gastone_d
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στο χρόνο..
Είναι εταιρικό με leasing το αυτοκινητό μου και μάλλον ισχύει κάτι διαφορετικό..κάτι άλλο είχες στο νου. η πρασινη κάρτα είναι δωρεάν με την ασφάλεια του οχήματος. η δική μου πχ ασφάλεια μου την εκδίδει ετήσια μαζί με το ασφαλιστήριο, εντελώς δωρεάν εννοείται.
ναι έτσι όμως δεν φαίνεται κάπου ότι είναι επίσημο έγγραφο. και η θεώρηση θα είναι στα ελληνικά. μας καλύπτει? μήπως είναι καλύτερα να είναι επίσημα μεταφρασμένη?
).... Κατά την γνώμη μου επειδή πας πρώτη φορά σου συνιστώ να σέβεσαι τα όρια όσο περισσότερο μπορείς... Και ο συζηγός μου ο οποίος είχε πάθει να τον σταματήσει τροχαία στα Σκόπια πριν από 5 χρόνια και να ζητησει 300 ευρώ για κλίση, μεχρί πριν από λίγο δεν ξεπερνούσε πολύ το όριο... Τελευταίες 2-3 φορες φέτος επειδή πηγαίναμε με ιχ το οποίο λυπάσαι να το πας μόνο 120...σε περισσότερο μύκος είμασταν με 140-150, και οδηγούσαμε μετά την Νις και αρκετα παραπάνω :roll::roll: να μην πω πόσα χιχιιχιχχ....αλλά με φόβο ότι θα συναντήσουμε τροχαία (μπλόκα )...επίσης και στα Σκόπια.