Κροατία Ταξιδι στην Κροατία

GeorgeI

Member
Για επίσκεψη στο Εθνικό Δασικό πάρκο Plivice μπορεί κάποιος να βοηθήσει που είναι καλύτερα να μείνει; Από Ζάγκρεμπ και από την Οπατίγια είναι περίπου 2 ώρες δρόμο με το αμάξι. Βρήκα ότι πιο κοντινή παραθαλάσσια πόλη για να πάνω στο πάρκο είναι η Senj (1 ώρα δρόμος). Έχει μείνει κάποιος; Υπάρχει κάποια άλλη πόλη παραθαλάσσια κοντά στο Πάρκο που θα μου συστήνατε να μείνω; Θα έχω αμάξι! Ευχαριστώ!

domino

Member
Για επίσκεψη στο Εθνικό Δασικό πάρκο Plivice μπορεί κάποιος να βοηθήσει που είναι καλύτερα να μείνει; Από Ζάγκρεμπ και από την Οπατίγια είναι περίπου 2 ώρες δρόμο με το αμάξι. Βρήκα ότι πιο κοντινή παραθαλάσσια πόλη για να πάνω στο πάρκο είναι η Senj (1 ώρα δρόμος). Έχει μείνει κάποιος; Υπάρχει κάποια άλλη πόλη παραθαλάσσια κοντά στο Πάρκο που θα μου συστήνατε να μείνω; Θα έχω αμάξι! Ευχαριστώ!

κοντα στο παρκο για να μπεις πρωί

GeorgeI

Member
Προγραμματίζου να πάμε Κροατία για 5 μέρες. Μπορεί να κάποιος να με βοηθήσει; Σκεφτομαι να μείνουμε 2 μέρες Ζάγκρεμπ και τις υπόλοιπες 3 θέλουμε να πάμε στο Εθνικό Δασικό Πάρκο και σε παράλιες πόλεις (Ριέκα, . Πούλα, Ομπατίγια) Που μπορούμε να μείνουμε σε μία πόλη για 3 βράδια να τα συνδυάσουμε το Εθνικό Πάρκο και παράλιες πόλεις; Αν ξέρει κάποιος η πόλη Senj βολεύει; Ευχαριστώ!

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Γιατί είναι υποχρεωτικό να μείνεις κοντά στο πάρκο;
Εμείς στο πλαίσιο ενός οδικού ταξιδιού που κάναμε στην Κροατία από Θεσσαλονίκη, μείναμε σε διάφορες πόλεις και φεύγοντας από το Σπλίτ με προορισμό το Ζάγκρεμπ κάναμε στάση στο πάρκο Plitvice για 4 ώρες και το είδαμε από τις 4-7 περίπου κάνοντας και τη βαρκάδα στη λίμνη. Πληρώσαμε το μειωμένο εισιτήριο εισόδου μετά τις 4μμ και ακολουθήσαμε μια μεσαία διαδρομή.
Από ένα σημείο και μετά επαναλαμβάνεται το σκηνικό, οπότε ήταν υπέρ αρκετά αυτά που είδαμε στις 3 ώρες πεζοπορίας.
Οπότε κατά τη γνώμη μου δεν είναι καθόλου απαραίτητο να μείνεις σε κάποιο χωριό δίπλα στο πάρκο.

GeorgeI

Member
Γιατί είναι υποχρεωτικό να μείνεις κοντά στο πάρκο;
Εμείς στο πλαίσιο ενός οδικού ταξιδιού που κάναμε στην Κροατία από Θεσσαλονίκη, μείναμε σε διάφορες πόλεις και φεύγοντας από το Σπλίτ με προορισμό το Ζάγκρεμπ κάναμε στάση στο πάρκο Plitvice για 4 ώρες και το είδαμε από τις 4-7 περίπου κάνοντας και τη βαρκάδα στη λίμνη. Πληρώσαμε το μειωμένο εισιτήριο εισόδου μετά τις 4μμ και ακολουθήσαμε μια μεσαία διαδρομή.
Από ένα σημείο και μετά επαναλαμβάνεται το σκηνικό, οπότε ήταν υπέρ αρκετά αυτά που είδαμε στις 3 ώρες πεζοπορίας.
Οπότε κατά τη γνώμη μου δεν είναι καθόλου απαραίτητο να μείνεις σε κάποιο χωριό δίπλα στο πάρκο.
Ευχαριστώ! Εχεις δίκαιο! Εσείς σε ποιες πόλεις είχατε μείνει εκτός από Ζάγκρεμπ; Που θα σύστηνες να μείνουμε;

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Ευχαριστώ! Εχεις δίκαιο! Εσείς σε ποιες πόλεις είχατε μείνει εκτός από Ζάγκρεμπ; Που θα σύστηνες να μείνουμε;
Εμείς κάναμε 8 διανυκτερεύσεις ως εξής: 1 Δ Κοτόρ, 2Δ Ντουμπρόβνικ (στο νέο κομμάτι της πόλης), 2Δ στο Σπλιτ (γιατί φτάσαμε αργά το βράδυ την πρώτη μέρα), στο οποίο αφιερώσαμε μία ολόκληρη μέρα μαζί με απογευματινή βόλτα στο Τρογκιρ, 2Δ στο Ζάγκρεμπ και 1Δ στο Βελιγράδι.
Ενδιάμεσα, φεύγοντας από το Ντουμπρόβνικ περάσαμε στη Βοσνία και είδαμε το χωριό Pocitelj, το Blagaj Tekke, το Mostar και τέλος αργά το απόγευμα τους καταρράκτες kravice για τους οποίους μετάνιωσα πολύ που δεν αφιερωσα χρόνο για μπάνιο και χαλάρωση...
Στη διαδρομή απότο Σπλιτ με προορισμό το Ζάγκρεμπ κάναμε στάση στο πάρκο Plitvice για 4 ώρες και το είδαμε αρκετά καλά, όπως προανέφερα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.036
Μέλη
39.752
Νεότερο μέλος
Vassilis123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom