• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Ταξιδιωτική ασφάλεια

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Σ ευχαριστούμε. Ωστόσο αυτή είναι με membership κι εχει συγκεκριμένα χρονικά πεδία να επιλέξεις. Επίσης είναι μόνο για medical evacuation και τα σχετικά, οπότε πρέπει να κάνεις ξεχωριστά για trip/flight cancellation κλπ.
Αυτήν είχα βρει κάποια στιγμή που είχα ασχοληθεί λίγο και την είχα σημειωμένη.

Λύσεις υπάρχουν και στο τόπο μας:
Τις οποίες έχω αναζητήσει και το ξέρετε. Δεν σνομπάρω τις ελληνικές ασφαλιστικές

Όποτε έχετε χρόνο και αν θέλετε, θα ήταν χρήσιμο να έχουμε μια ενημέρωση για ασφάλεια σε Ανταρκτική. Ευχαριστώ

JimBeam

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ
Καλημέρα,
Σε ένα μήνα έχω επαγγελματικό ταξίδι εντός ΕΕ (Ισπανία), το οποίο μου το πληρώνει ευρωπαϊκό πρόγραμμα και στους όρους προτείνει να έχω κάνει travel cancellation insurance, η οποία αποζημιώνεται.
Καταλαβαίνω ότι ο λόγος είναι πως σε πιθανή ακύρωση του ταξιδιού, δε θα μπορώ να πάρω τα χρήματά μου για τα αεροπορικά, αφού το event δεν θα έχει πραγματοποιηθεί.
Έψαξα αρκετά online, όμως δε βρήκα ένα σαφές πρόγραμμα που να καλύπτει μόνο αυτό. Όσα έχουν travel cancellation insurance, έχουν και καλύψεις υγείας, αλλά δε ξέρω αν καλύπτεται από το πρόγραμμα.
Η επιλογή να το κάνω μέσω της αεροπορικής, δεν είναι διαθέσιμη (Aegean) γιατί δεν έχει ασφαλιση ακύρωσης, μόνο αν κλείσω business class, που είναι refundable το εισιτήριο, αλλά αυτό δε με ενδιαφέρει.
Δεν μου έχει ξανατύχει. Τι προτείνετε;
Ευχαριστώ!

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Καλημέρα,
Σε ένα μήνα έχω επαγγελματικό ταξίδι εντός ΕΕ (Ισπανία), το οποίο μου το πληρώνει ευρωπαϊκό πρόγραμμα και στους όρους προτείνει να έχω κάνει travel cancellation insurance, η οποία αποζημιώνεται.
Καταλαβαίνω ότι ο λόγος είναι πως σε πιθανή ακύρωση του ταξιδιού, δε θα μπορώ να πάρω τα χρήματά μου για τα αεροπορικά, αφού το event δεν θα έχει πραγματοποιηθεί.
Έψαξα αρκετά online, όμως δε βρήκα ένα σαφές πρόγραμμα που να καλύπτει μόνο αυτό. Όσα έχουν travel cancellation insurance, έχουν και καλύψεις υγείας, αλλά δε ξέρω αν καλύπτεται από το πρόγραμμα.
Η επιλογή να το κάνω μέσω της αεροπορικής, δεν είναι διαθέσιμη (Aegean) γιατί δεν έχει ασφαλιση ακύρωσης, μόνο αν κλείσω business class, που είναι refundable το εισιτήριο, αλλά αυτό δε με ενδιαφέρει.
Δεν μου έχει ξανατύχει. Τι προτείνετε;
Ευχαριστώ!
Κ μένα δεν πάει το μυαλό μου σε κάποια που να δίνει μόνο κάλυψη ακύρωσης, οπότε δε μπορώ να βοηθήσω σ αυτό. Ωστόσο τα ποσά ασφάλισης (ιατρικής+ καλυψη ακυρωσης) είναι πολύ μικρά για Ισπανία. Μήπως να ρωτήσεις αν καλύπτονται όπως και να εχει; Απ ο,τι κατάλαβα δεν το εχεις επιβεβαιώσει μαζί τους.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.330
Μέλη
39.988
Νεότερο μέλος
guru

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα