Περού Ταξίδι στο Περού: Πληροφορίες

Fanh

Member
Μηνύματα
60
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ-Λάος-Καμπότζη
Πικρή ιστορία Vaganto:
Αθήνα-Λα Παζ 1500ευρώ
Λίμα- Αθήνα 920ευρώ --->2500 σύνολο!
Τελικά βρήκα πτήση Αθήνα-Λίμα με επιστροφή 1500 ευρώ και Λίμα- Λα Πάζ 240----> 1750 ευρώ σύνολο αρκετά καλά νομίζω
 

Sokratis

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
1.056
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Kαθυστερημενο αλλα ελπιζω να βοηθησει. Συμφωνω με τους 2 παραπανω, αξιζει να πας με γκρουπ για να μη χανεις χρονο μια και τα αξιοθεατα ειναι σε μεγαλες αποστασεις, οσο για το θεμα της ασφαλειας απλα ακολουθησε τις συστασεις των συνοδων του γκρουπ, αυτοι ξερουν και μη τρελλαινεσαι. Ακολουθωντας καποιους βασικους κανονες (οχι μονοι τη νυχτα, αποφυγη ερημικων περιοχων, προτιμηση σε μερη με πολυκοσμια, οχι ρουχα η εξοπλισμος που φωναζει) θα περασεις υπεροχα. Ειναι το καταπληκτικοτερο ταξιδι της ζωης μου
 

gmavro75

Member
Μηνύματα
436
Likes
563
Ταξίδι-Όνειρο
Ταξίδι στο χρόνο
Καλημέρα Fanh.
Μην αγχώνεσαι καθόλου για θέματα ασφάλειας αρκεί να εφαρμόσεις κοινή λογική και να αποφύγεις περιοχές και καταστάσεις που βγάζουν μάτι ότι πρέπει να αποφύγεις. Είμαι σίγουρος ότι δε θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα ούτε τη μέρα ούτε τη νύχτα.
Χρειάζεσαι 2 εβδομάδες σίγουρα και τα μέρη που είχα επισκεφθεί και σίγουρα τα προτείνω μπορείς να τα βρεις σε μια απάντηση που έδωσα στο post της mary athens http://www.travelstories.gr/showthread.php?p=28921#post28921
Το ταξίδι το είχα σχεδιάσει και εγώ μόνος μου. Μπορεις να οργανώσεις όλες τις εκδρομές που σε ενδιαφέρουν σε ταξιδιωτικά γραφεία εκεί ή στη reception των ξενοδοχείων, είναι πραγματικά πολύ εύκολο, πολύ πιο οικονομικό και σου δίνει τεράστια ευελιξία σε σχέση με το να κλείσεις τα πάντα από εδώ. Εμβόλια δεν είχα κάνει αν και έμεινα και στον Αμαζόνιο (Puerto Maldonado) για 3 μέρες. Δεν έπαθα τίποτα, αλλά καλό είναι να κάνεις τα σχετικά με κίτρινο πυρετό αν σκοπεύεις να επισκεφτείς το μέρος (ελπίζω να μην αφήσεις έξω τον Αμαζόνιο από τα πλάνα σου!!!). Κατά τα άλλα από συνθήκες υγειηνής δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, φυσικά έπινα μόνο εμφιαλωμένο νερό, δεν έτρωγα ωμά λαχανικά και απέφευγα τα παγάκια στο ποτό.
Πολύ καλός ο οδηγός Lonely Planet για το Περού.
Μην ανυσηχείς καθόλου, θα είναι από τα καλύτερα ταξίδια που θα κάνεις στη ζωή σου!
Φυσικά είμαι στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείς...
 

gmavro75

Member
Μηνύματα
436
Likes
563
Ταξίδι-Όνειρο
Ταξίδι στο χρόνο
Α! και κάτι ακόμα. Είχα ταξιδέψει με IBERIA για την οποία βλέπω όμως πως οι τιμές έχουν ανέβει αρκετά σε σχέση με το 2004. Επίσης κάνει πτήση και η AirFrance σε πίο λογική τιμή (γύρω στα 1300 επιστροφής). Alitalia... άστο καλύτερα.
Αν έχεις 1 μήνα προλαβαίνεις να δεις και Βολιβία και Χιλή...
 

thanvle

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Περού τέλη Αυγούστου?

Να κάνω μια ερώτηση και εγώ ρε παιδιά?
Σκέφτομαι να κάνω και εγώ το ταξίδι αυτό με τη γυναίκα μου αλλά η μοναδική ημερομηνία που μας βολεύει για αρκετές ημέρες άδειας είναι τέλη Αυγούστου με μέσα Σεπτέμβρη. Αξίζει να επισκευτεί κανείς την γύρω περιοχή του Περού εκείνη την εποχή ή θα συναντήσουμε άσχημες καιρικές συνθήκες? Αν ξέρει κανείς ας μου απαντήσει παρακαλώ!
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.681
Likes
50.552
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μια χαρά είναι οι καιρικές συνθήκες εκείνη την εποχή, έως τέλειες.
 

xrisa

Member
Μηνύματα
110
Likes
20
Επόμενο Ταξίδι
λατινικη αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
περού
θέλω να κάνω το ταξίδι στο Περού - Βολιβία τέλη Ιούλη με αρχές Αυγούστου Μάλλον πρέπει να το κάνω μέσω πρακτορείου και θέλω μου προτείνετε κάποιο. είμαι Θεσσαλονίκη αλλά δεν έχω πρόβλημα αν υπάρχει πρόταση με δοκιμασμένο τπρακτορείο από Αθήνα. Υπάρχει πρόταση για Πρακτορείο στο Περού? Δεν γνωρίζουμε ισπανικά και αυτό είναι ένα θέμα. Έτσι δεν είναι???
 

χριστινα33

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
αχ ποσο σας ζηλευω.ειμαι παντρεμενη αλλα δυστυχως ο συζυγος μου δεν προτιμαει τετοια ταξιδια,ενω για μενα ειναι ονειρο ζωης κατι τετοιο
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.897
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom