sezar7
Member
ALAMANIS Beogradοκ ευχαριστώ θα ψάξω...αν έχετε να μου προτείνετε κάτι ευχαρίστως!
ALAMANIS Beogradοκ ευχαριστώ θα ψάξω...αν έχετε να μου προτείνετε κάτι ευχαρίστως!
αγαπητέ μου Ορέστη, δεν έκανε λάθος η Λίδα μαςΚαι μια μικρη διορθωση ο πεζοδρομος ειναι skadarlija και οχι skadarska ..
Καλά να περάσετε και εσύ Ιβάνα μου στο όμορφο Βελιγράδι!!!αγαπητέ μου Ορέστη, δεν έκανε λάθος η Λίδα μαςSkadarlija έχει επικρατήσει σαν ονομασία της περιοχής από το 19ο αιώνα σαν σημείο αναφοράς για την καλοπέραση και διασκέδαση, αλλά η οδός και τότε όπως και τώρα έχει όνομα Skadarska ulica.
φιλιά από το Βελιγράδι!
@Λίδα χαίρομαι που πέρασες καλά! σε χάσαμε για λίγες μέρες
Η Ιβάνα είναι μέλος του φόρουμ αν δεν κατάλαβες.Αφου εχεις Ιβανα τι ηρθες εδω να ρωτησεις;
Εκει παντως δεν ειναι Ελληναραδες, γιορτες και αργιες ολοι σπιτι.
Εδω οχι, Χριστουγεννα-Πρωτοχρονια που ημουν κατω, 'ολα' τα μαγαζια στο κεντρο κλειστα.Η Ιβάνα είναι μέλος του φόρουμ αν δεν κατάλαβες.
Επίσης οι ''Ελληνάρες'' όπως λες δεν κάνουν γιορτές οικογενειακές σπίτι τους?
) ήταν η αποκορύφωση της τεμπελιάς και σκασμού στα ψητά (μην με καταλάβετε και λάθος δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά μου την δίνει που πάντα και σε όλα χάνουμε την ουσία του πράγματος). Ως τόσο και η ίδια δεν ξεφεύγω απ την βλακία-τα ίδια έθιμα ακολουθώ
. Δηλώσεις στο πμ.