Ταξιδιωτική Ιστορία του Μήνα - Ιούνιος - Αύγουστος 2017

gkalla

Member
Μηνύματα
1.238
Likes
6.695
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγράδι
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
γιατί αυτό πιστεύετε οτι θα αυξήσει τη συμμετοχή
Δεν είπα ποτέ ότι η κλιμακωτή βαθμολόγηση θα αυξήσει τη συμμετοχή. Αυτό που λέω είναι πως αυτός ο τρόπος είναι πιο δίκαιος για την ανάδειξη της "καλύτερης" ιστορίας του κάθε διαγωνισμού. Καθόλου δεν πιστεύω πως θα αυξηθεί η συμμετοχή με τέτοια μέσα.
Ο διαγωνισμός για να φέρει μεγαλύτερη συμμετοχή θα πρέπει να δίνει κάποιου είδους αντάλλαγμα στους ψηφοφόρους. Νομίζω δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος πως τέτοιοι ευκαιριακοί ψηφοφόροι είναι επιθυμητοί ή πως θα γίνουν μονιμότερα ενεργοί.

Άλλωστε το βραβείο δεν έχει καμία μα καμία σημασία
Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, δεν γράφουν τις ιστορίες τους για να βραβευτούν, είμαι σίγουρος. Αλλά η αξιολόγηση των ιστοριών, πέρα από την όποια ηθική ικανοποίηση προσφέρει στον συγγραφέα, είναι ένας δείκτης της ποιότητας μιας ιστορίας και κατά συνέπεια υποδεικνύει στους πιθανούς, μελλοντικούς αναγνώστες, ποια να διαβάσουν για τον προορισμό που θέλουν να επισκεφτούν.
 

travelbreak

Member
Μηνύματα
1.762
Likes
14.543
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Και που το ξέρεις;
Από το Feedback, που είναι σχεδόν ανύπαρκτο.
Μάλλον δεν παρακολουθείς και πολύ τους διαγωνισμούς αλλιώς θα ήξερες οτι όλες οι ιστορίες διαγωνίζονται με χρονολογική σειρά.....
Μια χαρά το κατάλαβα.
 

Sassenach77

Member
Μηνύματα
7.108
Likes
20.330
Επόμενο Ταξίδι
Τατζικιστάν
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν είπα ποτέ ότι η κλιμακωτή βαθμολόγηση θα αυξήσει τη συμμετοχή.
Ναι δεν το είπες.

Ο διαγωνισμός για να φέρει μεγαλύτερη συμμετοχή θα πρέπει να δίνει κάποιου είδους αντάλλαγμα στους ψηφοφόρους. Νομίζω δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Μη λες τέτοια πράγματα θα πέσει φωτιά να μας κάψει. Θα λένε οτι σε παρασύρω σε αμαρτωλές πράξεις για ταξιδιώτες.

Σου απαντώ γιατί μου απευθύνεις το λόγο και είναι αγένεια να μην το κάνω. Κατά τ' άλλα δεν έχω να σχολιάσω τίποτα άλλο στο συγκεκριμένο θέμα. Τις απόψεις μου για το πως μπορεί να αυξηθεί η συμμετοχή τις έχω πει ήδη.

Από το Feedback, που είναι σχεδόν ανύπαρκτο.
Αλήθεια; Πιστεύεις οτι οι ιστορίες μας διαβάζονται μόνο απο αυτούς που κάνουν like και σχολιάζουν σ' αυτές;

Μια χαρά το κατάλαβα.
Τότε εγώ δεν κατάλαβα το πνεύμα σου και δεν είμαι και υποχρεωμένη στο γραπτό λόγο!
 

silversurfer

Moderator
Μηνύματα
2.327
Likes
3.459
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Εδω να αναφέρουμε οτι για ενα διάστημα υπηρξε κλιμακωτο συστημα βαθμολόγησης το οποίο ήταν πιο "δύσκολο" για τους διαχειριστές κ δεν προέκυψε καποια αύξηση στη συμμετοχή. Οποτε υπάρχει ανεπιτυχές προηγούμενο.
Αυτο που κάναμε ήταν να μειώσουμε τον αριθμό των ιστοριών ανα διαγωνισμό κ να προσπαθούμε να μην υπάρχουν περισσότερες απο μια ιστορίες του ιδιου μέλους (οσες φορές ηταν αυτο δυνατό).

Τώρα η συμμετοχή εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες. Εργασιακός φόρτος, διάθεση, γενικότερη συμμετοχή στο φορουμ, ορεξη για ανάγνωση ταξιδιωτικών ιστοριών ή απλα αναζήτηση πληροφοριών

Όντας για χρόνια ενεργό μέλος, πιστέυω ακράδαντα πως οτι σύστημα κ να ακολουθήσουμε, η συμμετοχή θα κυμαίνεται στα ιδια επίπεδα, λιγο πανω λιγο κατω
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.159
Μηνύματα
882.439
Μέλη
38.877
Νεότερο μέλος
Constansimota

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom