jimakos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΚΟΥΒΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο γύρος του κόσμου!
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Day 3 - Koh Kood - Ξεκούραση - Χαλάρωση
- Day 4 - Koh Kood - Ψαροχώρι Ao Yai Pier κ παραλία Ao Phrao
- Day 5 - Koh Kood - καταρράκτες Klong Chao κ παραλία Bang Bao
- Day 6 - Koh Kood - Hospital
- Day 7 - Koh Kood - Koh Mak
- Day 8 - Koh Mak, Day trip to Rayang island
- Day 9 - Koh Mak
- Day 10 - Koh Mak, Πρωτοχρονιά
- Day 11 - Koh Mak - Koh Chang
- Day 12 - Koh Chang
- Day 13 - Koh Chang, Island Day trip
- Day 14 - Koh Chang (Ελέφαντες και ποτάμι)
- Day 15 κ 16, Επιστροφή
- Οικονομικά Στοιχεία
Day 6 - Koh Kood - Hospital
Πέμπτη και τελευταία μέρα στο Koh Kood και η μέρα ξεκίνησε με τους καλύτερους ιονούς!
Καταπληκτικός καιρός και το πρωινό στο LimLay Cafe εξαιρετικό και άκρως υγιεινό!
Ακολούθησε η καθιερωμένη βουτιά στην παραλία μπροστά στο δωμάτιο όπου σήμερα μάλιστα πάνω στα δέντρα είδαμε και μαϊμούδες!!!!
Αλλά δυστυχώς η γυναίκα μου άρχισε να νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στο στομάχι....
Μας είναι γνώριμη αυτή η κατάσταση...
Το πιθανότερο να είναι ανερχόμενη γαστρεντερίτιδα των ταξιδιωτών.
Για να μην χάνουμε χρόνο και παιδευόμαστε άδικα αποφασίσαμε να πάμε στο νοσοκομείο γιατί πάντα τα τοπικά φάρμακα σε αυτές τις περιπτώσεις λειτουργούν καλύτερα!
Έχετε δει ποτέ πιο χαρούμενο ιατρείο???
Τις βάλανε ορό με ηλεκτρολύτες για την περίπτωση της αφυδάτωσης και ένα φάρμακο γαστροπροστασίας.
Όση ώρα περιμέναμε να πάρει τον ορό, μας έκανε παρέα η φίλη μας η σαυρούλα τύπου ιγκουάνα, ατάραχη και ακίνητη σαν να μην της καιγόταν καρφί.
Ήδη φεύγοντας από εκεί, η γυναίκα μου ένιωθε κάπως καλύτερα!
Ήταν και αυτό μια εμπειρία!!!
Στο δρόμο σταματήσαμε για έναν δροσιστικό χυμό σε ένα πλωτό cafe με υπέροχη θέα!
Πήραμε και πατατάκια
(μας τα σύστησε ο γιατρός, όπως και σκέτο βραστό ρύζι)
Και ξαναεπιστρέψαμε πίσω στο δωμάτιο για Relax.
Το βράδυ επισκεφτείκαμε ένα Γαλλικό εστιατόριο, το Bistro Koh Kood, με καταπληκτικές γαλλικές μοσχαρίσιες μπριζόλες τις οποίες δοκίμασα μόνο εγώ.
Η σύζυγος αρκέστηκε σε μακαρόνια σκέτα με ελάχιστο λαδάκι...
Αλλά τι να κάνουμε? Αυτά έχει η ζωή!
Η αδερφούλα της πρωινής σαυρούλας μας έκανε παρέα και κατά την διάρκεια του φαγητού!
Πέμπτη και τελευταία μέρα στο Koh Kood και η μέρα ξεκίνησε με τους καλύτερους ιονούς!
Καταπληκτικός καιρός και το πρωινό στο LimLay Cafe εξαιρετικό και άκρως υγιεινό!

Ακολούθησε η καθιερωμένη βουτιά στην παραλία μπροστά στο δωμάτιο όπου σήμερα μάλιστα πάνω στα δέντρα είδαμε και μαϊμούδες!!!!

Αλλά δυστυχώς η γυναίκα μου άρχισε να νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στο στομάχι....
Μας είναι γνώριμη αυτή η κατάσταση...
Το πιθανότερο να είναι ανερχόμενη γαστρεντερίτιδα των ταξιδιωτών.
Για να μην χάνουμε χρόνο και παιδευόμαστε άδικα αποφασίσαμε να πάμε στο νοσοκομείο γιατί πάντα τα τοπικά φάρμακα σε αυτές τις περιπτώσεις λειτουργούν καλύτερα!

Έχετε δει ποτέ πιο χαρούμενο ιατρείο???

Τις βάλανε ορό με ηλεκτρολύτες για την περίπτωση της αφυδάτωσης και ένα φάρμακο γαστροπροστασίας.
Όση ώρα περιμέναμε να πάρει τον ορό, μας έκανε παρέα η φίλη μας η σαυρούλα τύπου ιγκουάνα, ατάραχη και ακίνητη σαν να μην της καιγόταν καρφί.

Ήδη φεύγοντας από εκεί, η γυναίκα μου ένιωθε κάπως καλύτερα!
Ήταν και αυτό μια εμπειρία!!!
Στο δρόμο σταματήσαμε για έναν δροσιστικό χυμό σε ένα πλωτό cafe με υπέροχη θέα!

Πήραμε και πατατάκια
(μας τα σύστησε ο γιατρός, όπως και σκέτο βραστό ρύζι)

Και ξαναεπιστρέψαμε πίσω στο δωμάτιο για Relax.
Το βράδυ επισκεφτείκαμε ένα Γαλλικό εστιατόριο, το Bistro Koh Kood, με καταπληκτικές γαλλικές μοσχαρίσιες μπριζόλες τις οποίες δοκίμασα μόνο εγώ.
Η σύζυγος αρκέστηκε σε μακαρόνια σκέτα με ελάχιστο λαδάκι...
Αλλά τι να κάνουμε? Αυτά έχει η ζωή!

Η αδερφούλα της πρωινής σαυρούλας μας έκανε παρέα και κατά την διάρκεια του φαγητού!

Last edited by a moderator: