Viaggi
Member
Ιταλία - Ταξίδι Ιταλία και περιορισμοί covidΚαλημέρα σε όλους,πέμπτη πάμε Ιταλία.. γνωρίζετε τι έγγραφα χρειάζονται για να μπούμε στη χώρα..ξέρω για πιστοποιητικό εμβολιασμόυ ,plf φόρμα? Rapid???? Ευχαριστώ!
Ιταλία - Ταξίδι Ιταλία και περιορισμοί covidΚαλημέρα σε όλους,πέμπτη πάμε Ιταλία.. γνωρίζετε τι έγγραφα χρειάζονται για να μπούμε στη χώρα..ξέρω για πιστοποιητικό εμβολιασμόυ ,plf φόρμα? Rapid???? Ευχαριστώ!
Δυο ποστ πιο πάνω τα γράφει.Green pass+dplf.Καλημέρα σε όλους,πέμπτη πάμε Ιταλία.. γνωρίζετε τι έγγραφα χρειάζονται για να μπούμε στη χώρα..ξέρω για πιστοποιητικό εμβολιασμόυ ,plf φόρμα? Rapid???? Ευχαριστώ!
Πρόσεξε σε ποιό site κοιτάς.Δεν υπάρχει χρέωση στα επίσημα sites.Το plf είναι με χρέωση??? Προσπάθησα να το βγάλω κ λέει θέλει 30 ευρώ
Έγινε ευχαριστώΠρόσεξε σε ποιό site κοιτάς.Δεν υπάρχει χρέωση στα επίσημα sites.
Ταξιδεύω την Πέμπτη,μπορώ να έχω κ το plf για Ιταλία κ το plf για Ελλάδα έτοιμο από πρίν κ να μην το κάνω όταν είμαι Ιταλία?Όχι! Αυτά μόνο για Ιταλία.
Για είσοδο στην Ελλάδα μετά θα πρέπει να συμπληρώσεις το δικό μας plf.
To plf είναι απλά στοιχεία εντοπισμού ταξιδιωτών . Θεωρώ ότι μπορείς να το κανείς εννοείται κι από πριν .Ταξιδεύω την Πέμπτη,μπορώ να έχω κ το plf για Ιταλία κ το plf για Ελλάδα έτοιμο από πρίν κ να μην το κάνω όταν είμαι Ιταλία?
To plf είναι απλά στοιχεία εντοπισμού ταξιδιωτών . Θεωρώ ότι μπορείς να το κανείς εννοείται κι από πριν .
Καλό ταξίδι !!
Όπως στα είπαν! Εννοείται. Εγώ τα είχα συμπληρώσει 3 βδομάδες πριν, μόλις έκλεισα τα εισιτήρια.Ταξιδεύω την Πέμπτη,μπορώ να έχω κ το plf για Ιταλία κ το plf για Ελλάδα έτοιμο από πρίν κ να μην το κάνω όταν είμαι Ιταλία?