιστευτη πλακα μεταξυ τους.
Αν ποτε παω στην Αγγλια θαχω και το δικηγορο μου μαζι.!!

Τωρα θα μου πεις οτι εχει ξεφυγει πολυ ο κοσμος και δεν ειναι οτι καλυτερο να φωτογραφιζεις πιτσιρικια,αλλα στην περιπτωση του ελληνα φωτογραφου αφου εσβησε τη φωτογραφια ο αγγλος πατερας επρεπε να σταματηση εκει....αλλα που ξερεις...μεσα απο την υπερβολη του σκεφτηκε οτι μπορει να διεκδικηση και χρημα.

Ευχομαι να αθωωθηκε.
 

croce

Member
Μηνύματα
224
Likes
403
Ας προσέξουμε λίγο την κατηγορία: πιθανή πρόκληση φόβου ή άγχους .
Πάντως το βρετανικό δικαστήριο τον αθώωσε πανηγυρικά και δέχθηκε να του πληρώσει όλα τα έξοδα.
http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=35857.165
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.530
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom