Ταξιδιωτικές εκπομπές

noraki

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΛΤΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΛΟΜΒΙΑ
Value In Travel, έχουν κανάλι στο you tube, ένα ζευγάρι ταξιδεύει τόσο στο εξωτερικο όσο κ εντός Ελλαδας.Τα βιντεάκια τους είναι καλογυρισμένα ,το ζευγάρι με θετική αύρα , ωραίο λόγο και δίνουν χρήσιμες πληροφορίες.Ενθουσίαστηκα και είπα να το μοιραστώ!

Last edited:

paefstra

Member
Ημουν Εδεσσα για 3 μερες και επεφτα συνεχεια πανω στο θλιβερο ζευγαρι Haha Nomads που παλευει να βγαλει εισοδημα με αδιαφορα βιντεακια. Τριγυρνουσαν σαν τις αδικες καταρες, ειναι και μικρη πολη, ολομοναχοι, δεν ειναι ζωη αυτη, τους λυπηθηκα.
Εν τω μεταξυ ολα σχεδον τα φαγαδικα κλειστα λογω διακοπων, ουτε εμεις βρισκαμε ευκολα να φαμε. Αν υπολογιζαν σε κερασμενο φαι λογω "διασημοτητας" οπως κανουν στο περιεχομενο που ανεβαζουν, πρεπει να την πατησαν. Οι ντοπιοι δεν κερνανε ουτε τη μανα τους.

Last edited:

IrisAthens

Member
τ
Ημουν Εδεσσα για 3 μερες και επεφτα συνεχεια πανω στο θλιβερο ζευγαρι Haha Nomads που παλευει να βγαλει εισοδημα με αδιαφορα βιντεακια. Τριγυρνουσαν σαν τις αδικες καταρες, ειναι και μικρη πολη, ολομοναχοι, δεν ειναι ζωη αυτη, τους λυπηθηκα.
Εν τω μεταξυ ολα σχεδον τα φαγαδικα κλειστα λογω διακοπων, ουτε εμεις βρισκαμε ευκολα να φαμε. Αν υπολογιζαν σε κερασμενο φαι λογω "διασημοτητας" οπως κανουν στο περιεχομενο που ανεβαζουν, πρεπει να την πατησαν. Οι ντοπιοι δεν κερνανε ουτε τη μανα τους.
Τους βλέπω σε διάφορα social στην αρχή ζήλευα και σκεφτόμουν ποπο ζωάρα. Μετά όταν είδα αρκετά βίντεο μου φαινόταν σαν κάτι να μην πηγαίνει καλά...

paefstra

Member
τ

Τους βλέπω σε διάφορα social στην αρχή ζήλευα και σκεφτόμουν ποπο ζωάρα. Μετά όταν είδα αρκετά βίντεο μου φαινόταν σαν κάτι να μην πηγαίνει καλά...
Μου εβγαιναν λογω αλγοριθμου. Δεν μου φανηκε ποτε κατι αξιοζηλευτο στη ζωη που ζουν.
Τωρα τελευταια πεφτει cancel γιατι φαινεται πως το πως θα ζησουν (και οχι "ταξιδεψουν") ανεξοδα και με καποιο εισοδημα απο το περιεχομενο εγινε πιο σημαντικο.

alma

Member
Καλά ποιά διασημότητα;

Κάτι βίντεο που τα πετάει το facebook συνέχεια στο άσχετο, προβάλλουν κάτι πενταβρώμικα καταλύματα και τσαντίζονται αν τους γράψει κανείς πως δεν είναι πολύ δελεαστικό να μείνεις εκεί...Ούτε εγώ είμαι υπέρ της πολυτέλειας,αλλά να δείχνεις χρέπι στη Λατινική Αμερική με ταβάνι ετοιμόρροπο και να τονίζεις πόσο καλή τιμή έχει πχ στα 40-50 ευρώ δεν είναι νορμάλ...ούτε για τσάμπα δεν είναι...

Σόρρυ αλλά σε καμία πόλη δεν νομίζω να έχουν λόγο να τους κεράσουν...

IrisAthens

Member
Μου εβγαιναν λογω αλγοριθμου. Δεν μου φανηκε ποτε κατι αξιοζηλευτο στη ζωη που ζουν.
Τωρα τελευταια πεφτει cancel γιατι φαινεται πως το πως θα ζησουν (και οχι "ταξιδεψουν") ανεξοδα και με καποιο εισοδημα απο το περιεχομενο εγινε πιο σημαντικο.
Πιο πολύ αυτό το digital nomad είχα ζηλέψει

Μετά μου φάνηκε κουραστικό και σαν να προέβαλαν μία καταναγκαστική χαρά που φαίνεται ξένη και ψεύτικη.

paefstra

Member
Πιο πολύ αυτό το digital nomad είχα ζηλέψει
Ο τυπος κανει ιδιαιτερα μαθηματικα, οχι οτι δουλευει σε καμια εταιρεια πχ.
Πιστεψε με δεν υπαρχει τιποτε με τιποτε το αξιοζηλευτο στο να κανεις μαθημα κονσερβα σε βιντεοκληση. Ειναι η καταντια της διδασκαλιας.

Evi_Stav

Member
Δεν είναι ακριβώς ταξιδιωτικό κανάλι αλλά είμαι εθισμένη μαζί τους: Yes Theory

Έχουν πολλά αμιγώς ταξιδιωτικά βίντεο και μερικά ακόμα με διάφορα challenges που εκτελούν σε μέρη που επισκέπτονται.

Η Yes theory γύρω από την οποία χτίζεται όλο το περιεχόμενό τους αφορά στο να βγουν οι άνθρωποι έξω από το comfort zone τους, να λένε ναι σε προκλήσεις και να είναι αυθόρμητοι.

8avos

Member
Οι πλατφόρμες social στην Ελλάδα δίνουν τα λιγότερα χρήματα,σχετικά με τις υπόλοιπες χώρες που πληρώνουν,έτσι,πολλοί influencers ,γίνονται "εριστικοί" ώστε να λάβουν το "σπρώξιμο" του αλγόριθμου.

Ενα εξαιρετικό κανάλι,με καλοδουλεμένο υλικό,είναι το Gorilla entertainment

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ο τυπος κανει ιδιαιτερα μαθηματικα, οχι οτι δουλευει σε καμια εταιρεια πχ.
Πιστεψε με δεν υπαρχει τιποτε με τιποτε το αξιοζηλευτο στο να κανεις μαθημα κονσερβα σε βιντεοκληση. Ειναι η καταντια της διδασκαλιας.
Είναι το λιγότερο τραγικοί....Πολύ χαμηλό επίπεδο, επαναλαμβανόμενοι, χωρίς κάποια φρέσκια ιδέα απορώ πως διάολο μάζεψαν 200 χιλιάδες και βάλε χειροκροτητές! Αν κ τελευταία είδα ότι πέφτει πολύ κραξίδι.

paefstra

Member
Είναι το λιγότερο τραγικοί....Πολύ χαμηλό επίπεδο, επαναλαμβανόμενοι, χωρίς κάποια φρέσκια ιδέα απορώ πως διάολο μάζεψαν 200 χιλιάδες και βάλε χειροκροτητές! Αν κ τελευταία είδα ότι πέφτει πολύ κραξίδι.
Νομιζω οτι επιδιωκουν το κραξιδι. Η γκομενα περπατουσε στον κεντρικο πεζοδρομο της πολης μια μερα απο αυτες ξιπολυτη, εκει που χ@ζουν αδεσποτα, μπας και της δωσει κανεις σημασια (δεν τους εδινε).
Ειλικρινα οι επαγγελματιες ταξιδευτες που προβαλλουν τα ταξιδια τους πιστευω οτι δεν εχουν καμια απολυτως αξιοπρεπεια.

Στάθης

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
τ

Δεν τους πάω καθόλου!! Εχουν πλάκα όμως τα σχόλια στα βίντεο τους, τρώνε πολύ κράξιμο! χαχα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.116
Μέλη
39.875
Νεότερο μέλος
Spyr Der

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom