Περού Ταξίδι στο Περου

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Hola a todos! Άλλη μια εδώ που σχεδιάζει ταξίδι στο Περού και εν μέσω ενθουσιασμού, άγχους και άγνοιας ψάχνω πληροφορίες για Ικίτος και Πουερτο Μαλδονάδο. Έχω διαβάσει διάφορες ιστορίες στο forum, περισσότερο μπερδεύομαι παρά ξεκαθαρίζω τι θέλω επιτέλους από αυτό το ταξίδι!! Προφανώς ένα και μόνο ταξίδι στο Περού δεν είναι αρκετό, αλλά θα ήθελα νομίζω να πάρω μια γεύση και από Αμαζόνιο. Έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο (πιθανόν και κάποια άλλη περιοχή που δεν έχω στο μυαλό μου) που να σας ενθουσίασε, κάποια εμπειρία που θεωρείτε must και να είναι "εύκολα" υλοποιήσιμη; Πρώτη φορά οργανώνω ταξίδι εκτός Ευρώπης μόνη μου και ο βασικός άξονας είναι Lima (2-3 μέρες), Paracas, Huacachina, Nazca (2-3 μέρες) Arequipa, Cañón del Colca (3 μέρες), Puno/Titicaca (2 μέρες) , Cuzco και Ιερή Κοιλάδα (5 μέρες), Puerto Maldonado από Cuzco (3 μέρες - ή αντίστοιχα από Lima Iquitos που αν καταλήξω εδώ θα ήθελα να το συνδυάσω με Kuelap αλλά δεν φτάνουν οι μέρες ) και πίσω Lima. Οποιαδήποτε συμβουλή/παρατήρηση αλλά και ιδιαίτερη εμπειρία που ζήσατε εκεί θα ήταν καλοδεχούμενη!
Μια χαρα τα έχεις βάλει και δε νομίζω ότι χωράει κάτι άλλο. Ναι, το Kuelap δε χωραει

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.037
Μέλη
39.752
Νεότερο μέλος
Vassilis123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom