Τότε είμαι πρόθυμος να του λύσω οποιαδήποτε απορία,το ίδιο και για εσένατο θεμα ειναι να μην πειστει καποιος αλλος με τα γραφομενα σου και ξεκινησει και ψαχνεται..
Τότε είμαι πρόθυμος να του λύσω οποιαδήποτε απορία,το ίδιο και για εσένατο θεμα ειναι να μην πειστει καποιος αλλος με τα γραφομενα σου και ξεκινησει και ψαχνεται..
30 ευρώ έκανε το αεροπορικό για Νάπολη μείναμε ένα βράδυ εκει σε airbnb 14 ευρω (ιστορικό κέντρο) και 12,30 το τρενο για Ρώμη με διαμονή 18,50/βράδυ (campo di fiori) συμπεριλαμβανομένου του φόρου, για 4 βράδια και το αεροπορικό επιστροφής Ρώμη-Θεσσαλονίκη 15 ευρω.Για πρωινό είχαμε αγοράσει πράγματα από σουπερ μαρκετ,από τις 5 μέρες του ταξιδιού τις 4 φάγαμε σε εστιατόριο το οποίο μας έβγαινε κατα μέσο όρο 12 ευρω το άτομο και πέρναμε πάντα πιτσα ή μακαρονάδα με αναψυκτικό και την τελευταία μαγειρέψαμε μακαρονάδα στο διαμερισμά μας.Οποιαδήποτε απορία έχει κάποιος σχετικά με το κόστος αυτού του ταξιδιού μπορει να με ρωτήσειΑν βρεις αεροπορικά 50 ευρώ,φτηνό ξενοδοχείο ή διαμέρισμα και τρως fast food,μπορεί να σου βγει και 200.
Για τα καταλύματα ανέφερα αναλυτικά πιο πάνω,το λεωφορείο από αεροδρόμιο Νάπολης μέχρι τον σταθμό των τρένων έκανε 5 ευρώ, το ίδιο και για τσιαμπιμο-τερμινι...Όπως προανέφερα τρώγαμε το πρωί καλό πρωινό το οποίο αγοράσαμε από σούπερ μάρκετ μαζί με άλλα πράγματα σαμπουαν,μακαρονια,κτλπ για τα οποία δώσαμε από 6 ευρώ το άτομο και μας έβγαλαν για όλο το ταξίδι,συγκοινωνία χρησιμοποιήσαμε μόνο 2 φορές μια για να πάμε από το τερμινι στο κέντρο που ήταν το καταλυμα μας και μια από το καταλυμα στο τερμινι την ημέρα της επιστροφής.Σε μουσεία και αξιοθέατα με εισιτήριο δεν μπήκαμε μέσα καθώς Βατικανό είχαμε πάει οι περισσότεροι σε παλιά εκδρομή με το σχολείο και στα υπόλοιπα δεν ενδιαφερόμασταν να μπούμε.Στο κάμπο ντι φιορι υπήρχαν εστιατόρια τουριστικά μεν αλλά είχαν προσφορές του στυλ μακαρόνια ή πιτσα με αναψυκτικό για να κάτσεις 10 ευρώ τα οποία ήταν αρκετά νόστιμα αλλά ανακαλύψαμε και ένα εστιατόριο σε ένα στενό στο πάνθεον στο οποίο έτρωγαν αρκετοί ιταλοί (δεν θυμάμαι το όνομα) και έτρωγες πιτσα με 8-9 ευρώ και ήταν αρκετά γευστικά.Καφε δεν ήπιαμε κάπου γιατί δεν είμαστε λάτρεις αλλά φάμε παγωτό σε ένα απ τα γνωστά κοντά στο πάνθεον (Επίσης δεν θυμάμαι όνομα αλλά έχει χιλιοαναφερθει στο φορουμ) έκανε 3 κάτι το χωνακι με 2-3 γεύσεις ήπιαμε και μια μπύρα ένα βράδυ σε μια ιρλανδεζικη παμπ που είχε αρκετά καλές τιμές..αυτά δεν θυμάμαι κάτι άλλο...αλήθεια λέω τόσα ξόδεψα μην γίνεται καχύποπτη δεν έχω λόγο να γράψω κάτι που δεν είναι αληθές στο φόρουμΑπο και προς αεροδρομια,σταθμους,καταλυμματα,αξιοθεατα μεταξυ τους,καφε,ΤΡωγατε ι φορα την ημερα??ουτε πανινι?τα πραματα που αγορασατε δεν κοστιζουν?δεν μου βγαινει...
Αμα εσυ θες 4αστερα ξενοδοχεία και αεροπορικα 15 Αύγουστο και last minute τοτε λογικό να μη βγάινει. Ειπαμε, θέλει τον τρόπο του..Ισως ειχατε κι ενα,μικρο χριστο μαζι σας που εκανε το κολπο με τα ψαρια..ενταξει πλακα κανω.Μου φαινεται υπερβολικο αλλα για να το λες..