jimakos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΚΟΥΒΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο γύρος του κόσμου!
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Day 3 - Koh Kood - Ξεκούραση - Χαλάρωση
- Day 4 - Koh Kood - Ψαροχώρι Ao Yai Pier κ παραλία Ao Phrao
- Day 5 - Koh Kood - καταρράκτες Klong Chao κ παραλία Bang Bao
- Day 6 - Koh Kood - Hospital
- Day 7 - Koh Kood - Koh Mak
- Day 8 - Koh Mak, Day trip to Rayang island
- Day 9 - Koh Mak
- Day 10 - Koh Mak, Πρωτοχρονιά
- Day 11 - Koh Mak - Koh Chang
- Day 12 - Koh Chang
- Day 13 - Koh Chang, Island Day trip
- Day 14 - Koh Chang (Ελέφαντες και ποτάμι)
- Day 15 κ 16, Επιστροφή
- Οικονομικά Στοιχεία
Καλησπέρα από το αεροδρόμιο της Bangkok!
Η μέρα της επιστροφής έφτασε
και εγώ συνεχίζω και γράφω ακατάπαυστα...!
Day 13 - Koh Chang, Island Day trip
(Koh Khlum, Koh Wai, Laoya, Ko Yuak)
Σήμερα η μέρα ήταν αφιερωμένη σε 4 από τα νησάκια που βρίσκονται γύρω από το Koh Chang.
Είχαμε κλείσει την εκδρομή από το ξενοδοχείο και έτσι αφού φάγαμε το πρωινό μας, ήρθαν και μας πήραν για να μας πάνε στο σκάφος που θα πας ξεναγούσε στα νησιά.
Μερικές φωτογραφίες από τον δρόμο και τα καλώδια ηλεκτροδότησης!
Λίγο πριν φτάσουμε στο λιμανάκι της Kaibay Beach συναντήσαμε και έναν φίλο μας ελέφαντα! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι χαρά έκανε ο μικρός...!
Ο οποίος μάλιστα έκανε και το μπάνιο του στην θάλασσα!
Επιβιβαστηκαμε στο σκάφος μας με προορισμό το πρώτο νησάκι Koh Khlum.
Σταματήσαμε για μια γρήγορη βουτιά σε ένα σημείο που είχε πολλά πολύχρωμα ψαράκια και κάποια ζωντανά κοράλλια!
Μαγικά!
Και μετά κατευθυνθήκαμε προς το Koh Wai!
Έπαθα πλάκα με αυτό που αντίκρισα!
Ήταν ίσως το πιο όμορφο μέρος που έχω δει εγώ στην ζωή μου.
Αν το ήξερα εξαρχής θα φρόντιζα να κοιμηθούμε οποιαδήποτε εδώ έστω για δύο μέρες!
Πάρτε μια ιδέα.
Ίσως οι φωτογραφίες να το αδικούν λιγάκι κιόλας, αλλά πραγματικά ήταν ένας επίγειος ξεχασμένος παράδεισος!
Καθήσαμε εκεί μια ώρα και μετά μας πήγαν στο νησάκι Laoya όπου εκεί μας ετοίμασαν και το μεσημεριανό μας γεύμα!
Ξανά πάνω στο σκάφος χορτάτοι πλέον και επιστροφή προς τα πίσω με σκοπό να σταματήσουμε πρώτα στο νησάκι Ko Yuak για τις τελευταίες βουτιές.
Πρώτα όμως πρέπει να ταίσουμε τις μαϊμούδες με τα αποφάγια μας!
Ο βυθός για άλλη μια φορά στο Ko Yuak ήταν μαγευτικός και τα ψάρια πολύχρωμα και εκθαμβωτικά.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο και είναι η ώρα των κοκτέιλ!
Νύχτωσε και η κοιλίτσα άρχισε να πεινάει.
TripAdvisor λοιπόν και ναμαστε στο εστιατόριο του Monley (Άγγλος) πάνω στο ποτάμι!
Η θέα καταπληκτική και το φαγητό επίσης!
Και το ταξί της επιστροφής... Υπερπαραγωγή!!!
Η μέρα της επιστροφής έφτασε
Day 13 - Koh Chang, Island Day trip
(Koh Khlum, Koh Wai, Laoya, Ko Yuak)
Σήμερα η μέρα ήταν αφιερωμένη σε 4 από τα νησάκια που βρίσκονται γύρω από το Koh Chang.
Είχαμε κλείσει την εκδρομή από το ξενοδοχείο και έτσι αφού φάγαμε το πρωινό μας, ήρθαν και μας πήραν για να μας πάνε στο σκάφος που θα πας ξεναγούσε στα νησιά.
Μερικές φωτογραφίες από τον δρόμο και τα καλώδια ηλεκτροδότησης!

Λίγο πριν φτάσουμε στο λιμανάκι της Kaibay Beach συναντήσαμε και έναν φίλο μας ελέφαντα! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι χαρά έκανε ο μικρός...!

Ο οποίος μάλιστα έκανε και το μπάνιο του στην θάλασσα!

Επιβιβαστηκαμε στο σκάφος μας με προορισμό το πρώτο νησάκι Koh Khlum.

Σταματήσαμε για μια γρήγορη βουτιά σε ένα σημείο που είχε πολλά πολύχρωμα ψαράκια και κάποια ζωντανά κοράλλια!
Μαγικά!
Και μετά κατευθυνθήκαμε προς το Koh Wai!

Έπαθα πλάκα με αυτό που αντίκρισα!
Ήταν ίσως το πιο όμορφο μέρος που έχω δει εγώ στην ζωή μου.
Αν το ήξερα εξαρχής θα φρόντιζα να κοιμηθούμε οποιαδήποτε εδώ έστω για δύο μέρες!
Πάρτε μια ιδέα.

Ίσως οι φωτογραφίες να το αδικούν λιγάκι κιόλας, αλλά πραγματικά ήταν ένας επίγειος ξεχασμένος παράδεισος!
Καθήσαμε εκεί μια ώρα και μετά μας πήγαν στο νησάκι Laoya όπου εκεί μας ετοίμασαν και το μεσημεριανό μας γεύμα!

Ξανά πάνω στο σκάφος χορτάτοι πλέον και επιστροφή προς τα πίσω με σκοπό να σταματήσουμε πρώτα στο νησάκι Ko Yuak για τις τελευταίες βουτιές.
Πρώτα όμως πρέπει να ταίσουμε τις μαϊμούδες με τα αποφάγια μας!

Ο βυθός για άλλη μια φορά στο Ko Yuak ήταν μαγευτικός και τα ψάρια πολύχρωμα και εκθαμβωτικά.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο και είναι η ώρα των κοκτέιλ!

Νύχτωσε και η κοιλίτσα άρχισε να πεινάει.
TripAdvisor λοιπόν και ναμαστε στο εστιατόριο του Monley (Άγγλος) πάνω στο ποτάμι!

Η θέα καταπληκτική και το φαγητό επίσης!

Και το ταξί της επιστροφής... Υπερπαραγωγή!!!

Last edited by a moderator: