fantasia13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινικη Αμερικη
Μα τι απιθανη ιστορια!!!!
Μπραβο σας παιδια!!!!!!!! Περιμενω συνεχειααααα
Μπραβο σας παιδια!!!!!!!! Περιμενω συνεχειααααα
Ο σύντροφος στέλνει αλληλέγγους χαιρετισμούς και ευχές για γρήγορη ανάρρωση! Σου έυχομαι ολόψυχα μια μέρα να τα καταφέρεις - είναι απίστευτο το συναίσθημα, γλυκόπικρο μεν αλλά πραγματικά σου αλλάζει την ζωή! Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και για την όμορφη βραδιά που σας γνωρίσαμε!!!Μπραβο σου κοπελα μου ...ποσο ομορφα μας τα γραφεις .
Χαρηκα και γω που σας γνωρισα προσωπικα και να δηλωσω συμπαρασταση στον κοψομεσιασμενο συντροφο,διοτι και γω απο χτες ..υποφερω απο μεση !!
Ποσο υπεροχο και σημαντικο που χτισατε το σχολειο παιδια ...εγω παλι θα ηθελα να δουλεψω σε ενα τετοιο σχολειο !!!

Επάνω στον ύφαλο 

Αναζητώντας τα δελφίνια

Στο δρόμο για το Nungwi
Την επομένη ανεβήκαμε στην αίθουσα πρωινού του ξενοδοχείου να φάμε το πρωινό μας. Στην Ζανζιβάρη λοιπόν αντί για πορτοκαλάδα σου προσφέρουν τον Bungo juice ο οποίος είναι αμαρτωλά πεντανόστιμος. Εάν υποθέσουμε ότι ο Λούκι Λούκ είναι πιο γρήγορος από την σκιά του, ο Bungo juice είναι πιο γρήγορος και από τον Λούκι Λούκ σε ότι αφορά τις λειτουργίες που συνήθως παίρνουν μπρος με έναν καφέ και ένα τσιγάρο. Κατεβάζω λοιπόν μισό ποτήρι Bungo αχόρταγα γιατί διψούσα, μα πριν κατορθώσω να το ακουμπήσω κάτω ακούστηκε ένας βρυχηθμός από τα βάθη του στομάχου μου, όμοιος με λειτουργία καφετιέρας όταν ολοκληρώσει το έργο της. Με έλουσε κρύος ιδρώτας και πετάγομαι από την θέση μου και αρχίζω να τρέχω, κουτρουβαλάω τις σκάλες, φτάνω στην πόρτα, ψάχνω στην τσάντα μου για το κλειδί, το κλειδί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΤΣΑΝΤΑ, ξανανεβαίνω τα σκαλιά τρία τρία, φτάνω στο τραπέζι αρπάζω τα κλειδιά και κατηφορίζω με μεγάλα σάλτα, και το κάθαρμα ο σύντροφος πίσω μου να φωνάζει: Run Forest RUN!
Μεσημεράκι λοιπόν, ο σύντροφος είχε αποφασίσει να το ρίξει στην μεσημεριανή σιέστα. Στο μεταξύ είχαμε μετακομίσει από το δωμάτιο "ο εφιάλτης της παλέτας" και διαμέναμε πλέον σε ένα οικονομικό μεν, αξιοπρεπές δε κατάλυμα. Αποφάσισα λοιπόν να κατέβω στην παραλία για να κάνω μια βουτιά. Δεν πρόλαβα να πατήσω το πατουσάκι μου στην άμμο, με περικυκλώσανε οι Καζανόβες με τα ράστα. "Σίστερ" ο ένας "Σίστερ" ο άλλος, "τι κάνεις μόνη σου", "θέλεις παρέα", "θέλεις μια ξύλινη επιγραφή", "θέλεις να σε πάω εκδρομή", "θέλεις σνόρκλινγκ", "θέλεις χόρτο", "I love your hair" (άσχετο - κομμωτής θα ήταν αυτός ή εντόπισε την αδελφική τζίβα), "θέλεις κόσμημα αυθεντικό Μασάι", "θέλεις παρεό", "θέλεις i phone κινητό (!)", "θες μια μπλούζα" από παντού μου σκάγανε τα ερωτήματα. Με γρήγορο βηματισμό έστριψα στο πρώτο σοκάκι που οδηγούσε σε ένα resort αφήνοντας έτσι πίσω μου τα τριάντα παλικάρια από την Τανζανιά (τριάντα ήταν, δεν κάνω πλάκα).
Ηλιοβασίλεμα στο Nungwi
Ηλιοβασίλεμα στο Nungwi