romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
καλά βουτηγμένο είναι ούτως ή άλλως..
αλλά μας νοιάζει και μας παρανοιάζει γιατί ποιος ο λόγος να πάμε στις γιορτές αν δεν είναι στολισμένο? να το ξέρουμε να πάμε Ρώμη.

καλά βουτηγμένο είναι ούτως ή άλλως..
αλλά μας νοιάζει και μας παρανοιάζει γιατί ποιος ο λόγος να πάμε στις γιορτές αν δεν είναι στολισμένο? να το ξέρουμε να πάμε Ρώμη.
Ναι τι ωραια που τα λεει το χρυσο μου!!τι ωραία που τα λές Samion!
Ναι τι ωραια που τα λεει το χρυσο μου!!
Αν και αγαπημενη πολη η Ρωμη δεν πιανει μια μπροστα στο Λονδινο οπου φετος το θεμα στον στολισμο ειναι οι ταρανδοι!!!!!
Στην Ρωμη θα υπαρχουν στολισμενες γιγαντοαφισες του Καβαλιερε ντυμενο Αγιο Βασιλη!!
Ελεος , ελεος
πες τα πες τα κι εσυ romantic woman.συμφωνώ απόλυτα. ασε την ευαγγελια να λέει. δουλειές, δισκογραφική ενημέρωση και Nike στο Λονδίνο. όλα τα υπόλοιπα στη Ρώμη.ό,τι και να λέτε μερικοί μερικοί προτιμούμε την κουκλίτσα Ρώμη από το ψυχρόκ..ο Λονδίνο,αλλά μην ανοίξουμε πόλεμο εδώ τώρα
γιατί θα μας κόψουν..
Πάντως καλό ΚΑΙ το Λονδίνο δεν αντιλέγω...
γειά! ειμαι νέα στην παρέα και θα ήθελα πληροφορίες για βιέννη.....και για το περιφημο sky bar ...αν έχει κάποιος ιδέα, θα παμε με το αγόρι μου πρωτοχρονιά και θέλω βοήθειααααα.....
βρε λίτσα.com αν το λονδίνο ηταν βουτηγμενο στα σκ... όπως λες τοτε επρεπε να το έλεγαν παρίσι![]()
Βρε ούστ...!
Φαίνεται το μπερδεύεις με το Amsterdam... Το Παρίσι είναι πεντακάθαρο από σκ..άκια!γιατι ουστ Κωστακη ????????? εχω αδικο για τα σκ..κια στο παρίσι
είναι γνωστη των απανταχου παριζιανων φιλόζωων να μην κρατουν σακουλίτσα για το ζωάκι τους![]()