sinefoula
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ;;;;;;;;;;;;;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
καλο ταξιδι ολα θα πανε καλα θα δεις.........κι εγω ετοιμαζω 3 ταξιδια,στο ενα θα βρω παρεα εκει,στα αλλα δυο σολο χεχε κι απο τωρα ''ποναει'' η κοιλια μου απο το φοβο μου,αλλα μ αρεσει αυτο.καλησπερα.πηρα κουραγιο διαβαζοντας τις αποψεις σας για ενα μοναχικο ταξιδι και θα ηθελα απλα να σας ευχαριστησω.στιις αρχες καλοκαιριου αποφασισα να κανω το ταξιδι που παντα ηθελα μονος μου μιας και ποτε δεν καταφερα να βρω καποιον να ακολουθησει.οσο πλησιαζουν οι μερες αισθανομαι λιγο περιεργα τολμω να πω αλλα ταυτοχρονα γινεται και μια προκληση για μενα μιας και θα ειναι η πρωτη μου φορα.την επομενη κυριακη ταξιδευω για εφτα μερες στη ΝΑΠΟΛΗ .ιταλικα δεν ξερω αλλα τα αγγλικα μου ειναι αρκετα καλα.εχω δημιουργισει ενα πλανο στο μυαλο μου στο ποια μερη (ρωμη ,καπρι,αμαλφι)θα επισκευτω και στο τι θα κανω εκει στις εφτα μερες που θα μεινω .θα ειναι μια αναμετρηση με τον εαυτο μου....Ευχομαι ολα να πανε καλα και να προσθεσω νεες εμπειριες στο θρεντ οταν με το καλο γυρισω![]()
αφιερωμενο το κοματακι και ολα θα πανε πριμα .θελουμε φωτο και νεα αν θες οταν επιστρεψεις.