makisg
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησιά Φίτζι
Τέλεια ιδέα η επιλογή της Σικελίας.
Γι αυτούς που το κάνουν (υποθέτω πως) αξίζει. Γι αυτούς που δεν το κάνουν (υποθέτω πως) δεν αξίζει. Ο καθένας κρίνει με τις ορέξεις και τις αντοχές του. Εγώ θα έκλεινα ξενοδοχείο/hostel/κάτι.Καλησπέρα σε όλους. Βλέπω έχετε πάει σε διάφορους προορισμούς για ξενύχτι και επιστροφή το πρωί. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι, αξίζει; Μου φαίνεται κάπως κουραστικό να πας για μία μόνο μέρα
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω πάει 3 φορές στην Ρώμη για ξενύχτι και επιστροφή το πρωί αλλά ήμουν με άλλα άτομα και εκεί δεν φοβόμουν και τόσο. Οπότε ρώτησα για να μάθω μήπως υπάρχει κάποιο επικίνδυνο σημείο που δεν το είχα υπόψη και θα έπρεπε να αποφύγω
Από το ξενύχτι θα ξεκουραστώ στο σπίτι όταν γυρίσω αν τελικά το τολμήσωΔεν βολεύει με τις πτήσεις της Ryanair για να φύγω το απόγευμα η το βράδυ οπότε μόνο την άλλη ημέρα το πρωί
Από Θεσσαλονίκη δεν μπορείς να πας μονοήμερη Μπολόνια,πρέπει να μείνεις 1 βράδυ τουλάχιστον.Μόνο από Αθήνα.Έχεις πάει μήπως Μπολόνια; Σχετικά μικρή πόλη, με μονοημερη θα πάρεις μια καλή γεύση. Επίσης είναι φθηνότερη από Ρώμη και κατά τη γνώμη μου έχει και καλύτερη νυχτερινή ζωή, τα μαγαζιά είναι μαζεμένα σε μια περιοχή. Φυσικά είναι μια πολύ ωραία πόλη έτσι κι αλλιώς.
Το πιο ωραίο ταξίδι μόνη μου ήταν η Μάλτα....ήταν η πρώτη φορά μόνη....πέρασα τέλεια....Έκανα το πρώτο μου ταξίδι πέρυσι μόνη. Ο λόγος ο γνωστός συζητούσαμε συζητούσαμε δεν κλείναμε και είπα να πάω Ρώμη΄, που κανείς δεν ήθελε. Πέρασα τέλεια. Αρχικά φοβόμουν, μόλις πάτησα έτρεμαν τα πόδια μου νόμιζα ότι θα χαθώ, μετά σκέφτηκα ότι σπούδαζα σε μία ξένη πόλη χρόνια ολομόναχη, ταξίδευά μόνη οπότε η μόνη διαφορά ήταν ο λόγος τους ταξιδιού. Αν και βέβαια ούτε ο λόγος ήταν διαφορετικός. Επιλέγω ταξίδι με παρέα σίγουρα. Δεν λέω ότι θα ταξιδεύω συνέχεια μόνη, όμως σίγουρα θα το ξανακάνω όχι αναγκαστικά αλλά πλέον από επιλογή.
Ενώ αρχικά νόμιζα ότι όλοι με κοιτάνε μετά χαλάρωσα και πέρασα τέλεια και τελικά δεν έχει καμία διαφορά του να ταξιδεύεις μόνη. Να πω την αλήθεια δεν τόλμισα να καθίσω μόνη μου σε εστιατόριο!
Ταξίδευα πάντα με οικεία πρόσωπα τόσο που οι όποιες γκρίνιες είναι στα οραία του ταξιδιού. Ναι λείπει λίγο το να μιλήσεις και να μοιραστείς αυτά που βλέπεις αλλά οι εικόνες είναι εντονότερες(και άλλα δεν σου λείπουν καθόλου!). Αλλάζει όμως μέσα σε λίγες μέρες όλα αυτά που πιστεύεις, ο κόσμος γίνεται μικρότερος και πιο απλός, άλλωστε για να αλλάξουμε ιδέες ταξιδεύουμε ή κάτι τέτοιο.
Δεν μετάνιωσα στιγμή που μπήκα μόνη στην καπέλα σιξτίνα. Με παρέα γελάς διασκδάζεις περισσότερο όμως μόνη το ταξίδι αποκτά τον πραγματικό σκοπό του. Για ψώνια σε άλλη χώρα μόνο με παρέα. Επόμενο ταξίδι Νέα Υόρκη με παρέα. Για να πω την αλήθεια ο λόγος που διάβαζα το συγκεκριμένο πόστ είναι ότι τις τελευταίες μέρες όλο και σκέφτομαι να ετοιμάσω απόδραση μέχρι να πάμε Νέα Υόρκη. Ψάχνω ένα προορίσμο ασφαλή για χαλάρωση ολομόναχη αλλά και ασφαλή..οκ δεν είμαι τόσο ριψοκίνδυνη. Δεν θα πήγαινα εκτώς ευρώπης, αλλά το χειμώνα δεν κάνει πουθενά ζέστη.
Μάλτα Νοέμβριο δεν έχει ζέστη? Ίμπιζα?
Ω ναι.....12.30.με 4.30....μας έβγαλαν όλους έξω στο κρύο.χωρις τουαλέτα...χωρίς τίποτα.....έκλεισε κ άνοιξε δύο ώρες πριν την πρώτη πρωινή πτησηΔεν το'ξερα ότι το Τσιαμπίνο κλείνει το βράδυ.Δηλαδή αν έχει πτήσεις γύρω στις 06.00,στις 04.30 είναι κλειστό;Περίεργο μου φαίνεται.