Alexandros0702
Member
Καλημέρα και καλά ταξιδια ! Απλά δες ποιος προορισμός σ αρέσει και μπορεις να ανταπεξελθεις οικονομικά και κλείσε τα εισητηρία χωρίς να το σκεφτείς ! Δεν υπάρχει επικίνδυνο και μη μέρος .Παντού μπορούν να σ συμβούν τα πάντα ,και πάντα θα υπαρχουν κίνδυνοι στην καθημερινότητα σου ίσα ίσα όταν ξέρεις ότι είσαι μόνος σου είσαι πιο προετοιμασμένος ! Ξεπέρασε τις φοβίες βρες το θάρρος και πήγαινε εκεί που σ αρεσει ! Μόλις γυρίσεις θα ξέρεις ότι είναι το πιο ωραιο δώρο που έχεις κάνει στον εαυτό σου ! Τσεκαρε και το couchsurf που ανέφερα πιο πάνω θα σε βοηθήσει πολύ !Τα τελευταία χρόνια που είμαι φοιτητής έχω κολλήσει αυτό που λένε ταξιδιωτικό μικρόβιο.Έτσι βάζω λεφτά στην άκρη και οργανώνω για μενα και την παρέα μου low budget ταξίδια.Έχω να κάνω ταξίδι από τον Φεβρουάριο και ανυπομονονώ από την ημέρα που γύρισα από το τελεύταιο να κάνω το επόμενο...οι μήνες περνούν και εγώ ακόμα τίποτα σε συνδυασμό με το γεγονός οτι δεν θα επισκεφθω και κάποιο καλοκαιρινό προορισμό με την παρέα μου φέτος για το λογο οτι το αφήσαμε στο φλου και δεν κλείσαμε πουιθενά,η ανάγκη να κάνω κάποιο ταξίδι άμεσα μεγαλώνει όλο και περισσότερο.Θα ήθελα να μου προτείνετε πόλεις της Ευρώπης ιδανικές για solo travelling (από άποψη ασφάλειας) καθώς είναι κάπως ανέφτικο να βρω παρέα για τα ταξίδια για τους επόμενους μήνες.Η αλήθεια είναι πως διστάζω κάπως με την ιδέα αλλά θέλω να ταξιδέψω τόσο πολύ και γ αυτό είμαι διατεθιμένος να ξεπεράσω τον φόβο μου.
Και μην ακούς κανεναν ,κάνε μόνο αυτό που λέει η καρδιά σου και το ενστικτο σου !