• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Ταξιδιωτική ασφάλεια

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Σ ευχαριστούμε. Ωστόσο αυτή είναι με membership κι εχει συγκεκριμένα χρονικά πεδία να επιλέξεις. Επίσης είναι μόνο για medical evacuation και τα σχετικά, οπότε πρέπει να κάνεις ξεχωριστά για trip/flight cancellation κλπ.
Αυτήν είχα βρει κάποια στιγμή που είχα ασχοληθεί λίγο και την είχα σημειωμένη.

Λύσεις υπάρχουν και στο τόπο μας:
Τις οποίες έχω αναζητήσει και το ξέρετε. Δεν σνομπάρω τις ελληνικές ασφαλιστικές

Όποτε έχετε χρόνο και αν θέλετε, θα ήταν χρήσιμο να έχουμε μια ενημέρωση για ασφάλεια σε Ανταρκτική. Ευχαριστώ

JimBeam

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ
Καλημέρα,
Σε ένα μήνα έχω επαγγελματικό ταξίδι εντός ΕΕ (Ισπανία), το οποίο μου το πληρώνει ευρωπαϊκό πρόγραμμα και στους όρους προτείνει να έχω κάνει travel cancellation insurance, η οποία αποζημιώνεται.
Καταλαβαίνω ότι ο λόγος είναι πως σε πιθανή ακύρωση του ταξιδιού, δε θα μπορώ να πάρω τα χρήματά μου για τα αεροπορικά, αφού το event δεν θα έχει πραγματοποιηθεί.
Έψαξα αρκετά online, όμως δε βρήκα ένα σαφές πρόγραμμα που να καλύπτει μόνο αυτό. Όσα έχουν travel cancellation insurance, έχουν και καλύψεις υγείας, αλλά δε ξέρω αν καλύπτεται από το πρόγραμμα.
Η επιλογή να το κάνω μέσω της αεροπορικής, δεν είναι διαθέσιμη (Aegean) γιατί δεν έχει ασφαλιση ακύρωσης, μόνο αν κλείσω business class, που είναι refundable το εισιτήριο, αλλά αυτό δε με ενδιαφέρει.
Δεν μου έχει ξανατύχει. Τι προτείνετε;
Ευχαριστώ!

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Καλημέρα,
Σε ένα μήνα έχω επαγγελματικό ταξίδι εντός ΕΕ (Ισπανία), το οποίο μου το πληρώνει ευρωπαϊκό πρόγραμμα και στους όρους προτείνει να έχω κάνει travel cancellation insurance, η οποία αποζημιώνεται.
Καταλαβαίνω ότι ο λόγος είναι πως σε πιθανή ακύρωση του ταξιδιού, δε θα μπορώ να πάρω τα χρήματά μου για τα αεροπορικά, αφού το event δεν θα έχει πραγματοποιηθεί.
Έψαξα αρκετά online, όμως δε βρήκα ένα σαφές πρόγραμμα που να καλύπτει μόνο αυτό. Όσα έχουν travel cancellation insurance, έχουν και καλύψεις υγείας, αλλά δε ξέρω αν καλύπτεται από το πρόγραμμα.
Η επιλογή να το κάνω μέσω της αεροπορικής, δεν είναι διαθέσιμη (Aegean) γιατί δεν έχει ασφαλιση ακύρωσης, μόνο αν κλείσω business class, που είναι refundable το εισιτήριο, αλλά αυτό δε με ενδιαφέρει.
Δεν μου έχει ξανατύχει. Τι προτείνετε;
Ευχαριστώ!
Κ μένα δεν πάει το μυαλό μου σε κάποια που να δίνει μόνο κάλυψη ακύρωσης, οπότε δε μπορώ να βοηθήσω σ αυτό. Ωστόσο τα ποσά ασφάλισης (ιατρικής+ καλυψη ακυρωσης) είναι πολύ μικρά για Ισπανία. Μήπως να ρωτήσεις αν καλύπτονται όπως και να εχει; Απ ο,τι κατάλαβα δεν το εχεις επιβεβαιώσει μαζί τους.

Λυπάμαι.
Ετοιμάζομαι για επαγγ/κό ταξίδι υποστήριξης συνεργατών - εκτός Αθηνών, με νέφτι στα οπίσθια...
Γι αυτό και δεν απάντησα /σχολίασα νωρίτερα.
Αυτό που ζητάς απαιτεί .. σεμινάριο... Κι εγώ να ξέρεις από αρκετούς ντόπιους πάροχους πήρα αρνητική απάντηση. Οι δικοί μου πελάτες είχαν διάρκεια ταξιδιού 19 μέρες και τ' ασφάλιστρα ήταν στα 340-350 € / άτομο. (παίζει η ηλικία...)
Για MONDIAL, κάνε κοστολόγηση απότο site μου, www.travelsafe.gr
Sorry
Για Mondial τα ξέρουμε, διάβασα οσα εγραψες για άλλες εταιρείες. Βλέπω ότι η addvalue προσφέρει και ταξιδιωτική ασφαλιση από την Lloyd's, σωστά; Αρκετά πιο οικονομική από την Mondial, την εμπιστευόμαστε; 🤔

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Για Mondial τα ξέρουμε, διάβασα οσα εγραψες για άλλες εταιρείες. Βλέπω ότι η addvalue προσφέρει και ταξιδιωτική ασφαλιση από την Lloyd's, σωστά; Αρκετά πιο οικονομική από την Mondial, την εμπιστευόμαστε; 🤔
Έχω αγοράσει Addvalue στο παρελθόν, μου την είχαν προτείνει. Δεν προέκυψε κάποιο θέμα ώστε να κάνω claim αλλά ήταν πολύ εξυπηρετικοί και στα τηλ και στα email, πριν κλείσω. Θα αγόραζα ξανά.

JimBeam

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ
Κ μένα δεν πάει το μυαλό μου σε κάποια που να δίνει μόνο κάλυψη ακύρωσης, οπότε δε μπορώ να βοηθήσω σ αυτό. Ωστόσο τα ποσά ασφάλισης (ιατρικής+ καλυψη ακυρωσης) είναι πολύ μικρά για Ισπανία. Μήπως να ρωτήσεις αν καλύπτονται όπως και να εχει; Απ ο,τι κατάλαβα δεν το εχεις επιβεβαιώσει μαζί τους.

Τελικά ήταν ελαστικοί και καλύπτουν το κόστος ασφάλισης με ιατρικά έξοδα, αποσκευές κλπ, αρκεί να περιλαμβάνεται η κάλυψη ακύρωσης ταξιδιού. Έκλεισα από AddValue τη LLoyd's πάμφθηνα.
Δεν ήθελα να μπλέξω με τον ασφαλιστή μου, γιατί θα με έπρηζε!

Αχρείαστη να΄ναι. Ευχαριστώ και Καλή Χρονιά!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.346
Μέλη
39.993
Νεότερο μέλος
giorgos ko

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom