ΗΠΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.405
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δηλαδή τι πληροφορίες θέλεις για το τελωνείο;

Όσο για το πόσο σε καθυστερούν, μπορεί να μη σε καθυστερήσουν και καθόλου, μπορεί και να σε καθυστερήσουν ώρες, ανάλογα το πού θα πέσεις.
 

Vivi-efi

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
με εχουν ανχωσει λιγο ολοι!εχω αναμονη μονο 2 ωρες για επομενη πτηση και πρεπει να παρω βαλιτσα και να περασω τελωνειο και immigrationω και να ξαναδωσω βαλιτσα!θα προλαβω εαν σκευτεις οτι δεν εχω ξαναπεταξει και δεν εχω ιδεα τι και πως γινονται ολα αυτα!
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
Ειναι μονοδρομος,τωρα.Δεν μπορεις να κανεις κατι.Εξαρταται,απο πολλα,οπως αν η πτηση σου φτασει,στην ωρα της,η εχει καθυστερηση...το τελωνειο και νομιζω,οτι θα αλλαξεις και τερμιναλ...
Αν ολα πανε καλα,σου φτανουν οι 2 ωρες.Εγω,πηγα Κληβελαντ τον Δεκεμβριο,αλλα μεσω JFK.
 

Vivi-efi

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
Το κακό ειναι οτι δεν έχω ξαναταξιδεψει και ολα αυτα μου ακούγονται πολύ δύσκολα!από την άλλη για ολα υπάρχει μια πρώτη φορά και με την βοήθεια σας θα τα μάθω.γενικά βοηθάνε τους πρωτάρηδες σαν και εμένα?
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.405
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μα δεν είναι διαγώνισμα! Μια διαδικασία είναι που την περνάνε όλοι, είτε έχουν ταξιδέψει εκατό φορές είτε μία, δε θα σε αφήσουν σε κανένα λαβύρινθο να βρεις το δρόμο, θα σου πουν που πρέπει να πας. Χαλάρωσε και όλα θα πάνε καλά don't worry be happy :)
 

Vivi-efi

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
Χαίρομαι που με βοηθάτε να ηρεμήσω γιατι όλοι μου τα παρουσιάζουν τραγικά!και σκευτομαι 6μέρες πάω μην μου βγει από την μύτη!
 

Vivi-efi

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
κατι αλλο που θελω να ρωτησω πρεπει να δηλωσω την διευθηνση που θα μεινω και σε ποιον?
 

ANNA-PANOS

Member
Μηνύματα
2.001
Likes
2.094
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Nαι πρεπει να τη δηλωσεις.
 

Vivi-efi

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
απλα την διευθηνση δεν θελει κατι αλλο?οσο αφορα το αποδεικτικο για τα χρηματα που θα πρεπει να εχω μαζι μου?κατι τετοιο διαβασα ξερετε ποσα πρεπει να ειναι?
 

vagmouk

Member
Μηνύματα
7
Likes
3
Να πω τη δικιά μου εμπειρία απο απο immigration και τελωνείο στο JFK πριν από 20 ημέρες.Αρκετός κόσμος στην τεράστια αίθουσα του immigration , ουτε πήχτρα ούτε όμως και άδειο , αλλά οι ουρές κινούνταν ταχύτατα χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες των υπαλλήλων που καθοδηγούσαν τον κόσμο αλλά και στην ύπαρξη πολλών γκισέ με δύο ή τρεις υπαλλήλους στο καθένα.Όρεξη για κουβέντα από τον συνοριακό,πως τα πάτε εκεί κάτω ,σας φάγανε όλα τα λεφτά οι Γερμανοί και οι τράπεζες,έμαθες για την Κύπρο τι έγινε κλπ.Απο ερωτήσεις τίποτα απολύτως, μόνο πόσες μέρες θα μείνω και για το τέλος η ατάκα του , φίλε δίαλεξες τη σωστή πόλη για διακοπές , Νew York is the best.Στο μεταξύ η βαλίτσα μου ήδη γυρνούσε στο διάδρομο , έδωσα το χαρτί του τελωνείου που μας μοίρασαν στο αεροπλάνο στον βαριεστημένο συμπαθή έγχρωμο υπάλληλο στην έξοδο, ανάληψη απο το πρώτο atm που βρήκα για τα βασικά και τέλος.Συνολικός χρόνος απο τη φυσούνα του αεροπλάνου ώς το parking του αεροδρομίου για να με μαζέψουν οι φίλοι που θα με φιλοξενούσαν όχι πάνω από μισή ώρα και μάλιστα σε ώρα αιχμής δύο το μεσημέρι.Οσο για το χαρτί του τελωνέιου που δίνουν στο αεροπλάνο , έγραψα μόνο τα στοιχεία μου ,διεύθυνση διαμονης και σε όλα τα άλλα τίποτα απολύτως.Πηγαίνοντας προς την έξοδο το έδινες χωρίς να το κοιτάξουν καν.Νομίζω τελικά ότι για κάποιον που αλλάζει πτήση πιο πολύ πρέπει να τον ανησυχεί η πιθανότητα καθυστέρησης άφιξης ,παρά οι διαδικασίες στο αεροδρόμιο.Νομίζω έτσι και αλλιώς ότι οι εταιρείες βάζουν την προγραμματισμένη ώρα άφιξης καμία ώρα πιο πίσω για τυχόν έντονο traffic στο αεροδρόμιο και όλα τα υπόλοιπα διαδικαστικά.
 

Vivi-efi

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
επιτελους επιστροφη πισω!!!!!αν και οι εντυπωσεις απο το αεροδρομιο newark οχι και τοσο καλες!δεν ξερω τι προβλημα ειχα αλλα οταν πηγα να περασω την τεραστια ουρα στο immigration κατι δεν τους αρεσαε και με περασαν μεσα!!!κοιταξανε το διαβατηριο ξανα και ξανα ενα σωρο ερωτησεις και στο τελος αφου στραβωσανε την μουρη τους με αφησαν να φυγω για την επομενη πτηση τελωνειο στα γρηγορα τα ποδια στην πλατη και πολυ τρεξιμο να αλλαξω τερμιναλ και να παρω την τελευταια πτηση!!
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
Τι αντιθεση με τον φιλο που εγραψε πιο πανω...αλλα τελος καλο,ολα καλα και προλαβες και την αλλη πτηση...:DΠως ειναι το Κληβελαντ?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.222
Μηνύματα
884.154
Μέλη
38.913
Νεότερο μέλος
PanagiotisCPC

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom