Ταϊλάνδη Ταϊλάνδη - Νησιά Trat (Koh Chang - Koh Wai - Koh Mak - Koh Kood)

kate.th

Member
Μηνύματα
26
Likes
27
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
"Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"
Μου αρέσει που κάποιοι από εσάς είστε χιλιόμετρα μακριά σε παραλία και με θυμόσαστε :)
Όσο για τα νησιά Trat, είτε πήγαινα εποχή που δεν ήταν καλή, και από την άλλη δεν είχαν ακουστεί τόσο πολύ ότι είναι τόσο ωραία από παραλιακής άποψης...
Τέλος πάντων έχω πει ότι τελείωσα με την Ταυλάνδη μη με κάνεις να ξαναπάω!
go2beach να ξέρεις ότι όσον αφορά ότι είμαστε χιλιόμετρα μακρυά και σε θυμόμαστε να ξέρεις ότι είμαστε πολλοί!! Ναι ναι και φταις εσύ γι'αυτό....Εμείς είμασταν στα μέρη που περπάτησες και στις πανέμορφες παραλίες των Φιλιππίνων!!!! Και σε θυμόμασταν!!!
 

kate.th

Member
Μηνύματα
26
Likes
27
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
"Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"
Βασικός προορισμός του ταξιδιού ήταν η Καμπότζη, για την οποία θα διέθετα τρεις βδομάδες. Περίσσευαν όμως άλλες δύο βδομάδες και προσπαθούσα να χωρέσω και ένα δεύτερο προορισμό. Αρχική σκέψη ήταν το Βιετνάμ, αλλά δεν ήθελα να το στριμώξω σε δύο βδομάδες. Τελικά αποφάσισα να κατευθυνθώ προς στο Trat της Ταϊλάνδης και στα τέσσερα νησιά του, Koh Chang, Koh Wai, Koh Mak και Koh Kood, τη μοναδική νησιωτική γωνιά της Ταϊλάνδης που δεν είχα επισκεφτεί ακόμα. Ο συνδυασμός Καμπότζης με Trat βόλευε και ως προς τα αεροπορικά εισιτήρια, καθώς έκλεισα για Bangkok με επιστροφή. Έτσι θα ξεκινούσα από Bangkok, θα πήγαινα οδικώς στο Trat, από εκεί θα έπαιρνα σβάρνα τα τέσσερα βασικά νησιά του, θα περνούσα οδικώς στην Καμπότζη από το μη δημοφιλές και άρα ευκολότερο πέρασμα του Hat Lek / Koh Kong, θα κατευθυνόμουν στη Sihanoukville και τα νησιά της Koh Rong και Koh Rong Samloem, κατόπιν στην πρωτεύουσα Phnom Penh και από κει στο Siem Reap για το βασικό αξιοθέατο της Καμπότζης, το μεγαλύτερο αξιοθέατο του κόσμου, το Angkor Wat. Τέλος, από το Siem Reap θα περνούσα στην Ταϊλάνδη από το δημοφιλές πέρασμα του Poipet / Aranyaprathet, το οποίο όμως θα έκανα ανάποδα, αποφεύγοντας την πολυκοσμία και τις απάτες. Και από τη Bangkok θα επέστρεφα πίσω στην Ελλάδα.

Τα εισιτήρια κλείστηκαν με 650 ευρώ και κατά τις 20 Μαρτίου ξεκινήσαμε για Bangkok. Έλα όμως που οι Γερμανοί στη Φρανκφούρτη (ενδιάμεσος προορισμός) είχαν άλλη άποψη! Πού είναι η βίζα της Ταϊλάνδης με ρωτάει ο υπάλληλος της Lufthansa στο check in στη Φρανγκρούρτη; Ποιά βίζα χριστιανέ μου του λέω; Μα θα καθίσετε πάνω από ένα μήνα στην Ταϊλάνδη μου λέει. Χρειάζεται βίζα. Όχι του λέω. Θα κατέβω Bangkok, θα καθίσω Ταϊλάνδη δύο βδομάδες, θα πάω οδικώς στην Καμπότζη για τρεις βδομάδες και μετά θα γυρίσω στην Bangkok οδικώς για να επιστρέψω στην Ελλάδα. Και πού το ξέρω εγώ αυτό μου απαντάει; Έχετε κάποια κράτηση σε κάποιο ξενοδοχείο στην Καμπότζη, που να αποδεικνύει ότι θα πάτε και εκεί; Όχι του λέω. Ποτέ δεν κλείνω εκ των προτέρων, γιατί θέλω να έχω ελευθερία κινήσεων. Ναι, μου λέει, αλλά πώς μπορώ εγώ να ξέρω ότι θα πάτε όντως στην Καμπότζη και δεν θα μείνετε 5 βδομάδες στην Ταϊλάνδη; Φαντάζομαι του λέω, ούτε ο πρώτος είμαι, ούτε ο τελευταίος που θα το κάνει. Ρωτήστε κάποιον ανώτερό σας. Πράγματι, παίρνει κάποιον τηλέφωνο, πιάνει το μπίρι μπίρι για κάνα 5λεπτο και τελικά με τα χίλια ζόρια μου λέει ότι κατ’ εξαίρεση θα μου επιτρέψουν την επιβίβαση, χωρίς βίζα, αλλά μου το κάνουν χαριστικά και άλλη φορά να φροντίσω να έχω βίζα ή κράτηση. Τους έριξα κάτι «γαλλικά» από μέσα μου και έφυγα για την επιβίβαση. Να έχετε το νου σας όσοι επιχειρήσετε να κάνετε κάτι ανάλογο.


Koh Chang

Πρώτος σταθμός του ταξιδιού λοιπόν το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Ταϊλάνδης, το Koh Chang, το ελεφαντονήσι (chang στα ταϊλανδέζικα σημαίνει ελέφαντας). Άφιξη στην Bangkok, μετάβαση στο σταθμό λεωφορείων Ekamai, νυχτερινό λεωφορείο για την πόλη του Trat και εκεί μας περίμεναν tuk tuk, τα οποία με 150 baht μας πήγαν στο λιμάνι, για να πάρουμε το πλοίο για το Koh Chang. Η τιμή του πλοίου συμπεριλαμβανόταν στα 150 baht. Το πλοίο έφυγε γύρω στις 6 το πρωί και σε μία ώρα φτάσαμε στο λιμάνι του Dan Kao στη βορειοανατολική ακτή του νησιού. Τα tuk tuk μας περίμεναν και με 50 baht μας μετέφεραν στη White Sand beach, το τουριστικό κέντρο του νησιού. Δωμάτιο με 500 baht, με όλα τα κομφόρ και βουρ για την παραλία, καθώς τη βροχερή υποδοχή στο Trat είχε διαδεχθεί μια υπέροχη λιακάδα.

Το Koh Chang, αν και μεγάλο νησί (το τρίτο μεγαλύτερο της Ταϊλάνδης), δεν έχει πολλά αξιοθέατα και παραλίες. Όλες οι παραλίες βρίσκονται στη σειρά στη δυτική ακτή, ενώ η ανατολική ακτή έχει κυρίως δάση με μανγκρόβια και δεν έχει παραλίες της προκοπής. Έτσι το νησί μπορείς να το γυρίσεις εύκολα σε λιγότερο από μία βδομάδα. Εγώ έμεινα τέσσερις ημέρες και δεν μπορώ να πω ότι άφησα κάτι που δεν ήθελα να δω, με εξαίρεση δύο παραλίες, τη Wai Chaek στα νότια και τη Long beach στα νοτιοανατολικά, οι οποίες δεν είναι προσβάσιμες από τη δυτική ακτή, αλλά πρέπει να κάνεις όλο το γύρο του νησιού και να τις προσεγγίσεις από τα ανατολικά. Μεγάλη περιπέτεια, δεν είχε και συγκοινωνία, οπότε τις άφησα εκτός προγράμματος.

Πάμε λοιπόν στις παραλίες:

White Sand beach

Η ωραιότερη παραλία και το τουριστικό κέντρο του νησιού. Πραγματικά υπέροχη στο βόρειο άκρο της, κάτω από το βουνό και μέτρια στο νότιο τμήμα της. Στο κεντρικό τμήμα είναι όλα τα μεγάλα ξενοδοχεία και στο βόρειο τμήμα έχει μόνο μικρά πανέμορφα bungalows, καθώς ακριβώς από πίσω είναι το βουνό και δεν υπάρχει (ευτυχώς) χώρος για μεγάλα resort. Υπέροχα νερά, λευκή άμμος, χιλιάδες κοχύλια στην αμμουδιά, ελάχιστος κόσμος και υπέροχη θέα προς το βουνό με την τροπική βλάστηση. Ακριβώς από πάνω έχει view point με υπέροχη θέα.

View attachment 213562

Από πλευράς υπηρεσιών, η παραλία έχει τα πάντα, ότι ακριβώς έχει και το δημοφιλές Phuket, αλλά σε πολύ πιο ήσυχη ατμόσφαιρα. Δεν θα σας λείψει τίποτα.

View attachment 213543

View attachment 213544

View attachment 213563

View attachment 213564

View attachment 213547


Kai Bae beach

Η τρίτη στη σειρά παραλία μετά τη White Sand. Προσβάσιμη με tuk tuk με 50 baht. Πολύ ρηχή παραλία, όχι ιδιαίτερα καλή για μπάνιο, με ένα view poit από πάνω με υπέροχη θέα.

View attachment 213548

Έριξα μια βουτιά, έβγαλα φωτογραφίες και συνέχισα παραλιακά για την ενδιάμεση παραλία, την Khlong Prao, με κατεύθυνση προς τη White Sand.

View attachment 213549

View attachment 213550


Khlong Prao beach

Η δεύτερη παραλία μετά τη White Sand και η μεγαλύτερη παραλία του νησιού (4 – 5 χλμ.). Συμπαθητική, αλλά όχι τόσο ωραία όσο η White Sand. Σε κάποια σημείο το νερό είναι λίγο θολό, καθώς τα νερά από τα τρία ρυάκια (khlong στα ταϊλανδέζικα) χύνονται στην παραλία.

View attachment 213551

View attachment 213552


Lonely beach

Η τέταρτη στη σειρά παραλία μετά τη White Sand, αμέσως μετά την Kai Bae. Προσβάσιμη με tuk tuk με 100 baht. Είναι η δεύτερη ωραιότερη παραλία του νησιού και για το λόγο αυτό δεν είναι πλέον και τόσο lonely! Όταν λέω όχι τόσο lonely βέβαια εννοώ ότι είχε καμιά 30αριά άτομα στα 800 μέτρα μήκος της! Πολύ όμορφη παραλία, όμορφα καθαρά νερά, υπέροχη θέα στα πίσω κατάφυτα βουνά, αλλά ο καιρός μας τα χάλασε, καθώς είχε συννεφιά όλη μέρα.

View attachment 213553

View attachment 213554


Bang Bao και Khlong Kloi beach

Η τελευταία μέρα είχε στο πρόγραμμα half day trip στο κοντινό μικρό νησάκι Koh Wai (λεπτομέρειες παρακάτω), μετά επιστροφή για επίσκεψη στο πλωτό, πρώην ψαροχώρι και νυν τουριστικό χωριό Bang Bao και μια απογευματινή βουτιά στη διπλανή Khlong Kloi beach.

Έκλεισα εκδρομή με Bang Bao boats (550 baht). Το pick up θα με έπαιρνε από το ξενοδοχείο μου στη White Sand, θα με μετέφερε στο Bang Bao village και θα με επέστρεφε πίσω στη White Sand από το Bang Bao γύρω στις 2 – 2:30. Έλα όμως που εγώ ήθελα να μείνω στο Bang Bao, για να το δω, αλλά και για να κάνω και το μπάνιο μου στη διπλανή Khlong Kloi beach. Λέω, δεν μπορεί, η ίδια εταιρία θα έχει και άλλα pick up trucks που θα γυρίζουν κόσμο στη White Sand αργότερα, από άλλες εκδρομές. Έτσι ήθελα να μην γυρίσω πίσω το μεσημέρι, αλλά να κανονίσω να με γυρίσει πίσω αργότερα άλλο αυτοκίνητο της ίδιας εταιρίας, έτσι ώστε να δω το χωριό και την παραλία. Σαν σκέψη ωραία, αλλά πώς να το εξηγήσεις αυτό στους Ταϊλανδούς; Αδύνατον! Εδώ κολλάνε σε πιο απλά πράγματα. Όχι σε τόσο προχωρημένες σκέψεις. Το λέω στον καταρχήν στον ξενοδόχο. Τζίφος. Μου φωνάζει τον πράκτορα της εταιρίας. Πάλι τζίφος. Ανάθεμα και αν κατάλαβαν τι ήθελα να κάνω. Και για να με ξεφορτωθούν μου είπαν ότι δεν έχει άλλες εκδρομές αύριο, οπότε δεν θα έχει άλλα αυτοκίνητα να με γυρίσουν αργότερα πίσω. Οπότε το δίλλημα ήταν ή γυρίζεις πίσω στις 2 και δεν κάνεις το πρόγραμμα που είχες κατά νου ή το ρισκάρεις, αφήνει το αυτοκίνητο επιστροφής να φύγει το μεσημέρι, κάνεις το πρόγραμμά σου και ελπίζεις να βρεις κάποιον τρόπο να γυρίσεις πίσω το απόγευμα, με κίνδυνο να μην καταφέρεις να βρεις και να μείνεις τελικά στο Bang Bao; Φυσικά επέλεξα το δεύτερο! Το πρόγραμμα είναι ευαγγέλιο και δεν αλλάζει με τίποτα!

Πάμε λοιπόν στο Bang Bao, από εκεί στο υπέροχο Koh Wai και κατά τις 2 επιστρέψαμε πάλι στο Bang Bao. Ελάτε μαζί μου λέει ο οδηγός, να σας πάω στο αυτοκίνητο της εταιρίας για να γυρίσετε πίσω. Μεγάλε, του λέω εγώ και του αναφέρω την πολύπλοκη σκέψη μου. Δεν καταλαβαίνει Χριστό και με ρωτάει, θα έρθεις ή όχι; Όχι του απαντάω εγώ και έμεινα εκεί. Κράτησα όμως το πράσινο χαρτάκι που μου είχαν δώσει ως «εισιτήριο» επιστροφής και άρχισα τη βόλτα μου στο χωριό.

Bang Bao

Κάποτε ήταν ένα γραφικό ψαροχώρι χτισμένο σε πασσάλους πάνω στη θάλασσα. Σήμερα είναι ένα τουριστικό χωριό, με αρκετά όμορφα πλωτά κτίρια, αλλά και πλωτές καλύβες της παλιάς καλής εποχής. Με μαγαζιά, τουριστικά καταστήματα, εστιατόρια, ένα εκ των οποίων ελληνικό!

View attachment 213559

Το πρωί είχε πολλούς τουρίστες, γιατί από εκεί φεύγουν όλες οι εκδρομές και όλα τα πλοία για τα άλλα νησιά. Το μεσημέρι όμως ήταν σχεδόν άδειο. Έκανα τις βόλτες μου ανάμεσα στα πλωτά κτίρια και τις πολύχρωμες βάρκες μέχρι και το φάρο και κάθε γωνία ήταν και μια φωτογραφική πρόκληση. Μετά από δύο ώρες κατευθύνθηκα στη διπλανή παραλία (2 χλμ. απόσταση).

View attachment 213555

View attachment 213556

View attachment 213557

View attachment 213558

View attachment 213560


Khlong Kloi beach

Η παραλία είναι μόνο για μια βουτιά. Όμορφο τροπικό σκηνικό απ’ έξω, αλλά το νερό δεν ήταν τόσο καθαρό, γιατί γύρω από την παραλία έχει έναν ύφαλο και έτσι τα νερά της παραλίας είναι ρηχά και λιμνώδη. Έκανα τη βουτιά μου και επέστρεψα στο Bank Bao.

View attachment 213561


Και τώρα πώς γυρίζουν πίσω;;; Ήταν 5:30. Μισή ώρα πριν τη δύση του ηλίου. Όπως είχα προβλέψει, το χωριό ήταν γεμάτο από pick up trucks που γύριζαν τον κόσμο πίσω στη White Sand beach και τις άλλες παραλίες, από διάφορες εκδρομές και τακτικά δρομολόγια πλοίων (από τα άλλα νησιά). Ρώτησα 3-4 αυτοκίνητα άλλων εταιριών αν μπορούν να με πάρουν, αλλά ήταν γεμάτα. Πέρασε κάνα 20λεπτο και άρχισα να ανησυχώ ότι τελικά δεν ήταν και τόσο καλή ιδέα να μην γυρίσω πίσω το μεσημέρι, αλλά να κάνω του κεφαλιού μου! Και πάνω που πήγα να απελπιστώ, βλέπω ένα φορτηγάκι με το λογότυπο της εταιρίας μου! Bang Bao boats λέω στον οδηγό; Ναι μου λέει. Πας White Sand beach ρωτάω; Ναι μου λέει; Θα με πάρεις κι εμένα και του δείχνω το πράσινο χαρτάκι (το «εισιτήριο» επιστροφής). Το κοιτάει και μου λέει ανέβα! Τόσο απλά! Και κάπως έτσι γύρισα πίσω, ικανοποιημένος που έκανα αυτό που είχα σχεδιάσει, σε πείσμα των 5 ταϊλανδών που μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω αυτό που είχα σχεδιάσει! Βαλίτσα και πάμε για το επόμενο νησί!

Συμπερασματικά: Το Koh Chang είναι ένα αρκετά όμορφο νησί, με δύο πολύ όμορφες παραλίες (White Sand και Lonely beach), τα έχει όλα, έχει ησυχία γιατί δεν είναι τόσο τουριστικό όσο το Phuket και το Samui και το γυρνάς εύκολα και γρήγορα σε 4 μέρες ως μία βδομάδα maximum. Και φυσικά συνεχίζεις παρακάτω, για τα υπόλοιπα και ομορφότερα νησιά του Trat.
Φανταστικά! Πανέμορφα! Μπράβο πολύ ωραία περιγραφή και πανέμορφες foto! Μα πόσα τέλεια νησιά έχει πλέον αυτή η Ταυλάνδη!
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.966
Likes
9.373
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Το Koh Kood εκθρόνισε δικαίως το Koh Phangan από τη θέση του ομορφότερου νησιού της Ταϊλάνδης.
Βαριά κουβέντα ξεστόμισες συμφορουμίτη! :haha:Αλλά αν κρίνω από τις φωτογραφίες μάλλον έχεις δίκιο :) Φαίνεται υπέροχο νησί. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι μια που ανέφερες το Phangan, οτι επηρεαζόταν πολύ από την παλίρροια ,κάποια πρωινά δεν υπήρχε καν παραλία στη δυτική ακτογραμμή. Συμβαίνει κι εδώ αυτό?

Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι κάποιοι που ψάχνονται είτε για γαμήλιο είτε για απλό ταξίδι, επιμένουν στα Πουκέτ και Μπαλί ενώ υπάρχουν νησιά μαργαριτάρια ακόμα και στην υπερ τουριστική Ταυλάνδη.
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.966
Likes
9.373
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
go2beach να ξέρεις ότι όσον αφορά ότι είμαστε χιλιόμετρα μακρυά και σε θυμόμαστε να ξέρεις ότι είμαστε πολλοί!! Ναι ναι και φταις εσύ γι'αυτό....Εμείς είμασταν στα μέρη που περπάτησες και στις πανέμορφες παραλίες των Φιλιππίνων!!!! Και σε θυμόμασταν!!!
Υπέροχο αυτό που λες, χαίρομαι που περπατάτε στα χνάρια μου άρρωστοι παραλιάκηδες :haha::haha: Ελπίζω να περάσατε τέλεια κι εσείς κι όποτε θέλεις να μας γράψεις εντυπώσεις από τα νησιά!
 
  • Like
Reactions: DrG

DrG

Member
Μηνύματα
148
Likes
984
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Σιγκαπούρη
Ταξίδι-Όνειρο
Μπόρα Μπόρα
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι μια που ανέφερες το Phangan, οτι επηρεαζόταν πολύ από την παλίρροια ,κάποια πρωινά δεν υπήρχε καν παραλία στη δυτική ακτογραμμή. Συμβαίνει κι εδώ αυτό?
Καλά, η δυτική του Phangan δεν ήταν για μπάνιο. Στο Koh Kood δεν υπήρχε πρόβλημα. Μόνο στη Sai Daeng ένα πρωί, αλλά και πάλι πήγαινες πιο μέσα και βάθαινε. Αν και από ότι έχω καταλάβει η παλίρροια έχει να κάνει με την πανσέληνο. Όσο πιο κοντά στην πανσέληνο, τόσο χειρότερα. Έχει να κάνει και με το μήνα. Τον Απρίλιο που πηγαίνω εγώ είναι χειρότερα. Αλλά γενικά σε κανένα από νησιά του Τρατ δεν υπήρχε πρόβλημα. Μία παραλία στο Chang και μία στο Kood.
 

DrG

Member
Μηνύματα
148
Likes
984
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Σιγκαπούρη
Ταξίδι-Όνειρο
Μπόρα Μπόρα
Βαριά κουβέντα ξεστόμισες συμφορουμίτη! :haha:Αλλά αν κρίνω από τις φωτογραφίες μάλλον έχεις δίκιο :) Φαίνεται υπέροχο νησί.
Χαλαρά σε λέω! Φαντάσου 15 παραλίες σαν την Haad Rin (τι σαν, καλύτερες), χωρίς κόσμο, χωρίς full moon party, τίποτα. Ούτε 7/11 δεν είχε να φανταστείς. Εντελώς παρθένο. Φαντάσου το Bantayan, με άλλες 14 τέτοιες παραλίες και χωρίς και τον λίγο κόσμο που είχε! Σε έπεισα;
 

buffon85

Member
Μηνύματα
594
Likes
1.560
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή, Ιαπωνία, Αμερική
πωπω.. παραδεισενιες παραλιες.. τρελαινομαι για φοινικες. μου ανοιξε η ορεξη... το εχω πει, αυτο το φορουμ θα με καταστρεψει.
σε ευχαριστουμε για τις φωτος
 
  • Like
Reactions: DrG

Despoinat

New Member
Μηνύματα
2
Likes
1
Γεια σου είμαι νέο μέλος.... Για kho kood είναι η πρώτη φορά που θα παμε οικογένεια με 2 παιδιά..... πρέπει να κάνω κράτηση μέσω ιντίντερ για κάποιο μπακγαλοου ή μπορώ να πάω ελεύθερα να νοικιάσω μηχανάκι να διαλέξω εκεί οτι Μ αρέσει?
 

DrG

Member
Μηνύματα
148
Likes
984
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Σιγκαπούρη
Ταξίδι-Όνειρο
Μπόρα Μπόρα
.... πρέπει να κάνω κράτηση μέσω ιντίντερ για κάποιο μπακγαλοου ή μπορώ να πάω ελεύθερα να νοικιάσω μηχανάκι να διαλέξω εκεί οτι Μ αρέσει?
Καταρχήν εξαρτάται από την περίοδο που θα πας. Αν πας high season (Δεκέμβριο - Μάρτιο), μπορεί να μην βρεις απολύτως τίποτα όταν θα πας εκεί, γιατί το νησί είναι σχετικά παρθένο και δεν έχει πολλές επιλογές διαμονής. Εγώ πήγα αρχές Απριλίου και λίγο ζορίστηκα να βρω δωμάτιο στην κεντρική παραλία, που έχει και τα περισσότερα συγκροτήματα
 

Despoinat

New Member
Μηνύματα
2
Likes
1
Καταρχήν εξαρτάται από την περίοδο που θα πας. Αν πας high season (Δεκέμβριο - Μάρτιο), μπορεί να μην βρεις απολύτως τίποτα όταν θα πας εκεί, γιατί το νησί είναι σχετικά παρθένο και δεν έχει πολλές επιλογές διαμονής. Εγώ πήγα αρχές Απριλίου και λίγο ζορίστηκα να βρω δωμάτιο στην κεντρική παραλία, που έχει και τα περισσότερα συγκροτήματα
Διάβασα το μήνυμα σ μια μέρα πριν ξεκινήσουμε από bankgok για koh kood κ η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα λίγο γιατί δεν είχαμε κλείσει τίποτα .. . Αλλά είπαμε δεν πειράζει πάμε κ βλέπουμε ... δεν ήθελα βέβαια να κοιμηθούμε στην παραλία αλλά λέω κάτι θα βρούμε δεν μπορεί... Τελικά μόλις φτάσαμε τρατ για να πάρουμε το καραβάκι μας είπαν ότι πρέπει να ξέρουν σε ποια παραλία να μας πάνε... ρωτήσαμε εκεί την κυρία να μας πει ποια είναι η καλύτερη παραλία κ να μας βρει ένα δωμάτιο κ έτσι έγινε πήρε η ίδια τηλέφωνο κ οκ κλείσαμε κάτι.... Είμαστε 2 μέρα εδώ.... Οι εντυπώσεις είναι καταπληκτικες... Θυμίζει όντως πανκαν....
 
  • Like
Reactions: DrG

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.445
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom