Ταξιδιωτική Έρευνα 2017 - Ερωτήσεις

Dina Z

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Απάντησα μόλις έλαβα το μήνυμα. Οι καλοί μαθητές τελειώνουν άμεσα τα μαθήματά τους :bleh:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή, πάμε και οι υπόλοιποι!! :clap:

Φέτος θα αφήσω την έρευνα για λίγες μέρες παραπάνω για να προλάβουν όλοι.

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Απάντησα μόλις έλαβα το μήνυμα. Οι καλοί μαθητές τελειώνουν άμεσα τα μαθήματά τους :bleh:
Τα ίδια κι εγώ. Ε, αφού μας έκανε την τιμή το αφεντικό να μας ειδοποιήσει προσωπικά, είπα να δείξω ευγένεια και να ανταποκριθώ άμεσα. :)

alma

Member
Τα ίδια κι εγώ. Ε, αφού μας έκανε την τιμή το αφεντικό να μας ειδοποιήσει προσωπικά, είπα να δείξω ευγένεια και να ανταποκριθώ άμεσα. :)

Κι εγώ το ίδιο.Αλλά ήταν κι ενδιαφέρουσα η έρευνα να λέμε την αλήθεια. Εκανε διαφορά η προσθήκη αγαπημένων προορισμών και τοπ προορισμών που θα θέλαμε να επισκεφτούμε.

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Κι εγώ το ίδιο.Αλλά ήταν κι ενδιαφέρουσα η έρευνα να λέμε την αλήθεια. Εκανε διαφορά η προσθήκη αγαπημένων προορισμών και τοπ προορισμών που θα θέλαμε να επισκεφτούμε.
Μα έτσι κι αλλιώς θα απαντούσαμε στην έρευνα, απλά ο αφεντικός είναι "γάτας" και με τα πμ που έστειλε μάς κινητοποίησε μια ώρα αρχύτερα. ;)
Όντως ήταν ιντριγκαδόρικες οι ερωτήσεις σχετικά με τους αγαπημένους προορισμούς.

Dina Z

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Μα έτσι κι αλλιώς θα απαντούσαμε στην έρευνα, απλά ο αφεντικός είναι "γάτας" και με τα πμ που έστειλε μάς κινητοποίησε μια ώρα αρχύτερα. ;)
Δεν με πειράζει να με χειρίζονται :haha::haha::haha:

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Και εγώ απάντησα αμέσως μόλις έλαβα το προσωπικό μήνυμα.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όντως ήταν ιντριγκαδόρικες οι ερωτήσεις σχετικά με τους αγαπημένους προορισμούς.

Arkoudou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρυξέλλες-Μπρυζ-Γάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Νορβηγικα Φιορδ - Ν.Υόρκη
Έτοιμο και από εμένα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.