Τέννις, Βόλλευ, Κολύμπι, Στίβος και άλλα ευγενή αθλήματα...

GTS

Member
Μηνύματα
6.783
Likes
18.174
Απόλυτη δικαίωση για τον Τζόκοβιτς!

The court has ruled that Novak Djokovic will be released, after the judge found unreasonableness in how the border official made his decision cancelling the visa. (https://www.bbc.com/news/live/world-australia-59909477)

Judge Anthony Kelly said it seemed the tennis star had obtained the necessary exemption to travel restrictions prior to his arrival in the country. (Novak Djokovic: Judge raises concerns over tennis star's treatment by border officers)

Μάλλον ο "βλαχοβαλκάνιος ηλίθιος που χτυπάει το μπαλάκι" είχε τα απαραίτητα έγγραφα να μπει στη χώρα. Έκαναν ήρωα έναν αντιεμβολιαστή, χάνοντας το όποιο δίκιο τους...
 

spyros91

Member
Μηνύματα
878
Likes
799
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι

evaT

Member
Μηνύματα
1.570
Likes
12.761
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Μάλλον ο "βλαχοβαλκάνιος ηλίθιος που χτυπάει το μπαλάκι" είχε τα απαραίτητα έγγραφα να μπει στη χώρα. Έκαναν ήρωα έναν αντιεμβολιαστή, χάνοντας το όποιο δίκιο τους.
Αν είχε ή όχι τα έγγραφα αποφάνθηκαν άλλοι...Το αν κέρδισε από την όλη ιστορία με τη στάση του ο Τζόκοβιτς , όπως και το ηθικό του θέματος να κυκλοφορεί σε δημόσια εβέντ νοσούντας είναι αμβίβολα...Συν ότι δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε σκηνές ριγκ στις κερκίδες του αυστραλιανού όπεν. Θεωρώ ότι με την παραμικρή εμπρηστική (κοροιδευτική) αντίδραση του Νόλε... θα τον "σκίσουν"
Ηταν αυτό άραγε το ρέκβιεμ της δημοτικότητας του Τζόκοβιτς όσον αφορά το αυστραλιανό κοινό;

Στο Βελιγράδι δε το συζητώ πρωθυπουργό θα τον κάνουν!
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.370
Likes
6.858
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Όλες οι πλευρές εκτέθηκαν άσχημα.
Αυστραλιανή κυβέρνηση, Tennis Australia, Κυβέρνηση Βικτωρίας,Νόβακ Τζόκοβιτς.
Άλλη περισσότερο και άλλη λιγότερο.
Το έργο βέβαια δεν τελείωσε ακόμη.

Το Αυστραλιανό Δημόσιο δεν θα καθήσει με σταυρωμένα τα χέρια μετά από αυτή την απόφαση, έχοντας την πρόθεση να κάνει έφεση ώστε να του ακυρωθεί η βίζα.
"the immigration minister, Alex Hawke, can now personally intervene and decide to cancel his visa anyway on entirely new grounds. Which the government flagged in court may be something that happens.
If that happens, it could end up back in court because Djokovic would face being banned from Australia for three years if the minister decides to cancel the visa."

Αύριο όμως ο Τζόκοβιτς πρέπει να δηλωθεί και στο τουρνουά το οποίο κατ εμέ ευθύνεται στο μεγαλύτερο βαθμό για αυτό το πολύ άσχημο σκηνικό που βιώνει η τενιστικη και όχι μόνο κοινότητά.
Δεν νομίζω ότι ήταν τόσο δύσκολο να ενημερώσει τους παίκτες από την πρώτη στιγμή ότι στο τουρνουά παίρνει κανείς μέρος μόνο αν έχει εμβολιαστεί και ΧΩΡΙΣ πιστοποιητικό νόσησης.

Οι Αυστραλιανοί όμως βγάζουν το άχτι τους κατά του αθλητή, κακώς και όχι κατά των τοπικών τους πολιτικών και αθλητικών αρχών
 
Last edited:

thanosth

Member
Μηνύματα
3.370
Likes
6.858
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Δύο ακόμη απορίες:

---Αληθεύει ότι ο Τζόκοβιτς απέλυσε 2 δικηγόρους του; Γιατί άραγε;
---Αφού στις 16/12 βρέθηκε θετικός πως δικαιολογούνται οι δημόσιες εμφανίσεις του στο Βελιγράδι, λίγες ώρες πριν και μετά από αυτή την ημερομηνία;
 

Sevro

Member
Μηνύματα
130
Likes
824
Η δικαίωση του Τζόκοβιτς εκθέτει την Αυστραλία για το PR move που πήγε να κάνει.

Και ακόμα χειρότερα, τώρα οι Αυστραλοί διαρρέουν ότι ο υπουργός μπορεί να αγνοήσει την απόφαση του δικαστηρίου και να τον απελάσει ο ίδιος. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, να λέει ξεδιάντροπα δημοκρατική κυβέρνηση ότι άμα γουστάρει αγνοεί τις αποφάσεις της δικαστικής εξουσίας.


Όπως είχα πει νωρίτερα, οι Αυστραλοί έχουν ένα φετίχ Αμερικανικού τύπου με απελάσεις, βίζες, detention centers, we secure our borders κλπ...
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.879
Likes
26.748
ο Τζόκοβιτς απέλυσε 2 δικηγόρους
Σύμφωνα με αυτό το σάιτ, ναι.
Τζόκοβιτς: Απέλυσε δυο δικηγόρους του πριν το δικαστήριο | Tennis24
Αφού στις 16/12 βρέθηκε θετικός πως δικαιολογούνται οι δημόσιες εμφανίσεις του στο Βελιγράδι, λίγες ώρες πριν και μετά από αυτή την ημερομηνία;
Το δικαστήριο κοίταξε την ύπαρξη αποδεικτκών εγγράφων προφανώς και όχι την γνησιότητα τους.
Σίγουρα οι Αυστραλοί θα την ψάξουν όσο μπορούν.
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.094
Likes
45.320
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Peru, Japan, Iceland
Έχω παρακολουθήσει τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν κυρίως από το νήμα και τα όποια άρθρα ποστάρετε. Είναι πασιφανές ότι όλοι θέλουν να κάνουν το κομμάτι τους, από τη μία οι αρχές της χώρας με το ήξεις-αφίξεις τους κι από την άλλη ο αθλητής που πολύ χοντροκομμένα λέει «διάσημος είμαι, λεφτά έχω, κάνω ότι γουστάρω», σε μια συμπεριφορά που έχουμε δει ουκ ολίγες φορές στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Η μεγάλη εικόνα την οποία κρατάω και δεν έχει να κάνει μόνο με ένα τουρνουά είναι ο παραλογισμός που επικρατεί 2 χρόνια τώρα και η απουσία συνεννόησης όσον αφορά μια κοινή πολιτική αντιμετώπισης/εμβολιασμού/καραντίνας κτλ. Εδώ μια ΕΕ δε μπορεί να συνεννοηθεί θα μου πείτε, τι περιμένεις...

Καλά το γεγονός ότι και στη δική μας χώρα έγινε ήρωας των εμβολιαστών δε μπορώ να μη το σχολιάσω. Ο Νόλε ο ορθόδοξος (μη ξεχνιόμαστε) που πολεμάει το κατεστημένο των ψέυτικων εμβολίων του σατανά. Και η ζωή συνεχίζεται.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.332
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom