Ιταλία Ταξιδι στην Ιταλια

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.728
Επόμενο Ταξίδι
?
Παιδιά δεν μπορω να βρω ξενοδοχειο στην ρώμη.
Θα ειμαι εκει 20 με 27 του μήνα.
Οποιος έχει χρονο ας ψαξει και ας με ενημερωσει.
θα ηθελα να ειναι κοντα σε μετρο γι αευκολη μετακινηση. Μην ειναι εκτος πολης.

Θα σας ημουν υποχρεη

ελαχιστη τιμη βραδιας γυρω στα 50/ατομο
ειμαστε 2 ατομα
Οπότε εσύ δεν το έγραψες σωστά.Γιατί τη μια είπες για 50 το δίκλινο και μετά 50 το άτομο και τώρα ξανά 50 το δίκλινο.Φυσικά έχεις γνώθι σαυτών και ξέρεις ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις με αυτά τα χρήματα.Το καλύτερο θα ήταν να πήγαινες λιγότερες μέρες ώστε να είχες μεγαλυτερη άνεση και επιλογές σε ξενοδοχεία.
 

Nikos1986

Member
Μηνύματα
907
Likes
4.008
Επόμενο Ταξίδι
Γενεύη - Ανεσί
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Αν μπορείς δοκίμασε να αλλάξεις τα εισιτήρια για Νοέμβρη. Θα νυχτώνει μια ώρα νωρίτερα, αλλά οι τιμές των ξενοδοχείων πεύτουν. Κάτι τέτοιο σκέφτομαι κι εγώ που έχω κλείσει 19-26/10. Πάντως με μόλις 50 ευρώ τη βραδιά μου φαίνεται δύσκολο να βρεις δωμάτιο στο κέντρο.
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035

Ouraniachania

Member
Μηνύματα
13
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Προγραμμα ισως βολικο για ξενοδοχειο οικονομικο

Καλησπέρα παιδιά,

Σκέφτηκα οτι το 20-21 που φτανω ειναι σ/κ αρα και μεγαλη κινητικοτητα.

Οποτε σκεφτηκα ξανα:
Ψάχνω:

20 ένα βραδυ ρώμη για διανυκτερευση γιατι φτανω αργα.Μέγιστη τιμη και 60 το δωμάτιο δίκλινο. Και οχι ανα ατομο που κατα λάθος έγραψα.

21 check out και παω φλωρεντια με διανυκτερευση 21, 22 και check out 23.

23 Διαμονη ρωμη οπως και 24, 25, 26, 27.

Μου βγαζει περισσοτερες επιλογες για οικονομική κατασταση γιατι 27 που εγω θα κανω check out σαββατο αδειαζουν τα ξενοδοχεια για του επισκεπτες του σ/κ

Καλα δεν τα λεω; ή;
 

Ouraniachania

Member
Μηνύματα
13
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Tραίνο ιταλία - φλωρεντία?

Καλησπέρα παιδιά,

γνωριζει κανεις εαν φτασω Ρωμη Ciampino airport βραδυ 8 πως μπορω να παω κατευθειαν Φλωρεντία; Φευγει και απο το αεροδρομιο διαδρομη η πρεπει να παω εως τον Termini?

Θα το προτεινατε? Ελεγα να μην χρεωνομουν μια βραδια Ρωμη αδικα και να ταξιδεψω βραδυ που να φτασω αν και αργα την ιδια ημερα εσεις τι λετε;
 

Dafni

Member
Μηνύματα
984
Likes
598
Ουρανια,καταλαβαινω οτι για διαφορους λογους μπορει να μην εψαξες τι παιζει με τα ξενοδοχεια στη ρωμη,....θα προσπαθησω λοιπον να το πω οσο πιο ξεκαθαρα γινεται,γιατι νομιζω οτι δεν καταλαβες αυτο που σου ειπαν παραπανω....στη ρωμη ,οταν μιλαμε για το κεντρο ,απλα δεν παιζουν τετοιες τιμες ουτε στην πιο χαμηλη περιοδο(μεσα γεναρη,ας πουμε)ποσο μαλλον Οκτωβρη που το θες εσυ και κανοντας κρατηση λιγες μερες πριν...για κεντρο απλα δεν υπαρχει τιποτα σε αυτη την τιμη....αν εισαι τυχερη θα βρεις με κανενα κατοσταρικο, αλλα μη περιμενεις πολλα πολλα απο το δωματιο....ειναι συνηθως πολυ πολυ μικρα δωματια και πως να το πω ....κομψα,μονο για να πας να κανεις το μπανιο σου ,να κοιμηθεις ....τωρα ακομα και στο τερμινι δεν υπαρχουν αυτες οι τιμες,εκτος κι αν μιλαμε για hostel ή δωματιο με κοινο μπανιο(βεβαια πιστευω οτι εκει θα βρεις κατι γυρω στα 80 )ευρω...αν σε ενδιαφερουν αυτες οι επιλογες ,θα βρεις κατι....αν παλι θες ξενοδοχειο ή b+b πρεπει να ανεβασεις το μπατζετ αρκετα....εδω υπαρχουν πολλοι ιταλοφιλοι και θα σε βοηθησουν να βρεις κατι ,πιστευω στα 100-120 ευρω...(το λεω με επιφυλαξη γιατι στη σπανια ουτε με τοσο νομιζω οτι θα υπαρχει)σε καμμια καλη περιοχη κοντα στο κεντρο(τραστεβερε ας πουμε)αν παλι βρεις εσυ δικλινο με 60 στο κεντρο της ρωμης ,ενημερωσε μας ,να αναφωνησουμε ολοι μαζι...."miracolo,miracolo":roll:

υγ.να διευκρινισω οτι δεν υποτιμω καθολου τα 60 ευρω ουτε το θεωρω ευκαταφρονητο ποσο για μια αξιοπρεπη διαμονη γενικα,ιδιαιτερα αυτη την εποχη...απλως για τη ρωμη τα δεδομενα ειναι διαφορετικα.....
 

getxowoman

Member
Μηνύματα
2.207
Likes
1.289
Οσες αποριες εχεις σχετικα με το ταξιδι σου στην Ιταλια μπορεις να τη γραφεις στο παρων τοπικ. Μην ανοιγεις για καθε ερωτηση που εχεις νεο θεμα.
 

ANASTASIA S

Member
Μηνύματα
85
Likes
0
)αν παλι βρεις εσυ δικλινο με 60 στο κεντρο της ρωμης ,ενημερωσε μας ,να αναφωνησουμε ολοι μαζι...."miracolo,miracolo":roll:
εγω οπως εχω αναφερει βρηκα κεντρο (via del corso) me 66?,
απλα το εκλεισα 2,5 μηνες πριν.....
και στο τερμινι εβρισκα με 54 ? αν θυμαμαι καλα....
 

Dafni

Member
Μηνύματα
984
Likes
598
η τιμη που εκλεισες ειναι οντως εξαιρετικη!!!!αλλα για να το πετυχεις αυτο εκλεισες πολύ νωριτερα απο οτι η φιλη απο τα χανια ,και νομιζω για τελη νοεμβρη που ασφαλως ειναι χαμηλοτερη περιοδος απο οτι ο οκτωβρης...παντως ειναι οντως πολύ πολύ καλη ευκαιρια ....γιατι για 23 με 27 οκτωβρη που το θελει η φιλη απο τα χανια ,το δινει 170 ,το μικρο δικλινο,ενω το στανταρ στα 188....
 

ANASTASIA S

Member
Μηνύματα
85
Likes
0
καλα σιγουρα ... και τις δικες μου ημερομηνιες να βαλεις (εχουν περασει 25 μερες περιπου απ την κρατηση) 88 ? η βραδια παει πλεον (για το μικρο δικλινο) .... βεβαια εχω τους ενδοιασμους μου πως θα ναι το μικρο δικλινο αλλα σιγουρα η τιμη του ειναι δελεστικη...
παρεπιπτοντως θεωρω οτι τα ξενοδοχεια στην ρωμη ειναι πολυ ακριβα....!
 

vickokka

Member
Μηνύματα
1.235
Likes
1.931
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
αν θελεις ψαξε στο site: www.olotels.com εγω το χρισημοποιω συχνα και δίνει πάντα χαμηλότερες τιμές απο τα άλλα. συνήθως προπλήρώνεις αλλά αν χρειαστεί να ακυρώσεις σου επιστρέφουν τη χρέωση.
προσφατα έκελισα δωμάτιο που το ξενοδοχείο και το booking το έδινε 130 ευρώ κι εγώ το έκελισα 50 ευρώ!!
οπότε αν θέλεις ρίξε μια ματιά...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.191
Μηνύματα
883.457
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom