panpan
Member
Άστα αυτά. Η παντάφλα πάει σύννεφο.*για αστεία τα γράφω αυτά

Άστα αυτά. Η παντάφλα πάει σύννεφο.*για αστεία τα γράφω αυτά
Γι αυτό μ αρέσει η ιστορία του. Δεν το εξωραίζει. 'Οταν θα παίρνεις στο ταξίδι τα παιδάκια, ετοιμάζεσαι για σοβαρές υποχωρήσεις.Λουτρο αληθειας για ταξιδι με μικρα παιδακια.
Θα επρεπε να διδασκεται στα ζευγαρια π ρ ι ν τεκνοποιησουν.
Μη λες παραπάνω γιατί ακόμα και οι κροκόδειλοι ξέρουν τι σημαίνει παντόφλα.Άστα αυτά. Η παντάφλα πάει σύννεφο.![]()
Λουτρο αληθειας για ταξιδι με μικρα παιδακια.
Θα επρεπε να διδασκεται στα ζευγαρια π ρ ι ν τεκνοποιησουν.
Κάθε οικογένεια έχει τις δικές της ισορροπίες αλλά νομίζω είναι δύσκολο να περιμένει κάποιος ότι θα προχωρήσει την ζωή του χωρίς σημαντικές προσαρμογές από την στιγμή που θα επιλέξει να την μοιραστεί με κάποιον άλλο, φυσικά πολύ περισσότερο όταν υπάρχουν παιδιά. Αυτό θα πρέπει να διδάσκεται, όχι οι λεπτομέρειες του τι καταστάσεις έτυχαν σε εμάς (που δεν ξέρω καν αν είναι ενδεικτικές) ή πως μέσα στα δικά μας πλαίσια χαρακτήρων και αντοχών τις αντιμετωπίσαμε (που αρκετές φορές δεν είναι με τον ενδεδειγμένο τρόπο).Γι αυτό μ αρέσει η ιστορία του. Δεν το εξωραίζει. 'Οταν θα παίρνεις στο ταξίδι τα παιδάκια, ετοιμάζεσαι για σοβαρές υποχωρήσεις.
ΣωστότατοςΚάθε οικογένεια έχει τις δικές της ισορροπίες αλλά νομίζω είναι δύσκολο να περιμένει κάποιος ότι θα προχωρήσει την ζωή του χωρίς σημαντικές προσαρμογές από την στιγμή που θα επιλέξει να την μοιραστεί με κάποιον άλλο, φυσικά πολύ περισσότερο όταν υπάρχουν παιδιά.