Ολλανδία Ταξίδι Ολλανδία με τρένο

CakeNet

Member
Μηνύματα
2.065
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
-
Συννενοήσου για κάποιες εναλλακτικές ημερομηνίες γιατί οι προσφορές παίζουν όπως ίσως θα είδες. Κι από μέρα σε μέρα δηλαδή...παρατήρησα ότι μία τιμή, σήμερα την έχει, αύριο όχι και μπορεί να την έχει μεθαύριο και πάλι διαθέσιμη...για τις ίδιες ημερομηνίες πάντα!
 

alexstef2

Member
Μηνύματα
307
Likes
166
Καλησπέρα παιδιά, γράφτηκα πρόσφατα κ το βρίσκω εξαιρετικό το φόρουμ.
Δοκίμασε αν θέλεις, με easyjet απο Θεσσαλονίκη-Dortmund και μετά με τρένο από dortmund για amsterdam. Ισως να σου βγαίνει πιο οικονομικο.
Για ξενοδοχείο το bicyclehotel είναι αρκετά καλό από φιλοξενια, πρωινό, ενοίκιαση ποδηλάτων. Τα δωμάτια μέτρια (θα τα δεις στο site). Είναι σε καλή τοποθεσία.
Καλο ταξίδι!
 

ziodarko

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΜΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΕΔΩ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΜΕ ΤΡΕΝΟ, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ.
 

eva kas

Member
Μηνύματα
961
Likes
225
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτικη + Αρκτικη
Καλως ορισες κωστα!
σε παρακαλω διορθωσε το μηνυμα σου γιατι δεν επιτρεπονται τα κεφαλαια και τα Greeklish.
οσο για το ερωτημα σου θα σε μεταφερω στην σωστη ενοτητα,στην αναζητηση πληροφοριων.
εγω εχω παει γερμανια-ολλανδια με τρενο και μπορω να σε κατατοπησω αλλα απο ελλαδα δεν ξερω.
 

taver

Member
Μηνύματα
12.468
Likes
28.827
Ονειρεμένο Ταξίδι
Iles Kerguelen
ευχαριστω πολυ ευα.απο ελλαδα εμαθα οτι παει αθηνα-θεσσαλονικη-βελιγραδι-μοναχο-αμστερνταμ...απλα δεν μπορω να μαθω απο βελιγραδι ποσο κοστιζει..απο αθηνα μεχρι βελιγραδι, ειναι 62 ευρω,..
Σύμφωνα με το site των Σερβικών σιδηροδρόμων το Βελιγράδι-Μόναχο είναι 117-118 ευρώ (μικροδιαφορές ανάλογα με την ακριβή διαδρομή) one way. Από κει και πέρα, ακολουθείς δυτικοευρωπαϊκά τιμολόγια (τιμές που αλλάζουν ανάλογα πόσο σύντομα το κλείνεις, προσφορές κλπ). Ψάξε στο bahn.de - Ihr Mobilit?tsportal f?r Reisen, Bahn, Urlaub, Hotels, St?dtereisen und Mietwagen .
 

ziodarko

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
σευχαριστω πολυ ευα για τισ πληροφοριες. και οι φωτογραφιες σου ειναι απιστευτες. ελπιζω καποια μερα να τα πουμε απο κοντα και να νανταλαξουμε αποψεις, διοτι και γω εχω παει σε πολλα μερη και ειδικα στην νεα υορκη.
 

Vivianaki

Member
Μηνύματα
292
Likes
45
Ονειρεμένο Ταξίδι
Πραγματοποιήθηκε :D
Γεια σας παιδια! Χρειαζομαι την βοηθεια σας. Εχω κλεισει εισητηρια για Ανκόνα τελος του μηνα. Σκοπος μου να φτασω στην Ολλανδια με τρενο. Διαβασα κ την ιστορια του μελους railmania αλλα δυστυχως ακόμη δεν την εχει ολοκληρωσει κ δεν μπορω να παρω ιδεες. Γενικα δεν εχω ξαναταξιδεψει με τρενο απο χωρα σε αλλη χωρα κ ειμαι λιγο ασχετη. Οποτε οτι μου προτεινετε , δεκτο.
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.280
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ονειρεμένο Ταξίδι
ρωσια
Απο ανκονα πας Μιλανο,περνεις βραδυνο τρενο για Παρισι και απο κει εχεις επιλογες για γρηγορο η πιο αργο (και πιο φτηνο)για Αμστρενταμ.Το εχω κανει αρκετες φορες,λογω πετοφοβιας.Ειναι σχετικα ευκολο.Αν χρειαζεσαι λεπομερειες μην διστασεις και σε οτι μπορω θα βοηθησω.
 

Vivianaki

Member
Μηνύματα
292
Likes
45
Ονειρεμένο Ταξίδι
Πραγματοποιήθηκε :D
Coco σε ευχαριστω πολυ! Να σε ρωτησω κατι αλλο, ποσες ωρες κανει μιλανο-παρισι με το γρηγορο? Ποσο περιπου κοστιζει? Απο Παρισι δηλαδη μπορω να παω κατευθειαν Αμστερνταμ χωρις να περασω απο Γερμανια?
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.280
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ονειρεμένο Ταξίδι
ρωσια
Miλανο Παρισι εχει πρωινα και βραδυνα τρενα.Εσυ με την αλλαγη τρενου στη Μπολονια φτανεις Μιλανο απογευματακι.Το βραδυνο συμφερει γιατι γλυτωνεις χρονο και ξενοδοχειο.Φευγει απο Μιλανο 11,30 το βραδυ και ειναι στο Παρισι μεχρι τις 9 το πρωι(περιπου 9 ωρες).Αν παρεις το τρενο που σε αφηνει στη Γκαρ ντυ Νορ,απλα συνεχιζεις για Αμστερνταμ.Δεν ειναι φτηνη υποθεση,για 3κλινη στο βραδυνο γυρω στα 13ο και περιπου το ιδιο για Ολλανδια με το γρηγορο.Αν ψαξεις τωρα μπορει να βρεις προσφορες..Και ναι,καμμια σχεση με Γερμανια,διασχιζεις Βελγιο .
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.688
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom