Περού Ταξίδι στο Περου

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Hola a todos! Άλλη μια εδώ που σχεδιάζει ταξίδι στο Περού και εν μέσω ενθουσιασμού, άγχους και άγνοιας ψάχνω πληροφορίες για Ικίτος και Πουερτο Μαλδονάδο. Έχω διαβάσει διάφορες ιστορίες στο forum, περισσότερο μπερδεύομαι παρά ξεκαθαρίζω τι θέλω επιτέλους από αυτό το ταξίδι!! Προφανώς ένα και μόνο ταξίδι στο Περού δεν είναι αρκετό, αλλά θα ήθελα νομίζω να πάρω μια γεύση και από Αμαζόνιο. Έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο (πιθανόν και κάποια άλλη περιοχή που δεν έχω στο μυαλό μου) που να σας ενθουσίασε, κάποια εμπειρία που θεωρείτε must και να είναι "εύκολα" υλοποιήσιμη; Πρώτη φορά οργανώνω ταξίδι εκτός Ευρώπης μόνη μου και ο βασικός άξονας είναι Lima (2-3 μέρες), Paracas, Huacachina, Nazca (2-3 μέρες) Arequipa, Cañón del Colca (3 μέρες), Puno/Titicaca (2 μέρες) , Cuzco και Ιερή Κοιλάδα (5 μέρες), Puerto Maldonado από Cuzco (3 μέρες - ή αντίστοιχα από Lima Iquitos που αν καταλήξω εδώ θα ήθελα να το συνδυάσω με Kuelap αλλά δεν φτάνουν οι μέρες ) και πίσω Lima. Οποιαδήποτε συμβουλή/παρατήρηση αλλά και ιδιαίτερη εμπειρία που ζήσατε εκεί θα ήταν καλοδεχούμενη!
Μια χαρα τα έχεις βάλει και δε νομίζω ότι χωράει κάτι άλλο. Ναι, το Kuelap δε χωραει

Eva Bag

Member
Καλημέρα σας !!! Ο καιρός πλησιάζει οπότε μου δημιουργούνται και καινούριες ειδήσεις:p
1. Εμείς από Περού θα ταξιδέψουμε Κολομβία, γνωρίζετε αν πρέπει να κανουμε καποια έξτρα διαδικασία ή πετάμε κανονικα ?
2.γνωριζω ότι εδώ δεν είναι κατάλληλο μέρος για να ρωτήσω για την Κολομβία αλλά θα ήθελα να μου πείτε κάποιες προτασεις για Santa Marta . Σίγουρα έχουμε πει θα πάμε Tayrona τη 1 ημέρα και τη 2η Minca . Μετά έχουμε μετάβαση στην Καρθαγενη για 3 ημέρες αλλά επειδή γράφτηκε ότι μπορεί να βαρεθούμε σκεφτόμαστε να κάνουμε και μια τρίτη εκδρομή κοντά στη santa Marta ή να δούμε κάτι που να αξίζει πηγαίνοντας από Santa Marta για Cartagena.. υπΑαρχει κατι που προτεινετε ?
Γενικότερα οποιαδήποτε πρόταση για Santa Marta και Καρθαγενη ευπρόσδεκτη!!!
Τέλος η μεταφορά από Cartagena Santa Marta και πισω είναι πανακριβη ... η αλήθεια είναι επειδή θα έχουμε βαλίτσες μας βολεύει η ιδιωτική μεταφορά και είμαστε 4 ,γνωρίζετε κάποιο αξιόπιστο οδηγό ή γραφείο να ρωτήσω έξτρα. 1000 ευχαριστώ!!! Αναμένω τις απαντήσεις!!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλημέρα σας !!! Ο καιρός πλησιάζει οπότε μου δημιουργούνται και καινούριες ειδήσεις:p
1. Εμείς από Περού θα ταξιδέψουμε Κολομβία, γνωρίζετε αν πρέπει να κανουμε καποια έξτρα διαδικασία ή πετάμε κανονικα ?
2.γνωριζω ότι εδώ δεν είναι κατάλληλο μέρος για να ρωτήσω για την Κολομβία αλλά θα ήθελα να μου πείτε κάποιες προτασεις για Santa Marta . Σίγουρα έχουμε πει θα πάμε Tayrona τη 1 ημέρα και τη 2η Minca . Μετά έχουμε μετάβαση στην Καρθαγενη για 3 ημέρες αλλά επειδή γράφτηκε ότι μπορεί να βαρεθούμε σκεφτόμαστε να κάνουμε και μια τρίτη εκδρομή κοντά στη santa Marta ή να δούμε κάτι που να αξίζει πηγαίνοντας από Santa Marta για Cartagena.. υπΑαρχει κατι που προτεινετε ?
Γενικότερα οποιαδήποτε πρόταση για Santa Marta και Καρθαγενη ευπρόσδεκτη!!!
Τέλος η μεταφορά από Cartagena Santa Marta και πισω είναι πανακριβη ... η αλήθεια είναι επειδή θα έχουμε βαλίτσες μας βολεύει η ιδιωτική μεταφορά και είμαστε 4 ,γνωρίζετε κάποιο αξιόπιστο οδηγό ή γραφείο να ρωτήσω έξτρα. 1000 ευχαριστώ!!! Αναμένω τις απαντήσεις!!
1. Δε χρειάζεστε τιποτε.
2. Καλά ναι, 3 μέρες Καρταχενα δεν υπάρχει κανένας λόγος. Ούτε καν 2η για μενα, εκτός κι αν ψήνεστε να πατε στις νήσους Ροσαριο, που επίσης δεν τρελαίνομαι. Αφού θα πατε Tayrona, εγώ θα πήγαινα πιο πέρα και θα έφτανα Cabo de Vela, εξωπραγματικα τοπία, ενδιαφέρουσα κουλτούρα οι Wayyuu και πολλά να κάνετε

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.041
Μέλη
39.755
Νεότερο μέλος
Sophie P

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα