Ταϊλάνδη Ταιλανδη με παιδι....

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή ενότητα, αυτήν της Ασίας.
 

meli

Member
Μηνύματα
1.261
Likes
365
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Μολις με προλαβες αρχηγε....;)
Για να σου απαντησω κι εγω νομιζω οτι τα νησια που σου προτεινε ειναι τελεια,αλλα αφου θα πας με το παιδι(σαυτη την ηλικια) εγω θα προτιμουσα το κο σαμουι..
Στο λεω γιατι το κο ταο και κο πανγκαν εκτος απο παραλια δεν εχει τιποτα άλλο...το παιδι ειναι μικρο δεν μπορει ολη μερα θαλασσα...δεν θαχετε τιποτα άλλο να κανετε..ενω στο κο σαμουι θα κανετε και μια βολτα με το καροτσακι,θα κανετε χαζι στην κινηση,για κοιταξτε το ...αν ηταν για μονοι σας η το παιδι πιο μεγαλο,σιγουρα θα προτεινα τα παραπανω!!! :clap:
Για τον καιρο δεν ξερω,ψαξτε το....:roll:
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Οποιαδήποτε παρατήρηση υπάρχει σχετικά μπορείς να την αναφέρεις με pm ή με την αναφορά, τόχουμε πει δεκάδες φορές. Αν δεν είχα μπει να μεταφέρω το θέμα, δεν θα είχα δει αυτό που έγραψες. ΈΧουμε ξαναπεί, χρησιμοποιείτε το κουμπάκι της αναφοράς για να αναφέρετε τέτοια θέματα, μας βοηθάτε πολύ περισσότερο από το να το γράψετε σε ένα τόπικ που μπορεί να μη το διαβάσουμε :)
 

joela

Member
Μηνύματα
351
Likes
149
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
Καλά βρε παιδιά μη βαράτε.Απλά επειδή εκ παραδρομής το έγραψα ανορθόγρα,δε μου έβγαλε σχετικά άρθρα φυσικά.Ε κι εγώ εκείνη την ώρα δε το σκέφτηκα να ψάξω καλύτερα.Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο....
 

meli

Member
Μηνύματα
1.261
Likes
365
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Επειδη εκεινο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι αναρωτιεσαι σχετικα με το παιδι σου προσθεσα στον τιτλο "ταιλανδη με παιδι..." ωστε να ειναι πιο συγκεκριμενη η ερωτηση σου και να σου απαντησουν αυτοι που ξερουν σχετικα.:)
Ελπιζω να βοηθησα....;)
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ειδες οτι και γω στο θεμα του γκρουπ "ταξιδι μαζι με τα παιδια μας "ειπα πως πιστευω οτι ενα πολυ βολικο μωρο (μαμ-κακα-νανι) μπορει να ανταπεξελθει.Βεβαια εγω προσωπικα θα ειχα τις επιφυλαξεις μου για χρονιαρικο παιδι να κανει τετοιο ταξιδι αλλα οκ ...αυτο ειναι η δικη μου αποψη.Συμφωνω με το Κο σαμουι ως ιδανικοτερη λυση .Το καλο ειναι οτι τα περισσοτερα ξενοδοχεια σε αυτα τα νησια εχουν πολλες παροχες και μπορειτε εσεις και το μωρακι να περνατε τη μερα σας χωρις να βαριεστε η να τη βγαζετε ολη μερα στη θαλασσα.
 

coconut

Member
Μηνύματα
167
Likes
25
Επόμενο Ταξίδι
;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβετ
Και βεβαια να πας με το παιδι σου Ταυλανδη.Ειναι απο τους πιο ευκολους εξωτικους προορισμους.Το παιδι θα περασει τελεια, μην ανησυχεις καθολου.Εμεις ειχαμε μεινει με τα δικα μας μια βδομαδα στο Samed και τρεις στο Pha Ngan.Ξαμολιουνταν στις παραλιες ολη μερα.Δεν νιωθαμε καμια ανασφαλεια σ αυτα τα μερη.
 

Bosporos

Member
Μηνύματα
131
Likes
191
Επόμενο Ταξίδι
Ταυλανδη Καμποτζη
Ταξίδι-Όνειρο
Μπουένος Άιρες
Εμείς είχαμε πάει Ταϋλάνδη πριν 2 χρόνια, Μπαγκόκ και Κο Σαμούι. Στο Κο Σαμούι είδαμε αρκετά ζευγάρια με μωράκια και φαινόντουσαν ΟΚ. Εγώ θα πρότεινα το Κο Σαμούι γιατί έχει πιο πολλές παροχές και πιο πολλά πράγματα να κάνεις. Και γιατρό να χρειαστείς θα τον βρεις. Ενώ στα άλλα νησάκια που λες το πιθανότερο είναι να μην μπορείς να βρεις. Αχρείαστος να είναι ο γιατρός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως τα μωράκια που βλέπαμε ήταν όλα κατακόκκινα σαν αστακοί. Το μωρό παίζει να ταλαιπωρηθεί και με το θαλάσσιο ταξίδι. Γιατί θα πάτε Μπαγκόκ με αεροπλάνο 11 ώρες, μετά θα πάτε Κο Σαμούι άλλη μια ώρα και μετά θα πάρετε καράβι. Εμείς όταν πήγαμε Κο Τάο από Κο Σαμούι Φεβρουάριο που υποτίθεται είναι καλός καιρός είχε τρομερή θαλασσοταραχή και κάτι τεράστια κύματα και νομίσαμε ότι θα πνιγούμε. Αφούς μας έβαλαν σωσύβια και τα κύματα σκάγανε στο πάνω κατάστρωμα του πλοίου.
Για όλους αυτούς τους λόγους νομίζω ότι Κο Σαμούι είναι καλύτερο. Μπορείς κι εκεί να βρεις ερημικές παραλίες, αλλά αν χρειαστείς και κάτι ( ένα γιατρό, ένα φάρμακο) μπορείς να το βρεις.
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Μας είπε ο κουνιαδος μου γύρω στα 500 το άτομο για εισητήρια(θα τα κλείσει απο τώρα μέσω φίλου) 10 μέρες είναι λίγες.Ο αυγουστός δεν είναι καλός? δυστύχώς έχουμε περιορισμούς λόγω δουλειάς.
Μια χαρά έτσι? Για πουκέτ δε το συζητάω δεν μας ενδιαφέρουν τα τόσο τουριστικά.
εξάλλου να ξέρεις ότι στο Πούκετ εκείνη την εποχή έχει τρελό κύμα οπότε ξέχνα το κολύμπι και ειδικά με το μωρό!
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Φροντισε να διαλεξεις ξενοδοχειο με δικη του παραλιουλα μπροστα (νομιζω οτι τα περισσοτερα εχουν.)Θα σας βολεψει παρα πολυ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.186
Μηνύματα
883.277
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom