Ταξίδια και οικονομική κρίση...

ikarialover

Member
Μηνύματα
678
Likes
851
Πωπω βρε anny υπάρχει ήδη το θέμα;; Και να φανταστείς ότι το έψαξα πριν, γιατί δεν θέλω να ανοίγω καινούρια θέματα χωρίς λόγο!
Αν και σίγουρα η κατάσταση έχει αλλάξει άρδην από τις αρχές του 2010.. Εμένα όλοι οι γνωστοί μου πλεόν ψάχνουν για δουλειά.. :(

KLEOPATRA κι εγώ ψάχνω για κάτι θειάδες στην Αμέρικα, αλλά και τα αεροπορικά κοστίζουν :shock::shock::shock:
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Εμένα πάντως σε αυτή τη φάση, τα ταξίδια δεν μου τα περιόρισε η κρίση, αλλά η αλλαγή σκεπής.

Άτιμα εξοχικά.... Θα είχα γυρίσει τη γη και τώρα θα έφτιαχνα βαλίτσες για το φεγγάρι. :(
 

Elenik

Member
Μηνύματα
295
Likes
97
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΚΟΥΚ - ΑΛΑΣΚΑ
Και εγώ προς το παρόν τα περιόρισα σε ένα το χρόνο στο εξωτερικό από τρία λόγω νεοαφιχθέντος τέκνου....
 

zmaria

Member
Μηνύματα
1.335
Likes
1.201
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Πωπω βρε anny υπάρχει ήδη το θέμα;;
Η Anny είναι μεγάλο λαγωνικό το χω ξαναπει!:p

Εγώ πάλι όσο αφορά τα ταξίδια και την κρίση, η οποία προσωπικά δεν με έχει επηρρεάσει εργασιακά, αλλά επειδή κανείς δεν ξέρει τι μας ξημερώνει πλέον, φέτος λέω να κάνω το πιο ακριβό ταξίδι που έχω κάνει στο εξωτερικό. Και είναι και απωθημένο. Κούβα, τι άλλο! Τώρα θα κάνω κάποια ταξίδια, που δεν έχω απολυθεί, δεν έχει μειωθεί ο μισθός μου και φυσικά δεν έχω υποχρεώσεις. Πότε άλλοτε?
 

_antonis_

Member
Μηνύματα
3.357
Likes
1.237
Εγώ κάνω απο ένα τον χρόνο τα 2 τελευταία χρόνια, αλλά ξοδεύω τόσα, που είναι οικονομικά σα να κάνω 3-4 και βάλε!!! :shock:
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
εγώ πάλι από κει που έκανα τροπικά και εξωτικά τώρα με βλέπω προς στιγμήν μόνο Ευρώπη. Ευτυχώς ρε παιδιά που ακούω εσάς και παρηγορούμε (όχι βέβαια ότι μου αρέσει) ... Λέω και γω μόνο εγώ έκανα περικοπές;;;;; Ατιμη κοινωνία..........:(
 
Μηνύματα
1.620
Likes
782
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Εδώ και αρκετά χρόνια είναι η πρώτη φορά που πέρασαν 8 μήνες χωρίς ένα ταξίδι στο εξωτερικό! Αντιθέτως, έχω αισίως ακυρώσει 3 ταξίδια. Το φέρω πολύ βαρέως και οφείλεται στην οικονομική κρίση και την ανεργία - όχι τόσο σε λεφτά που δεν υπάρχουν, όσο στο φόβο ότι έρχονται πολύ δύσκολες εποχές.
 

taver

Member
Μηνύματα
12.490
Likes
29.011
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εγώ έχω δώσει μια υπόσχεση στον εαυτό μου από το 2012 να μειώσω τα ταξίδια - αλλά δεν είναι λόγω κρίσης (κι ελπίζω να μη γίνει κι αυτή ένας λόγος μέχρι τότε). Είναι που έχω μπουχτίσει ελαφρώς και δεν τα ευχαριστιέμαι όσο παλιότερα...
 

ioanna balla

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
565
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
το θέμα ειναι αγαπητή μου βαλιτσούλα....αν πρέπει να ξοδέψουμε σε ταξίδια η σε ότι ευχαριστεί τον καθένα μας περισσότερο αυτά που αποταμιευσαμε με κόπο τα προηγούμενα χρόνια η να τα κρατήσουμε με οποιοδήποτε κόστος για πιο δύσκολες μέρες...δεν εχω καταλήξει ακόμα...δεν ξέρω...άλλα το σίγουρο είναι οτι δεν αποταμιευω...οταν νοιώθω οτι τα καταφέρνω..την κοπανάω για οπουδήποτε..
να σημειώσω ομως οτι δεν εχω οικονομικές υποχρεώσεις.....και σιγουρα τα μηνιαια εσοδα μειώθηκαν ....
 

Joanna

Member
Μηνύματα
195
Likes
57
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Φέτος, έκανα 2 ταξίδια στο εξωτερικό και έχω κλείσει και για το τρίτο..Πήγα Κων.πολη, Νέα Υόρκη-Ουάσινγκτον και τον Δεκέμβριο, θεού θέλοντος,έχω κανονίσει και στο Βερολίνο..Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω και του χρόνου να πραγματοποιήσω τρία ταξίδια αλλά θα προσπαθήσω.Είτε κυνηγώντας προσφορές, είτε κάνοντας καλύτερη διαχείρηση των οικονομικών, είτε κόβοντας κάποια περιττά έξοδα..Θέλω να ελπίζω ότι θα τα καταφέρω, πηγαίνοντας τουλάχιστον σε δύο προορισμούς κάθε χρόνο..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.880
Μέλη
38.905
Νεότερο μέλος
ntsironis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom