Βολιβία Περού Ταξίδι σε Περού-Βολιβία

kpafos

Member
Θα συμφωνησω με τον Γιωργο, moon valley δεν χρειαζεται τουρ, πας ευκολα και σε 45-60 λεπτα το χεις δει ολο. Tiwanaku full day tour αξιζει.

επισης ticketsbolivia.com με κλειστα τα ματια, αξιοπιστο και οταν χρειαστηκαμε μια αλλαγη εισιτηριων την εκαναν αμεσα χωρις επιπλεον κοστος

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Uyuni θα εμένα δύο βραδια, αξίζει το τριήμερο, τετραήμερο αν θελετε να πατε μεχρι Tupiza

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Uyuni θα εμένα δύο βραδια, αξίζει το τριήμερο, τετραήμερο αν θελετε να πατε μεχρι Tupiza
Αξιζει σε καθε εκδοχη του ή την περιοδο των βροχων; Το εχεις πετυχει με νερο;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν το έχω πετύχει με βροχή κι ακόμη κι έτσι ήταν απίστευτο.

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Εγώ το πέτυχα με 10 πόντους νερό. Ωραίο ήταν, σα να ήσουν σε μια τεράστια λίμνη και οι αντανακλάσεις πολύ όμορφες. Θα προτιμούσα ομως την άλλη του εκδοχή.

skoumpi

Member
Δυστυχώς μια μέρα θα είναι, δεν φτανει ο χρόνος για 2 βραδια και απ' οτι διάβασα το να μείνω μόνο ενα βραδύ δεν λεει και τίποτα οπότε θα επιστρέψουμε Λα παζ!!!

skoumpi

Member
Θα συμφωνησω με τον Γιωργο, moon valley δεν χρειαζεται τουρ, πας ευκολα και σε 45-60 λεπτα το χεις δει ολο. Tiwanaku full day tour αξιζει.

επισης ticketsbolivia.com με κλειστα τα ματια, αξιοπιστο και οταν χρειαστηκαμε μια αλλαγη εισιτηριων την εκαναν αμεσα χωρις επιπλεον κοστος
Σε ευχαριστώ .... Πολυ χαίρομαι για την αξιοπιστία του site μια χαρά!!!

skoumpi

Member
3. Chacaltaya δεν έχει χιόνι εδώ και χρόνια, υποτίθεται ότι είναι το υψηλότερο χιονοδρομικό στον κόσμο αλλά πφφφ και το τοπίο δε λέει και πολλά. Στην Κοιλάδα της σελήνης πατε και μόνοι σας, δε χρειάζεστε κάποια υπηρεσία, μέσα στην πόλη είναι. Αν σας αρέσει η αρχαιολογία στο Tiahuanaco θα πάθετε πλάκα και ναι, εκεί είναι απαραίτητο το τουρ.
Ωραια οποτε κοιτάζω για tiahuanaco αν βολέψει σε ευχαριστώ

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Εγώ το πέτυχα με 10 πόντους νερό. Ωραίο ήταν, σα να ήσουν σε μια τεράστια λίμνη και οι αντανακλάσεις πολύ όμορφες. Θα προτιμούσα ομως την άλλη του εκδοχή.
Ομολογω δεν το περιμενα αυτο... Ειχα σκασει να φανταστεις που δε θα μπορουσα ποτε να παω την περιοδο των βροχων (λογω αδειας) για να το δω.

Last edited:

skoumpi

Member
Μια γνώμη και για το Colca ??? Να σταματήσουμε καθώς φεύγουμε απο Πούνο για Αρεκίπα να μείνουμε ένα βράδυ στο Chivay( αξιζει?) και να συνεχίσουμε την άλλη μερα για Αρεκιπα? Ή να κάνουμε μια ημερήσια εκδρομή απο Αρεκίπα ??? Βλέπω πως στις ημερήσιες ξεκινάνε κατά τις 3 το βράδυ και γυρίζουν μετά απο 16+ ωρες πίσω στην Αρεκίπα !!!! σκότωμα... τι αξίζει και βολεύει περισσότερο???

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μια γνώμη και για το Colca ??? Να σταματήσουμε καθώς φεύγουμε απο Πούνο για Αρεκίπα να μείνουμε ένα βράδυ στο Chivay( αξιζει?) και να συνεχίσουμε την άλλη μερα για Αρεκιπα? Ή να κάνουμε μια ημερήσια εκδρομή απο Αρεκίπα ??? Βλέπω πως στις ημερήσιες ξεκινάνε κατά τις 3 το βράδυ και γυρίζουν μετά απο 16+ ωρες πίσω στην Αρεκίπα !!!! σκότωμα... τι αξίζει και βολεύει περισσότερο???
Αν σας δίνει ένα βράδυ παραπάνω στην Αρεκιπα το να κάνετε την εκδρομή από εκεί, κάντε το, η πόλη δεν είναι άσχημη κι εχει πραγματα να δεις. Αν όχι, γιατί όχι και το Chivay, όπου δεν έχω μείνει βράδυ ποτέ παντως

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.041
Μέλη
39.755
Νεότερο μέλος
Sophie P

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα